Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αποστείρωση στο χώρο εργασίας

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής : Πώς μπορώ να αποστειρώσω το θήλαστρό μου στη δουλειά ? Τραβάω δύο φορές γάλα, την πρώτη είναι ήδη αποστειρωμένο από το σπίτι, τη δεύτερη φορά πώς μπορώ να το καθαρίσω? Με βραστό νερό από τον βραστήρα καθαρίζει το θήλαστρο ? Μήπως να χρησιμοποιώ και υγρό πιάτων ? Όσες μανούλες κάνετε το ίδιο με μένα στο χώρο εργασίας σας πώς το αποστειρώνετε? Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής : Πώς μπορώ να αποστειρώσω το θήλαστρό μου στη δουλειά ? Τραβάω δύο φορές γάλα, την πρώτη είναι ήδη αποστειρωμένο από το σπίτι, τη δεύτερη φορά πώς μπορώ να το καθαρίσω? Με βραστό νερό από τον βραστήρα καθαρίζει το θήλαστρο ? Μήπως να χρησιμοποιώ και υγρό πιάτων ? Όσες μανούλες κάνετε το ίδιο με μένα στο χώρο εργασίας σας πώς το αποστειρώνετε? Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

γεια σου Ολγα; Πόσο ειναι το μωρό σου;

Η δική μου εμπειρία: οταν επρεπε να αντλώ γάλα 2 φορές στη δουλειά, ειχα το θήλαστρο πλυμένο απο το βράδυ και τις χοάνες σε σακουλάκι για τρόφιμα. Δεν το αποστείρωνα κάθε μέρα. Το επλενα καλά με ζεστό νερό και σαπουνάδα οπως λένε οι οδηγίες.

Μεταξύ πρώτης και δευτερης φοράς χρήσης στο γραφείο, απλώς το σκουπιζα με χαρτομάντηλο. Δεν μπορούσα να το πλύνω κάν, διοτι υπήρχε πολυκοσμια στην κουζίνα... :oops::oops: Το έπλενα μια και καλή οταν επέστρεφα σπίτι. Ποτέ δεν ειχαμε πρόβλημα. Οταν ξεκίνησα τη διαδικασία το μωρό μου ήταν 5 μηνων.

καταρχην,μια φορα το 24ωρο ειναι καλα να αποστειρωνεται το θηλαστρο,εγω τα αποστειρωνα καθε φορα....

υπαρχουν αυτα τα σακουλακια που αποστειρωνουν τα συμπραγκαλα του θηλαστρου στο φουρνο μικροκυμματων:

http://baby411.typepad.com/babybargains/2007/09/reader-medela-q.html

9a7bp2.pngIm47p2.png

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σας. Το μωρό μου είναι 3 μηνών και επέστρεψα στην δουλειά εδώ και δύο εβδομάδες. Αποστειρώνω το θήλαστρο το βράδυ και στην δεύτερη χρήση βράζω νερό στο βραστήρα και το καθαρίζω έτσι. Μήπως να χρησιμοποιούσα και υγρό πιάτων ? Πάντως και εγώ αντιμετωπίζω το πρόβλημα της πολυκοσμίας στην κουζίνα και πραγματικά έρχομαι σε δύσκολη θέση.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σας. Το μωρό μου είναι 3 μηνών και επέστρεψα στην δουλειά εδώ και δύο εβδομάδες. Αποστειρώνω το θήλαστρο το βράδυ και στην δεύτερη χρήση βράζω νερό στο βραστήρα και το καθαρίζω έτσι. Μήπως να χρησιμοποιούσα και υγρό πιάτων ? Πάντως και εγώ αντιμετωπίζω το πρόβλημα της πολυκοσμίας στην κουζίνα και πραγματικά έρχομαι σε δύσκολη θέση.

Το μωρό σου είναι μεγάλο, μην ανησυχείς!

Ένα καλό ξέβγαλμα με νερό του βραστήρα και είναι εντάξει. :wink:

Αν έχεις την πολυτέλεια του χρόνου και ένα μεγάλο τάπερ που να χωράει τα εξαρτήματα, ρίχνεις μια σταγόνα απορρυπαντικό στο τάπερ, γεμίζεις το τάπερ με ζεστό νερό, αφήνεις μέσα για λίγο τα εξαρτήματα και μετά τα ξεβγάζεις πολύ καλά. :wink:

Διαφημίσεις

Και εγώ με άφθονο βραστό νερό πλένω το θήλαστρο αποφεύγω το σαπούνι. ΄Όσο για τους άλλους δεν κομπλάρω πια, το έχω ρίξει στη πλάκα και μάλιστα το διασκεδάζουμε όλοι - συμπεριφέρομαι σαν να πλένω τα τάπερ μου τόσο φυσικά . Μου είναι πιο εύκολο τώρα γιατί και εκείνοι δεν νιώθουν αμήχανα να κάνουν χιούμορ μπροστά μου και εγώ γελάω μαζί τους – ξέρεις τώρα “η καλή μας αγελάδα” τι τυχερός που είναι ο άντρας σου πάντα φρέσκο γάλα” κλπ έτσι και αλλιώς θα τα λέγανε γιατί να τους δείξω ότι με πειράζει απαντάω και εγώ και βγαίνω από πάνω

Οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν πολύ χαλαρά το θέμα! Μερικές γυναίκες μπορεί να είναι περίεργες αλλά οι άντρες συνήθως είναι πολύ εντάξει! :wink:

Οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν πολύ χαλαρά το θέμα! Μερικές γυναίκες μπορεί να είναι περίεργες αλλά οι άντρες συνήθως είναι πολύ εντάξει! :wink:

ή και εντελώς αλλού γι'αλλού! θυμάμαι ένας που είδε το μπουκαλάκι που έβαζα στο ψυγείο, με ρώτησε πού το έχω το μωρό, εννοώντας κάπου εκεί γύρω!!! "στο γραφείο μου, γράφει κώδικα" του απάντησα :D

ή και εντελώς αλλού γι'αλλού! θυμάμαι ένας που είδε το μπουκαλάκι που έβαζα στο ψυγείο, με ρώτησε πού το έχω το μωρό, εννοώντας κάπου εκεί γύρω!!! "στο γραφείο μου, γράφει κώδικα" του απάντησα :D

:lol::lol::lol:

μην τους παρεξηγείς!

απλά δεν μπορούν να το οργανώσουν στο μυαλό τους! :lol:

Περίεργες είναι αυτές που κατά βάθος νιώθουν ότι έπρεπε να θηλάσουν, δεν το έκαναν για τους λόγους τους και τώρα που το βλέπουν μπροστά τους νομίζουν ότι θεωρούμε τους εαυτούς μας καλύτερες μητέρες....Είναι και μερικές που με κοιτάνε και λένε μπράβο μακάρι και εγώ να το κάνω για το παιδί μου....Οι άντρες είναι πιο ακομπλεξάριστοι σε σχέση με τις γυναίκες σε πολλά θέματα σε ότι αφορά παιδιά

Διαφημίσεις