Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μπομπονιέρα παπουτσάκια ή γλυκό κουταλιού;...

rita-

Recommended Posts

...και να σκεφτείς ότι έλεγα πως δε θα ασχοληθώ ιδιαίτερα με τη βάπτιση, γιατί για το γάμο χρειάστηκα ένα χρόνο προετοιμασία...

τι μου προτείνετε να κάνω: να βάλω μπομπονιέρα-παπουτσάκια ή βαζάκι με γλυκό κουταλιού; σημαντική λεπτομέρεια το γλυκό κουταλιού θα κοστίσει το πολύ 150ε (θα τα φτιάξω εγώ) ενώ τα παπουτσάκια τουλάχιστον 600ε.

φυσικά δε μου περισσεύουν αλλά το αποτέλεσμα νομίζω θα είναι πιο ωραίο με τα παπουτσάκια μέσα σε τουλι πάνω στο πιάτο των καλεσμένων. εεεε; :?:

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!

Τα μπομποπαπουτσάκια είναι λιγότερο "φορεμένα" απ'ότι το βαζο με το γλυκό. Το περασμένο καλοκαίρι σε όποια βάπτιση και αν πήγαμε όλο γλυκα του κουταλιού μας δίνανε.

Σεβομαι όμως ότι θα κοστίσει λιγότερο, τα μπομποπαπουτσα σίγουρα θα κοστίσουν κάτι παραπάνω.

Δες εδώ πληροφορίες

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=14816&start=0

Με το καλό η βάπτισή σας!

...και να σκεφτείς ότι έλεγα πως δε θα ασχοληθώ ιδιαίτερα με τη βάπτιση, γιατί για το γάμο χρειάστηκα ένα χρόνο προετοιμασία...

τι μου προτείνετε να κάνω: να βάλω μπομπονιέρα-παπουτσάκια ή βαζάκι με γλυκό κουταλιού; σημαντική λεπτομέρεια το γλυκό κουταλιού θα κοστίσει το πολύ 150ε (θα τα φτιάξω εγώ) ενώ τα παπουτσάκια τουλάχιστον 600ε.

φυσικά δε μου περισσεύουν αλλά το αποτέλεσμα νομίζω θα είναι πιο ωραίο με τα παπουτσάκια μέσα σε τουλι πάνω στο πιάτο των καλεσμένων. εεεε; :?:

Το γλυκό του κουταλιού μπορεί να είναι πολύ οικονομικό , αλλά πολυ πολύ φορεμένο!!! σε γάμους σε βαφτίσεις παντού!!!

Δεν ξέρω αν στα Jumpo σε συμφέρει να αγοράσεις τα παπουτσάκια (ζευγαράκι) και να φτιάξεις εσύ τα πουγκάκια που θα μπουν μέσα....

Φυσικά αν τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερη φάση κάνε το γλυκάκι κουταλιού ........

εχω ενα μπεμπουλινι ομορφο γλυκο κουκλινι!

Το γλυκό του κουταλιού μπορεί να είναι πολύ οικονομικό , αλλά πολυ πολύ φορεμένο!!! σε γάμους σε βαφτίσεις παντού!!!

Ε, και;; Και τι εγινε; Συγγνώμη, αλλά δυστυχώς είναι η αλήθεια, οι μποπονιέρες καταλήγουν στα σκουπίδια (αν όχι όλες τουλάχιστουν 9 στους 10 καλεσμένους τρώνε τα κουφέτα και μετά τις πετάνε) . Μπορεί για εμάς να έχουν συναισθηματική αξία αλλά για τους καλεσμένους μας δεν σημαίνουν και πολλά. :( Τουλάχιστον το γλυκό του κουταλιού τρώγεται και θα το ευχαριστηθούν

........ Συγγνώμη, αλλά δυστυχώς είναι η αλήθεια, οι μποπονιέρες καταλήγουν στα σκουπίδια (αν όχι όλες τουλάχιστουν 9 στους 10 καλεσμένους τρώνε τα κουφέτα και μετά τις πετάνε) . Μπορεί για εμάς να έχουν συναισθηματική αξία αλλά για τους καλεσμένους μας δεν σημαίνουν και πολλά. :( Τουλάχιστον το γλυκό του κουταλιού τρώγεται και θα το ευχαριστηθούν

Bρε δίκιο έχεις. Συμφωνώ ώς προς την τιμή και ότι δεν αξίζει να δώσεις του κόσμου τα λεφτά για κάτι που σίγουρα θα πεταχτεί. Αλλά γιατί να μην υπάρχει συνδιασμός του όμορφου και του οικονομικού?

