Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τριήμερα καθαράς δευτέρας

marilu

Recommended Posts

Πείτε καμια ιδέα για καθαρά δευτέρα. Που να πάμε (με 2 ετών παιδί, που δεν μπορεί με τίποτα πολύ ώρα στο αυτοκ.)

Ξενώνα-Ξενοδοχείο με παιδική χαρά ή έστω τα βασικά? Ζητάω πολλά ε?

Ευχαριστώ πολύ

Διαφημίσεις

Ωραίο το Ναύπλιο και κοντά στην Αθήνα. Και εγώ αυτο είχα σκευτεί να προτείνω. Αλλά αν είναι πρέπει να κλέισεις από τώρα γιατί εμείς πήγαμε πέρισυ και γινόταν ο χαμός. Βέβαια ξενοδοχείο δεν έχω να σου προτείνω όπως το ζητάς αλλά μπορει να βρείς στο διαδίκτυο.

Αλλιώς ωραίο είναι και το Γαλαξίδι αλλά νομίζω είναι πιο πολύ ώρα.

Kiki + George = Panagiotis + Maria

καπου εκει στα τρικαλα κορινθιας αν δεν κανω λαθος υπαρχει καποιος προτυπος οικισμος και ειναι πολύ ωραια αλλα δεν θυμαμαι καθολου. Για κανε καμια ερευνα για προτυπους οικισμους

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Διαφημίσεις

Μιας και θιχτηκε το θεμα μου ειπαν πολυ καλα λογια για τα χωριουδακια στη Φωκιδα και σκεφτομαι να απατησω το Ναυπλιο με αυτα φετος...

Ιδιως λεει για τα Τροιζονια. Δεν ξερω και πολλα για την περιοχη... Ξερει κανεις τιποτα;

15 φορές έχουμε πάει και θέλουμε να πάμε κάπου διαφορετικά.

Τρίκαλα κορινθιας έχετε πάει? Είναι για μωρά ή όχι?

Εχουμε πάει αρκετές φορές και μη φανταστείς ότι είναι κατι ιδιαίτερο. Δλδ το μόνο που θα κανετε είναι φαι, καφε, φαι. Δεν θα το συνιστούσα για διαμονή, ωστόσο αν θα πάτε με παρέα ωραία θα ήταν να νοικιάζατε μια βιλίτσα να μένατε όλοι μαζί και αφού κοιμηθεί το μπεμπε να κάτσετε στο τζάκι με κρασι και επιτραπέζια παιχνίδια. Στα τρίκαλα πάντως πας και μια κυριακή για εκδρομούλα.

Διαφημίσεις

έψαξα επίσης Δημητσάνα, Βυτίνα, Λεβίδι και σχεδόν όλοι είναι γεμάτοι. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Και μιλάμε για δίκλινα με 120-150 ευρώ τη βραδιά. Κατα τα άλλα έχουμε κρίση

Κριση εχουμε εμεις αγαπη μου. Αυτος που μπορουσε περυσι να διαθεσει 200 ευρω τη βραδια θα μπορει και φετος θα μπορει και του χρονου...

Σας γράφω ότι θυμάμαι και ότι μπορεί να είναι χρήσιμο:

Ξενώνας Ελαιών, στο Ελληνικό, έξω από την Μεγαλόπολη.Πολύ καλός και για παιδιά και με δίπλα παιδική χαρά.

Στην Αλωνίσταινα ένα ξενοδοχείο..το μαναδικό νομίζω που έχει εκεί.Οικονομικό και όμορφο και σε τέλεια τοποθεσία.

Για Αράχωβα με δίχρονο δεν θα πρότεινα γιατί δεν νομίζω ότι θα περάσετε ωραία αλλά τι λέτε για την άλλη μεριά του Παρνασσού;;Δήμος Αμφίκαιας (Ξενώνας Κυριακή, Αμφίκαια).

Τέλειος επίσης κατ'εμέ προορισμός για δίχρονο (αν και λίγο μαρκρυνός) είναι στις Καματρυάδες Ισταίας ένας ξενώνας με άλογα και λοιπά ζώα..(Βάλτα στο Γούγλη και θα τα βρείς όλα).

Διαφημίσεις

Το Πορτο Χελι σε γενικες γραμμες δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο, αλλα μπορεις να επισκεφθεις με το καραβακι τις Σπετσες, μονο 10 λεπτα, μπορεις να πας στον Πορο και γενικα εχει κοντινα μερη να δεις. Εχει "πεσει" πολυ τα τελευταια χρονια σαν τουριστικος προορισμος, σε σχεση με την προηγουμενη δεκαετια. Παντως το συγκεκριμενο ξενοδοχειο ειναι απο τα καλυτερα της περιοχης. Αμα πατε, να πατε standar για φαγητο στο χωριο Καρατζα. Προς Ευβοια μερια δεν το σκεφτεσαι?

Άκουσα και οτι θα βρέχει συνέχεια βέβαια και δεν ξέρω αν τελικά πρέπει να επιλέξουμε ξενώνα μιας και θα είμαστε όλη μέρα στο δωμάτιο αν βρέχει ή αν τελικά επιλέξουμε ξενοδοχείο. Ο ξενώνας Κυριακή δεν έχει διαθεσιμόττητα, έχω ήδη ρωτήσει.

