Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κοριτσαρες απο πατρα σας χρειαζομαι

Recommended Posts

φιλεναδες εχω το εξης θεμα ο ραφαηλ συνεχιζει και μετα την επεμβαση να βηχει σαν τρελλος ο παιδιατρος του το καθορισε σαν αλλεργικο ασθμα ημαστε παλι με αερολιν σιγκιουλερ φλιξοταιντ και ολα τα σχετικα αλλα αποτελεσμα μηδεν βηχει βηχει βηχει

σκεφτηκα την ομοιοπαθητικη μπας και γλιτωσουμε τις μασκες και να τον παω σε κανεναν καλο παιδιατρο ακομα μπας και δει και αυτος τιποτα παραπανω (αν και τον εχω παει σε εκατο πατρα αθηνα σαλονικα)

αν μπορειτε να με βοηθησετε με ομοιοπαθητικο και παιδιατρο στην πατρα θα σας χρωσταω χαρη και ενα μεγαλο φιλι οταν βρεθουμε

ευχαριστω

Διαφημίσεις

Φιλενάδα μου γλυκιά καλημερα και πανω απόλα γρηγορα περαστικα στον ραφαηλάκο μας!

Λοιπόν μια πολυ καλή μου φιλη και συγκατοικος στην πολυκατοικια είχε σοβαρότατα προβληματα παρόμοια με του ραφαηλακου, πηγε παντου και αυτή.

Την γιατρια την βρηκε σε αλλεργιολογο.Απο τοτε που τον πηγε και ξεκινησαν θεραπεια το παιδι δεν εχει ξαναρρωστησει. Με την θεραπεια που κανανε βοηθησανε και το ανοσοποιητικο του παιδιου.

φιλια !!

Καλημερα θεσσαλονικια.. Συγνωμη αλλα εχω μεινει λιγο πισω.. :lol::lol:

Τι επεμβαση εκανες για κρεατακια??? Επειδη εβηχε? Ποια ηταν η διαγνωση του γιατρου σας? Πες σε παρακαλω αν θελεις λεπτομερειες γιατι με ενδιαφερει το θεμα, μιας και η μικρη μου ειναι ολο το χειμωνα με μιξουλες, μπουκωμενη και δεν περναει με τιποτα... Η διαγνωση ειναι αλεργικη ρυνιτιδα και κρεατακια :?:? .....

Αυτο με τον αλλεργιολογο νταλια και εμενα με ενδιαφερει. Λες τελικα εκει να λυθει το προβλημα?????

Αχ τι θα κανουμε με τα ζουζουνια μας ?? υπομονη....

Κοριτσαρες σας ευχαριστω ολες για τον ενδιαφερον dallia φιλενας θα το δω και αυτο με τον αλλεργιολογο εχω καταμπερδευτει με το τι να κανω

arial και vana ευχαριστω για τα πμ με βοηθησατε πολυ πολυ

nantia ο ραφαηλ περα απο τον βηχα που τον εχουμε απο περσυ και ημαστε με μασκες κτλ και δεν μπορουσαν μεχρι προτεινως να μου πουν ακριβως τι εχει μεχρι που ο τελευταιος γιατρος μας ειπε αλλεργικο ασθμα

εκανε πολυ συχνες ωτιτιδες οποτε επεμενα στον ωρλ να κανουμε επεμβαση σωληνακια και κρεατακια αυτος μου ελεγε για θεραπεια αλλα επεμενα χωρις να ξερω γιατι τελικα οταν τον εβαλε μεσα εκανε μιαμησι ωρα επεμβαση ενος τεταρτου και βγαινοντας μου ειπε οτι τον προλαβαμε στο παρα πεντε ειχε γεμισει υγρο μεχρι πισω το κοκκαλο του αυτιου και θα μπορουσε να χτυπησει μυωκαρδιο ευτυχως σταθηκαμε τυχεροι

ο βηχας ειναι βηχας ομως δεν σταματαει με τιποτα και ημαστε με αερολιν φλιξοταιντ κτλ εδω και 1 χρονο