Επίσης Ρίτα, δες και στα καταστήματα ΜΑΧ έχει και εκεί κάτι παπουτσάκια με 1,50€, ίσως μπορείς να τα φτιάξεις μόνη σου.

Διαφημίσεις

ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΛΕΩ ΕΓΩ

ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ :

ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΠΛΕΚΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ Ή ΘΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΕΞΕΙ ΟΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ ΜΙΚΡΟ......

Ή ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΧΑΡΤΙ XONTΡΟ . ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Η ΚΑΘΕ ΜΠΟΜΠΟ . ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ......

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ

σας ευχαριστω όλες! δεν ειχα ιδεα ότι το γλυκο κουταλιου ηταν τοσο φορεμενο....απ΄οτι φαινεται θα καταληξω στα παπουτσακια, θα βαλω τις μισες μπομπο με καπελακια, κοστιζουν τα μισα χρηματα

συμφωνω απολύτως ότι είναι παραπανίσια έξοδα. απλά σκέφτομαι ότι μια φορά βαπτίζεις...θα αναγκαστώ να κόψω απο αλλού...

το ξέρετε ότι στα τρίκαλα δίνουν τη μπομπο μαζί με το προσκλητήριο; έτσι ξοδεύεις πολύ λιγότερα. παίζει και αυτή η περίπτωση

Να σου πω και εγω την δική μου γνωμη! Μου αρέσουν τρελα η μπομπο παπουτσακια και μενα, αλλα θεωρώ πολλα λεφτα να δωσεις μονο 600 ευρω για τις μπουμπουνιερες που την ιδια μερα θα πεταχτουν, εκτος ενα βρεις παπουτσακια και τις κανεις μονη σου, οσον αφορα το γλυκακι , ενταξει μπορει να ειναι πολυφορεμενο αλλα δεν παυει να ειναι κατι καλογουστο και ωραιο :D !

Κι εγώ θα κάνω μπομπονιέρες παπουτσάκια γιατί μου φάνηκε καλόγουστη και πρωτότυπη ιδέα. Τα υλικά τα έχω αγοράσει ήδη, για τα παπουτσάκια πλήρωσα συνολικά 160ευρώ (για 400 παπουτσάκια - δηλ. 200 μπομπονιέρες) και υπολογίζω περίπου άλλα 120ευρώ για τα τούλια, τις κορδέλες και τα κουφέτα. Δεν είναι τόσα πολλά πιστεύω, εκτός αν έχω πέσει τόσο έξω και χρειαστώ πάνω από 200 μπομπονιέρες.

Διαφημίσεις

Κι εγώ θα κάνω μπομπονιέρες παπουτσάκια γιατί μου φάνηκε καλόγουστη και πρωτότυπη ιδέα. Τα υλικά τα έχω αγοράσει ήδη, για τα παπουτσάκια πλήρωσα συνολικά 160ευρώ (για 400 παπουτσάκια - δηλ. 200 μπομπονιέρες) και υπολογίζω περίπου άλλα 120ευρώ για τα τούλια, τις κορδέλες και τα κουφέτα. Δεν είναι τόσα πολλά πιστεύω, εκτός αν έχω πέσει τόσο έξω και χρειαστώ πάνω από 200 μπομπονιέρες.

naina καλημερα

αν επιτρεπεται απο που πηρεσ τα παπουτσακια και ποσο ?

