Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δεν θελει να του αλλαζουμε ρουχα

antonia2008

Recommended Posts

:?:) Μανουλιτσες για σας.

Εχω ενα αγορακο 11 μηνων ο οποιος προτιμα να μενει γυμνουλης.Δεν θελει με τιποτα να τον ντυνουν.Τωρα πια μου τραβαει τα χερια μπουσουλαει μακρυα ουτε τα κουμπια δεν με αφηνει να του κουμπωσω.

Και κλαιει απαρηγορητος ....

Μου κανει εντυπωση γιατι δεν τον ενοχλει οταν του κοβω τα νυχια, οταν του βαζω ορο(γελαει) οταν τον χτενιζω(τα πολλα μαλλια...)οταν τον εξεταζουν γιατροι.Ακομα και οταν του πηραν αιμα καθησε κυριος...

Οταν ομως θελω να τον ντυσω...Ιδρωνω..

Καμια ιδεα? : :idea:

Διαφημίσεις

Και εμένα ο γιός μου είναι 11 μηνών και δεν του αρέσει να τον ντύνω. Όμως του δίνω κάτι να παίξει να απασχολεί τα χέρια του και αυτό με διευκολύνει πολύ. Απλά πρέπει να τον κρατάς απασχολημένο με κάτι άλλο όσο τον ντύνεις.

bunbunsbu20080415_-1_My+child+is.png

dev272prs__.png

το εχει ομηνας εμενα γεννηθηκε 18-4 και ουτε παμπερς δεν μπορω να τον αλλαξω φευγει με το σκ..ο στον ποπο!!αφου αγανακτησα και ολη την ημερα τον εχω με τις πυτζαμες!!τι να κανω η ερμη η μανα δεν καθεται με τιποτα!!!

Διαφημίσεις

προσπαθησε την ωρα που τον ντυνεις να του μιλας για το τι κανεις πχ τωρα βαζουμε το ενα χερακι και κανε πως ψαχνεις για το αλλο και γενικα κανε εκεινη τη στιγμη ενα παιχνιδι.ακομα μπορεις να τα λες και τραγουδηστα.τα κοριτσια μου με αυτο τον τροπο καθονται σαν υπνοτισμενα :lol::lol:

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

geoste ολα τα εχω δοκιμασει δεν γινετε τιποτα!!τωρα λιγο ηρεμει πινοντας νερο!!του δινω το μπουκαλι και τον αλλαζω στα γρηγορα!!!μου φαινεται τα κοριτσακια ειναι πιο ησυχα γενικα ,εμενα και τα δυο τερατακια ζωη να εχουν!!

liarena και τα κοριτσάκια και τα αγοράκια το ίδιο είναι!!!

Εμένα η μικρή μου είχε την ίδια συμπεριφορά!!!

Νομίζω πως δεν θέλουν να ξεβολεύονται!

Άσε που όσο θα πιάνουν οι ζέστες δεν θα θέλουν τίποτα!!!

Υπομονή! Φάση είναι θα περάσει!

Διαφημίσεις

Ευχαριστω κοριτσια. Νομιζα οτι μονο εμενα μου το κανει αυτο.Παντως αληθεια νιωθω οτι δεν θελει να ξεβολευεται γιαυτο και το κανει αυτο.Οταν θα περπαταιε κανονικα τι θα κανω....Ευτυχως ερχεται καλοκαιρι με λιγοτερα ρουχα.....

Εμάς η Μάια είναι 17 μηνών και τώρα τελευταία δυσανασχετεί όταν την ντύνουμε/αλλάζουμε πάνα. Τα μόνα που πιάνουν είναι να της αποσπάμε την προσοχή με το να της δίνουμε να κρατάει κάτι ή να το μετατρέπουμε σε παιχνίδι, λεγοντάς της τί ακριβώς κάνουμε και δείχνοντάς της τα ρούχα που θα της βάλουμε πριν τα φορέσουμε. Επίσης της τραγουδάμε με πολύ ενθουσιασμό, κάτι από όλα αυτά, πάντα πιάνει, χεχε.

Επίσης, αν την ντύνουμε όρθια, όπως είπαν ήδη κάποιες κοπέλες.

Υπομονή...θα μεγαλώσουν. :wink:

A daughter is just a little girl who grows up to be your best friend

το εχει ομηνας εμενα γεννηθηκε 18-4 και ουτε παμπερς δεν μπορω να τον αλλαξω φευγει με το σκ..ο στον ποπο!!αφου αγανακτησα και ολη την ημερα τον εχω με τις πυτζαμες!!τι να κανω η ερμη η μανα δεν καθεται με τιποτα!!!

εμείς 19/4 και μια απο τα ίδια ...καθε φορά που είναι να την αλλάξω είτε παμπερς είτε ρούχο γίνεται μάχη ...και φυσικά εγώ βγαίνω κατάκοπη!!!!

2GxD.jpg2GxDp2.png

ENA ΘA ΣAΣ ΠΩ. Όλο τον χειμώνα τον βγάλαμε με κοντόμανίκα κορμακια κ παντελόνια πυτζάμασ από κάτω. Ούτε κάλτσες θέλει ούτε μακρόμάνικο από πάνω. Μα τόσο μοιάξιμο στην τρελή την μάνα του; :-) :-) :wink:

Διαφημίσεις

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΣΩ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ;

συμπερασμα... οσα γεννηθηκαν απο φλεβαρη 2008 εως ιουλη 2008 εχουν μανια με τα ρουχαλακια τους....

:idea:

μανουλες βρηκατε κανενα κολπο ..εγω καταφερνω να του περασω την μπλουζα πια ορθιο ..το παντελονακι... δυσκολα

μανουλες βρηκατε κανενα κολπο ..εγω καταφερνω να του περασω την μπλουζα πια ορθιο ..το παντελονακι... δυσκολα

το παντελονακι καθιστος.και τις καλτσες και τα παπουτσακια επισης :wink:

δωστου κατι να ασχολειται(κουδουνιστρα ακομα και καθαρο pampers), τραγουδακια (παει ο λαγος να πιει νερο, παλαμακια), κοιτα τα πραγματα μεσα στο δωματιο (που ειναι το καδρο, τα παπουτσακια, πω-πω τι ωραια) γαργαλησε το λιγο και γενικως καντο να γελασει. εμας οταν γελαει ξεχνιεται.

εχουμε γινει τσιρκο για να κανει οτιδηποτε :D

κρεμαστε διαφορα πραγματα ψηλα εκει που το ντυνετε και καθε τοσο να τα αλλαζετε κ να μιλατε με ενθουσιασμο γι αυτα!!

επισης βαλτε καπου την αλλαξιερα σε καμια γωνια και οσο μπορειτε να τα ντυνετε ορθια..

οταν αλλαζετε τη πανα δωστε κατι που δε τα πολυαφηνετε να εχουν!! εγω ας πουμε της δινω το νυχοκοπτη η τη κρεμα της κατι τετοιο!!

ολα τα μωρακια το περνανε ανεξαρητως...χρονολογιας!!!