Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΣΙΕΛ BURBERRY- ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΩ;

candy1234

Recommended Posts

Καλή σας μέρα κορίτσια! Θέλω τα φώτα σας, τους προβολείς σας...ότι μπορείτε ώστε να με διαφωτίσετε στο εξής κόλλημα μου: Κλείσαμε βαπτιστικά ρουχαλάκια του μπέμπη τα οποία είναι ως εξής: (τα περιγράφω γιατί δεν βρήκα φώτο στο net) Σιέλ σαλοπέτα από τον οίκο Stova Bambino, με ένα κομμάτι μπροστά στο στήθος σιελ τύπου Burberry (τα χαρακτηριστικό καρό αλλα με σιελ αποχρώσεις οχι μπεζ καφέ), γραβάτα ομοίου καρό, άσπρο πουκαμισο, σιέλ δετο δερματινο παπουτσι όπου στο ύψος του κουτουπιέ έχει το ίδιο καρό, το σακάκι σιέλ λινό (λινά είναι όλα) με σιελ καρο λεπτομερεις στις τσεπούλες του (σαν σιριτάκι). Η λαμπάδα τούλινη με καρό σιελ φιόγκο...Το κουτί των βαπτιστικών είναι αυτοκίνητο άσπρο - σιέλ, τα μαρτυρικα σιέλ βραχιολάκια με μια άγκυρα και ένα σταυρουδάκι φιλντιτσένιο σιέλ. Η άγκυρα όμως δεν μου κολλάει οπότε θα την αλλάξω ...θα επιλέξω κάτι άλλο μαζί με το σταυρουδάκι...

Το θέμα είναι το εξής: Τι να επιλέξω για προσκλητήρια και μπομπονιέρες; Ρώτησα αν υπάρχει καρό σιελ τύπου Burberry κορδέλα...δεν έχουν ...σκέτη σιελ μου είπαν.. έχετε εσείς κάτι υπόψη σας; Επίσης, λογικά τα προσκλητήρια και τις μπομπο θα τα κάνω σιέλ, σωστά; Κάτι άλλο...τι ρουχα πάνε (μην γελάσετε Plz) να βάλει ο μπαμπάς και η μαμά; Σε τι αποχρώσεις; Έλεγα να ψάξω για σιέλ ιδιου τυπου burberry γραβάτα για τον μπαμπά, ώστε να "δένει"...και σιέλ λινό παντελόνι και λευκό πουκάμισο...αλλά παπούτσια τι χρώμα; Και θα είναι ωραίο ή θα μας γελάει ο κόσμος; Επίσης, εγώ τι να βάλω; Σιελ φόρεμα; Φοβαμαι μην καταντήσουμε στρουμφοοικογένεια... :D

Διαφημίσεις

Θα σας προτεινα επειδη το καρο ειναι πολυ χαρακτηριστικο να μην κινηθειτε και εσεις προς τα εκει ενδυματολογικα.Εαν θες λιγο να το δεσεις επιλεξτε κατι σε γαλαζιο πουκαμισο,γραβατα για τον αντρα σου και γαλαζιο φορεμα για εσενα.

Τωρα για προσκλητηρια και μπομπονιερες θα προτεινα να φτιαξεις κατι με θεμα το αυτοκινητο οχι ιδια πραγματα με το κοστουμι.Σου λεω για αυτοκινητο γιατι το κοστουμι ειναι τοσο ανδρικο (βαρβατιλα ρε παιδι μου για τους αντρες μας) που μια κουρσα θα του ταιριαζε γαντι.

Ελπιζω να βοηθησα.

Οτι θες στην διαθεση σου.

Φιλια.

FWusp3.png

Να σου πω τη γνωμη μου, καταρχήν αν είναι όλα τα ίδια καταντάει βαρετό και μονοτονο.Θα μπορούσες να έχει κουτάκι λευκό με σιέλ ή καρό σιέλ κορδέλα η μπουμπουνιέρα (υπάρχει σε μαγαζιά με κορδέλες, θα το ψάξω και θα σου πω). Η τύπου καραμέλα με θαλασί φιόγκους δεξιά-αριστερά.

Το προσκλητήριο επίσης να είναι άσπρος φάκελος με σιέλ μέσα η κάρτα ή το αντίθετο. και επίσης είμαι αντίθετη στο σύνολο του ντυσίματος να είσαστε όλοι ίδιοι, ας μην είστε και οι δύο σε άσπρο-θαλασί καρό, βάλτε άσπρα σύνολο με πινελιά γαλάζια (όχι καρό) και ίσως το μπεζ θα μπορούσε να ταιριάξει αν έβρισκες φόρεμα τέτοιο χρώμα. Ασε να το επεξεργαστώ και να το φανταστώ σαν εικόνα και θα επανέλθω.