ευχαριστω

Να σου πω και εγω την δική μου γνωμη! Μου αρέσουν τρελα η μπομπο παπουτσακια και μενα, αλλα θεωρώ πολλα λεφτα να δωσεις μονο 600 ευρω για τις μπουμπουνιερες που την ιδια μερα θα πεταχτουν, εκτος ενα βρεις παπουτσακια και τις κανεις μονη σου, οσον αφορα το γλυκακι , ενταξει μπορει να ειναι πολυφορεμενο αλλα δεν παυει να ειναι κατι καλογουστο και ωραιο :D !

Συμφωνώ.

Επίσης το βαζάκι με το γλυκάκι είναι πολυφορεμένο κυριώς Αθήνα και Θεσ/νίκη. Σε μικρότερες πόλεις όχι τόσο. Εμένα η αδελφή μου το είδε πρόσφατα εδώ στο parents και μου είπε ότι δεν το έχει ξαναδεί (και γυρνάει αυτή... :lol: )

aPiIp2.png AMd6p2.png

Έτσι είναι όπως τα λέει η vana. Το γλυκό του κουταλιού είναι πολυφορεμένο σε μεγάλες πόλεις. Δηλαδή στην Αθήνα που δούλευα το είχα δει αρκετές φορές.Αλλά στην επαρχία και συγκεκριμένα στα Τρίκαλα πήγα το καλοκαίρι που μας πέρασε σε 4 γάμους και σε 3 βαφτίσεις. Γλυκό του κουταλιού είχε μόνο ο ένας από τους γάμους. Και στις 3 Βαφτίσεις είχαν προφιτερόλ. :D Γλυκό του κουταλιού μου είπε ότι είχε στη βάφτιση του γιού της μια κοπέλα που έχει μαγαζί με μπομπό και προσκλητήρια(κοιτάζωντας για τη βάφτιση της μπουμπούς μου). Άρα αν μένεις επαρχία όπως κατάλαβα μπορείς να το κάνεις χωρίς να το θεωρήσουν τόσο συνηθισμένο.

yQPJp2.png N5FJp2.png

naina καλημερα

ευχαριστω

Τα φτιάχνω μόνη μου τα παπουτσάκια. Έφτιαξα το πατρόν προσαρμόζοντας κάποια που βρήκα στο Internet, από υλικά αγόρασα ύφασμα (καραβόπανο μπεζ), τρέσα, δερματίνη εκρού και κορδόνι και γίνονται φανταστικά, σαν adidas σε μικρογραφία (γιατί είμαστε και αγοράκια :wink: ). Ούτε ράψιμο, ούτε τίποτα, τα στερεοποιώ με ένα υλικό που σκληραίνει τα υφάσματα. Θέλουν τη δουλίτσα τους, αλλά είναι μοναδικά.

naina καλημερα

ευχαριστω

Τα φτιάχνω μόνη μου τα παπουτσάκια. Έφτιαξα το πατρόν προσαρμόζοντας κάποια που βρήκα στο Internet, από υλικά αγόρασα ύφασμα (καραβόπανο μπεζ), τρέσα, δερματίνη εκρού και κορδόνι και γίνονται φανταστικά, σαν adidas σε μικρογραφία (γιατί είμαστε και αγοράκια :wink: ). Ούτε ράψιμο, ούτε τίποτα, τα στερεοποιώ με ένα υλικό που σκληραίνει τα υφάσματα. Θέλουν τη δουλίτσα τους, αλλά είναι μοναδικά.

ΜΑΙΝΑ ΣΥΓΧΑΤΗΤΗΡΙΑ

ΕΙΣΑ ΤΕΛΕΙΑ

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Διαφημίσεις

Naina απο ποιό site πήρες το πατρόν? Σκέφτεται η φίλη μου να κάνει μπομποπαπουτσάκια αλλά θέλει να είναι οικονομικά.