Επίσης δεν έχω πάρει ακόμα εδώ http://www.agiannorema.gr

Έψαξα και παρνασσό αλλά δεν είχε τίποτα. Λέτε να κοιτάξω Καλάβρυτα? Μου είπαν ότι θα έχει χιόνια

δλδ στο http://www.agiannorema.gr/prosfores.htm εμείς θέλουμε για 4 νύχτες 800 ευρώ?????????????? πάμε καλά???????????????????????? 4 άτομα για 4 νύχτες 800 ευρώ?????????????????????? και δεν πάω Αυστρία καλύτερα!!!!

πανάκριβα μου φαίνονται βρε παιδιά (και δεν είμαι τσιγκούνα!!)

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Αστα, όποτε αποφασίσουμε να πάμε κάπου συνήθως είναι τελευταία στιγμή και συνήθως αυτά που μένουν είναι και τα πιο ακριβά!

Άσε που σκέφτομαι πως αν βρέχει στο Πόρτο Χέλι θα σκυλοβαρεθούμε.

Δεν είμαι περίεργη αλλά μάλλον δεν έχω βρει αυτό που θέλω ακόμα και αυτό που βρήκα είναι κλεισμένο. Τεσπα. έχει ο θεός

Κορίτσια πείτε μου τη γνώση σκέφτομαι για Καστοριά. Ξέρει καμιά να μου προτείνει κανένα καλό ξενοδοχείο;

Μη κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν....

Κλάψε μόνο αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...!

Για Καστοριά σου προτείνω το ξενοδοχείο Αειδρόσος χλόη,

http://www.agrotravel.gr/agro/site/AgroTravel/t_docpage?doc=/Documents/DBDocuments/Lodgings/2/3/23116

Δεν είναι μέσα στην Καστοριά αλλά έχει υπέροχη θέα την λίμνη γιατί είναι πιο ψηλά. Υπέροχο πρωινό, ευγενικότατοι οι ιδιοκτήτες αλλά δεν ξέρω τι ανέσεις έχει για παιδια, όταν είχαμε πάει δεν είχαμε ακόμα παιδιά. Σε περίπτωση που κλείσεις τελικά εκεί μην ξεχάσεις να ζητήσεις δωμάτιο με θέα την λίμνη.

Για Καστοριά σου προτείνω το ξενοδοχείο Αειδρόσος χλόη,

http://www.agrotravel.gr/agro/site/AgroTravel/t_docpage?doc=/Documents/DBDocuments/Lodgings/2/3/23116

Δεν είναι μέσα στην Καστοριά αλλά έχει υπέροχη θέα την λίμνη γιατί είναι πιο ψηλά. Υπέροχο πρωινό, ευγενικότατοι οι ιδιοκτήτες αλλά δεν ξέρω τι ανέσεις έχει για παιδια, όταν είχαμε πάει δεν είχαμε ακόμα παιδιά. Σε περίπτωση που κλείσεις τελικά εκεί μην ξεχάσεις να ζητήσεις δωμάτιο με θέα την λίμνη.

Σε ευχαριστώ πολύ daffy θα πάρω τηλέφωνο να δω αν υπάρχουν διαθέσιμα.

Μη κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν....

Κλάψε μόνο αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...!

έψαξα επίσης Δημητσάνα, Βυτίνα, Λεβίδι και σχεδόν όλοι είναι γεμάτοι. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Και μιλάμε για δίκλινα με 120-150 ευρώ τη βραδιά. Κατα τα άλλα έχουμε κρίση

Αλήθεια βρε κορίτσια τι τιμές είναι αυτές; Βγαίνουν στα παράθυρα των ειδήσεων οι ξενοδόχοι και όλο λένε ότι ο κλάδος τους έχει δεχτει το μεγαλύτερο πλήγμα από την οικονομική κρίση. Από την άλλη όμως οι τιμές τους είναι στα ύψη. Γιατί δε κάνουν καμιά καλή προσφορά να γεμίσουν κόσμο; να κινηθεί λίγο το χρήμα; Εκανα έρευνα στα Καλάβρητα π.χ. μήπως και πάμε το τριήμερο και άκουσα τιμές ακριβές . Δίκλινο από 180 το φθηνότερο έως 240 το βράδυ χωρίς πρωϊνό σε ξενοδοχεία μεσαίας κατηγορίας (δε τόλμησα να ρωτήσω για τρίκλινο). Είναι δυνατόν για έναν ύπνο να σου φύγουν 200ευρώ; Δε συζητώ για Πήλιο, λίμνη Πλαστήρα εκεί ακόμα ακριβότερα. Βάλε και το φαγητό, τον καφέ για 2 μεγάλους & 2 παιδιά, βενζίνες, διόδια... δλδ το 3μερο με πόσα ευρώ "καθαρίζεις";

Συγνώμη κιόλας αλλά για μια μέση οικογένεια εγώ θεωρώ ακριβά να σου "φύγει" ένας μισθός για ένα ταξιδάκι το 3μερο.

Να προτείνω κάτι; Αν και εσάς σας φαίνονται ακριβές οι τιμές καλό θα είναι να προτείνουμε ξενοδοχεία που μας άρεσαν από μέρη που έχουμε πάει και είχαν "φυσιολογικές" τιμές. Αλήθεια καμία πρόταση για Καλάβρυτα (κόλλησα εγώ); ή γενικώς καμία πρόταση;