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις...Τώρα σκέφτομαι φόρεμα τελείως γαλάζιο...χμμμ..δεν μ'αρέσει...ίσως λευκό με σιέλ αξεδουάρ...αλλά ο μπαμπάς...γαλάζια...και τι παπούτσια ρε γμτ; Λευκά δεν το βλέπω να βάλει.. :(

Δες εδώ, στο site το έχει σε ροζ, ρώτα αν το έχουν σε θαλασσί

(καρό παπουτσάκια). Λογικά θα μπορούν να σου πουν αν έχουν κάτι άλλο στο καρό που θέλεις (αν δεν κάνω λάθος αυτό δεν είναι?)

http://www.rozsiel.gr/

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις...Τώρα σκέφτομαι φόρεμα τελείως γαλάζιο...χμμμ..δεν μ'αρέσει...ίσως λευκό με σιέλ αξεδουάρ...αλλά ο μπαμπάς...γαλάζια...και τι παπούτσια ρε γμτ; Λευκά δεν το βλέπω να βάλει.. :(

Ακουσε,γιατι μου φαινεται οτι εχεις αγχωθει.

Μπορεις να βαλεις σιελ φορεμα με ασημι παππουτσια και τσαντα και για κοσμημα ασημενια ή λευκοχρυσα.

Ο συζηγος θα μπορουσε να παρει ενα ή μπλε σκουρο που κανει σχεδον μαυρο ή ενα γκρι ραφ κουστουμι το οποιο δενει εξαιρετικα με γαλαζιο πουκαμισο καο με γκρι -γαλαζια γραβατα.Παππουτσια μαυρα εννοειται.Χωρια το οτι οι γκρι λεπτομερεις του συζυγου θα ταιριαζουν στις δικες σου ασημι.

Σκεψου το.

Αναφερεις ποτε ειναι η βαπτιση ή απλα μου διαφευγει;

FWusp3.png

Διαφημίσεις

Η βάπτιση είναι τέλος Ιουνίου. Για τον λόγο αυτό δεν θα ήθελα να βάλει ο άντρας μου κοστούμι..χμμ..δεν ξέρω κιόλας..πιστεύω πως θα ήταν πιο ωραίος με ένα ωραίο πουκάμισο και ένα παντελόνι...(λινά ίσως) σε συνδιασμό με μια ασορτί γραβάτα...Τι λέτε; Ή επιβάλετε εφόσον είναι ο μπαμπάς, να βάλει κοστούμι; Αλήθεια, πια η άποψη σας επάνω σε αυτό το θέμα; Αν όμως βάλει πουκάμισο μονο και μια γραβάτα...τι χρώμα πάει; Και τι χρώμα το παντελόνι...γιατι παπούτσι να βάλει ασπρο..χλωμό το κόβω...άντε το πολύ πολύ να δεχτεί να βάλει κανένα μπεζ παπουτσί... :roll:

Καλημέρα,

Κορδέλλα σιέλ μπέρμπερι υπάρχει σίγουρα γιατί εγώ είδα σε κάποιο μαγαζί με βαπτιστικά στην Νεάπολη μάλλον (δεν θυμάμαι σε ποιο) στολισμένη λαμπάδα με τέτοια κορδέλλα σιέλ. Μπορείς λοιπόν να κάνεις οποιαδήποτε μπομπονιέρα και να δέσεις τα κουφέτα με τέτοια κορδέλλα. Όσο για τα ρούχα γιατί δεν σκέφτεσαι και το κίτρινο σαν συνδυασμό χρώματος. Το σιέλ με το κίτρινο και το λευκό ταιριάζουν πάρα πολύ.

439056rvbdehj1y0.gif

Τα παιδάκια μου είναι όλη μου η ζωή!!!

Ψάχνω στο internet να βρω κορδέλα burberry σιελ όμως αλλά μάταια...κουτάκια βρήκα burberry σιελ απο το elxis αλλά τελικα μάλλον δεν θα κάνουμε μπομπονιέρες κουτάκια...γιατί πλέον έχουν "πολυφορεθεί" και όλα αυτά τα μπρελοκάκια, μαγνητάκια, κομπολογάκια επίσης! Αν δείτε κάπου κορδέλα σιελ Burberry ενημερώστε με σας παρακαλώ, μήπως κάνω μπομπονιέρες με σιέλ τούλι και τέτοια κορδέλλα δεμένες σε κάποιο παιχνίδι για τους μικρούς και σε καμια κορνίζα ή διακοσμητικό για τους μεγάλους. Για τα μικρά βρήκα και κάτι υπέροχα Καλειδοσκόπια στην έκθεση, απο την κοπέλα που κλείσαμε τα βαπτιστικα, η οποία παρεπιπτόντως είναι πολύ εξυπηρετική και έχει ποιότητα σε προσιτές τιμές, ασχέτως αν η έκθεση της είναι στο Κολωνάκι.