Μετά από πολλή μελέτη κατέληξα ότι το καλύτερο πατρόν είναι στο site http://www.lovebugscrapbooking.com/forum/viewtopic.php?t=5043 (εγώ χρησιμοποίησα το αγορίστικο και το προσάρμοσα λίγο για να μην είναι η ένωση στο πλάι όπως στη φωτογραφία αλλά μπροστά). Το πατρόν είναι ακριβέστατο και εύκολο να το κόψεις (σε σχέση με άλλα που δοκίμασα) και τελικά γίνεται πολύ καλό, ειδικά αν ντύσει κανείς το χαρτί με ύφασμα. Όποια χρειαστεί περισσότερες πληροφορίες, εδώ είμαστε, έχω γίνει πλέον expert στα παπουτσάκια :wink:. Επόμενος στόχος είναι τα μαρτυρικά που θέλω να είναι ΠΟΛΥ ιδιαίτερα (έχω βαρεθεί τα βραχιολάκια και τα κολιεδάκια). Σκέφτηκα να φτιάξω μωρουδιακά ρουχαλάκια σε μικρογραφία και να βάλω πάνω με παραμάνα σταυρουδάκι και ματάκι (καμιά άλλη ιδέα ευπρόσδεκτη κορίτσια). Γενικώς δουλεύω από τώρα τη βάφτιση του Σεπτεμβρίου γιατί όλο και κάτι επιπλέον προστίθεται στη λίστα της χειροτεχνίας :D

Καλημέρα!!!!!!!!

Ναινα σε ευχαριστώ πολύ και για το πατρόν και για τις λεπτομέρειες. Θα της το δείξω και αν της αρέσει και έχει καμια απορία θα σου πω!

Τα μαρτυρικά οπως τα λες τα είχε κάνει μια άλλη κοπέλα, θα ψάξω και εντος της ημέρας θα σου στείλω το λινκ να τα δεις.

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?p=317174#317174

απο στολή εξετελέσθει...μαρτυρικά και μπομπο...

Αυτά ζητάτε;;;

Ναι βρε Αγγελούδια, σε ευχαριστώ πολύ!

Ναίνα δες τα μαρτυρικά!

Ασχετο αλλά αγγελούδια εγώ τη κόρη μου τη λέω σουσούνι, ακούγεται σαν του δικού σου :D

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?p=317174#317174

απο στολή εξετελέσθει...μαρτυρικά και μπομπο...

Αυτά ζητάτε;;;

Ναι βρε Αγγελούδια, σε ευχαριστώ πολύ!

Ναίνα δες τα μαρτυρικά!

Ασχετο αλλά αγγελούδια εγώ τη κόρη μου τη λέω σουσούνι, ακούγεται σαν του δικού σου :D

Σας ευχαριστώ κορίτσια! Είναι πολύ κοντά σ'αυτό που σκέφτομαι, αν κι εγώ σιχαίνομαι τη ραπτική και θα πέσει κόλλημα αντί για ραφή :D

Επίσης μου κόλλησε να φτιάξω μια κατασκευή από αλουμίνιο και κρικάκι για να μπαίνει μέσα η πετσέτα στο τραπέζι και να κρέμεται το μονόγραμμα του παιδιού. Διάβασα το αντίστοιχο ποστ για τα φύλλα αλουμινίου βέβαια και απογοητεύτηκα αλλά θα τη βρω την άκρη. Το πολύ πολύ να πάρω κοινό χαρτόνι, να κολλήσω χαρτί με υφή αλουμινίου και γύρω γύρω να βάλω μια τρέσα για να μη φαίνονται οι άκρες. Η να βρω κάπου το μονόγραμμα έτοιμο... Αν σκεφτείτε κάτι για τα φύλλα αλουμινίου μη με ξεχάσετε :D

δε νομιζω οτι το γλυκο του κουταλιου ειναι ηδη πολυφορεμενο!

εγω εδω το γνωρισα και το εκανα

παρα πολλοι με ρωτανε τι ειναι, δε το εχουν συναντησει καν

οσο για το μπομπο η γλυκο? γιατι τα μπερδευετε? το ενα ειναι η μπομπονιερα και το αλλο ειναι το γλυκακι που στο τραπεζι αν θελεις δε το κανεις κιολας. Εκτος και αν θελετε μπομπο-γλυκακι που ειναι αλλο πραγμα παλι

καλες αποφασεις.....

kKZUp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...