Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κοιλίδες αίματος στη δεξια ρώγα του στήθους του

Recommended Posts

γεία σας, είμαι η μητέρα του Ταξιάρχη, ο οποίος σε λίγες μέρες κλείνει 25 μηνών. είναι πολύ καλό παιδάκι σχετικά ήσυχο αλλά και πολύ υπερκινητικό. Εχθές το μεσημέρι παρατήρησα κατι κοιλίδες αίματος στο φανελάκι του από τη δεξιά πλευρά. δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία γιατί υπέθεσα οτι μάλλον είχε ξυστεί με τα νύχια του. το ίδιο βράδι που θα τον έκανα μπάνιο (του είχα φορέσει καθαρό φανελάκι πιο πριν) είδα ξανά κοιλίδες και τότε κοίταξα τη δεξιά του ρώγα και ήταν ερεθισμένη και είχε μέσα κάτι σαν γρουμπουλάκι. τι να κάνω?? μήπως είναι κάποια φλεγμονή? να κάνουμε κάποιον υπέρηχο? περιμένω την απάντησή σας το συντομότερο δυνατόν......ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Διαφημίσεις

ευχαριστώ πολύ για την άποψη σας που μου καταθέσατε, αυτό θα κάνω σήμερα κιόλας απλά ανησυχώ γιατί δεν έχω ακούσει ανάλογο περιστατικό....και με φοβίζει ιδιαίτερα... μήπως εσείς έχετε ακούσει ξανά να έχει συμβεί κάτι ανάλογο..?

ευχαριστώ πολύ για την άποψη σας που μου καταθέσατε, αυτό θα κάνω σήμερα κιόλας απλά ανησυχώ γιατί δεν έχω ακούσει ανάλογο περιστατικό....και με φοβίζει ιδιαίτερα... μήπως εσείς έχετε ακούσει ξανά να έχει συμβεί κάτι ανάλογο..?

Τι έγινε τελικά;Τι σας είπε ο παιδίατρος, ελπίζω να είναι τα πράγματα οκ!

Λατρεύω τα παιδάκια μου!!

:roll: μου είπε να τον βάλλω φουσιτιν αντιβιοτικό και οτι θα φύγει σε 2 ημέρες... εχθές δεν έβγαζε αίμα σήμερα όμως πάλι είδα κοιλίδες στο φανελλάκι του και είδα οτι δεν έχει υποχωρήσει το γρουμπουλάκι που είχε , οπ΄΄οτε έκλεισα ραντεβού σήμερα το απόγευμα στον παιδίατρο να το δει και αυτός....περιμένω να δω τι θα μας πει...ευχαριστώ για το ενδιαφέρον είμαι και καινούρια στο site και ακόμα ψάχνομαι οποιαδήποτε διευκρίνηση είναι ευπρόσδεκτη....!!!!

Διαφημίσεις

μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά...

κι εγώ σχετικά καινούρια είμαι εδώ αλλά θα δεις, όλα τα μέλη είναι πολύ φιλικά και γλυκά...

Φιλιά!!

Σ΄ευχαριστώ πολύ Γλύκα για το ενδιαφέρον σου!!!

όντως πήγαμε στον παιδίατρο και το είδε το ψηλάφισε, και μας είπε οτι δεν είναι κάτι ανησυχιτικό. δεν είναι ούτε κύστη ούτε φλεγμονή, απλά ο μικρός το είχε τρίψει πιθανότατα με τα νύχια του και είχε μια πολύ μικρή σχισμή (πολύ μικρή) και έβγαζε αίμα. οσο αναφορά το γρουμπουλάκι είπε οτι πολλές φορές δεν είναι συμμετρικά οι 2 ρώγες και από το ξύσιμο το είχε ερεθίσει. θα συνεχίσω και την φουσιντίν μέχρι να επουλωθεί η μικρή σχισμή και σε 10 μέρες που έχουμε εμβόλιο θα το ξαναδεί. να σε ρωτήσω αυτό το όμορφο σχηματάκι που γράφει ¨λατρεύω τα παιδιά μου¨πως το βάζεις στο τέλοσ!!! φιλιά Αιμιλία

Σ΄ευχαριστώ πολύ Γλύκα για το ενδιαφέρον σου!!!

όντως πήγαμε στον παιδίατρο και το είδε το ψηλάφισε, και μας είπε οτι δεν είναι κάτι ανησυχιτικό. δεν είναι ούτε κύστη ούτε φλεγμονή, απλά ο μικρός το είχε τρίψει πιθανότατα με τα νύχια του και είχε μια πολύ μικρή σχισμή (πολύ μικρή) και έβγαζε αίμα. οσο αναφορά το γρουμπουλάκι είπε οτι πολλές φορές δεν είναι συμμετρικά οι 2 ρώγες και από το ξύσιμο το είχε ερεθίσει. θα συνεχίσω και την φουσιντίν μέχρι να επουλωθεί η μικρή σχισμή και σε 10 μέρες που έχουμε εμβόλιο θα το ξαναδεί. να σε ρωτήσω αυτό το όμορφο σχηματάκι που γράφει ¨λατρεύω τα παιδιά μου¨πως το βάζεις στο τέλοσ!!! φιλιά Αιμιλία

Αιμιλία μου θα σου πω ότι δεν ξέρω πως βγήκε το"λατρεύω τα παιδιά μου"!Νομίζω πως είναι προεπιλεγμένο, κι εγώ δεν ξέρω ακριβώς... άσχετη γαρ!!

Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και συγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησης, δεν ξέρω πώς αλλά μου ξέφυγε το μήνυμά σου. Φιλιά!!

Γλυκα, σε ευχαριστώ για την κατατόπιση..

θα ήθελα όμως να ρωτήσω εαν κάποιος απο αυτούς που είχαν τα παιδάκια τους το ίδιο πρόβλημα με τον μικρό μου"Ταξιάρχη" τι έγινε μετά, διότι κάναμε υπέρηχο στο μαστό του και βρέθηκε κύστη 3mm. κάναμε και καλλιέργεια σμίγματος και περιμένουμε αύριο το μεσημέρι τα αποτελέσματα και ίσως χρειαστεί και χειρούργο μας είπε ο παιδίατρος....περιμένω κάποια απάντηση από αυτούς που είχαν ανάλογο περιστατικό ή από οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Τελικά δεν υπήρχε κάποιο μικρόβιο έτσι έδειξε η καλλιέργεια σμίγματος που κάναμε και η μικροβιολόγος και ο παιδίατρος μας είπαν να τον δεί παιδοχειρούργος γιατί μάλλον θα χρειαστεί να βγεί. Αύριο το πρωϊ κλείσαμε ραντεβού σε παιδοχειρούργο και θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι....

Διαφημίσεις