Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑΣ

Αστερακι

Recommended Posts

καλησπερα επειδη θα κανω τοστολισμο κολυμπηθρας μονη μου θελω να μου πει καποια που να εχει βαφτισει και να εχει τη γιρλαντα ποσα μετρα ειναι περιπου.επισης μηπως ξερει καμια καποια αποθηκη που να πουλαει μικυ η λουλοδια .θελω να τα καρφιτσωσω στο τουλι στη γιρλαντα.

as1cCuh0g411210Nzc3NjRkdnwwMDAwNDVkYnxNeSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Καταρχήν, σιγούρεψε με την εκκλησία ότι επιτρέπεται ο στολισμός της κολυμπήθρας... Δεν επιτρέπεται παντού...

εχω δυο μπουμπουκακια

ρωτησα τον παπα και μου το επιτρεπει.εχετε καμια ιδεα.sos πειτε κατι.λεω να βαλω διχτυ ή οργαντζα.βαζουν τιποτα αλλο?θα βαλω 2 χρωματα το γαλαζιο και τι αλλο?εκτος απο αστεριες τι αλλο μπορει να μπει για αγορι και απο που τα προμηθευομαστε?

έχω την εντύπωση ότι στο σετ με τα βαφτιστικά που θα πάρει ο νονός υπάρχει και κάτι για την κολυμπήθρα, για τσεκαρέ το με το νονό σας. στις δικές μα βαφτίσεις υπήρχε. τώρα αν θέλεις να βάλεις αυτά τα εξτρα που γράφεις θα βρεις πολλες ιδέες στα jumbo.

να σας ζήσει!

ρωτησα τον παπα και μου το επιτρεπει.εχετε καμια ιδεα.sos πειτε κατι.λεω να βαλω διχτυ ή οργαντζα.βαζουν τιποτα αλλο?θα βαλω 2 χρωματα το γαλαζιο και τι αλλο?εκτος απο αστεριες τι αλλο μπορει να μπει για αγορι και απο που τα προμηθευομαστε?

Λοιπόν, πήγαινε σε ένα ανθοπωλείο και ρώτα και καλά ότι ψάχνεις για προσφορές. Οπότε θα μάθεις από πρώτο χέρι πόσα μέτρα χρειάζεσαι και οτιδήποτε άλλο θα σου φανεί χρήσιμο. Μετά φτιάξε κάτι με το δικό σου γούστο γνωρίζοντας τις τεχνικές λεπτομέρειες :D

εχω δυο μπουμπουκακια

Διαφημίσεις

ευχαριστω ρε κοριτσια.παντως εκει που θα αγορασει η νονα τα βαπτιστικα της χρεωνουν εξτρα το στολισμο 60 ευρω!!!για αυτο θα το φτιαξω μονη 60 ευρω για ενα κομματι διχτυ ειναι πολλα.

μπορεις να παρεις τουλι σε γαλαζιο και εκρου ή σε ότι αλλο εχεις τα υπολοιπα, να το κανεις πλεξουδα, και να καρφιτσώσεις τους αστεριες ή να βαλεις μια γιρλαντα και να τη ραψεις ή με παραμανες, να την παρεις απο μαγαζι με παιδικα παιχνιδια ή να περασεις ψευτικα λουλουδια (προτιμω τα προηγουμενα)

ριξε μια ματια εδω:http://www.elxisdoro.com/products.php?catid=64

η κανε αναζητηση με "υλικα μπουμπουνιερες" η κατι αναλογο

εγω εκανα αυτο:

kolumpithra.jpg

η γιρλαντα εκανα 14 και το αλλο λιγο. δεν θυμαμαι περιπου 15?

αλλα η κολυμπηθρα τελικα ηταν πολυ μικρη και περισευε και το περασα 2 φορες γυρω της, καλυτερα να ρωτησεις πρωτα

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

δυστυχως ειναι διαφορετικες εμενα ηταν η μικροτερη δυνατη, ηταν γυρω γυρω 80 ποντους, εκει που μπαινει η γιρλαντα, αστα και εμενα μου φανηκε λιγο, δεν τους πιστεψα, το εκανα μεγαλυτερο και την πατησα!!!

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Διαφημίσεις