Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μπομπονιέρες "καροτσάκι"

vana

Recommended Posts

Κορίτσια τα φώτα σας!!!

Έχετε δει πουθενά (site-μαγαζί) κάτι παρόμοιο?

Σε θέμα "καροτσάκι" δηλαδή (για αγόρι).

Η συγκεκριμένη είναι από το pupadonna.gr, έχω στείλει mail αν μου πουν πόσο έχει αλλά υποπτέυομαι ότι θα είναι τσιμπιμένη...

Επίσης να σας ρωτήσω κάτι?

Οι συγκεκριμένες με γαλάζιο τούλι μόνο, έχουν πολύ ροζ για αγοράκι?

38634615vd6.jpg

w500.png

aPiIp2.png AMd6p2.png

Διαφημίσεις

να σου πω..ούτε εμένα μου αρέσουν για αγόρι..

είναι πολύ όμορφες αλλά..να κάπως κοριτσίστικες μου φαίνονται.

Συγνώμη κι όλας δηλαδή, επειδή ρωτάς παίρνω το θάρρος και σου λέω. :D

Εμένα πάλι, μου αρέσουν. Τις βρίσκω πολύ ρομαντικές και σε παραπέμπουν σε μια άλλη εποχή. Μόνο το χρώμα πρόσεξε, νομίζω ότι το ροζ είναι πολύ. Μήπως υπάρχει και σε λιγότερο ροζ?

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Διαφημίσεις

:( Όχι, δεν έχει με λιγότερο ροζ... :(

Αλλά και το μαγαζί δεν μου έχει απαντήσει ακόμη...

Δεν τις λένε τις τιμές με email?

Μήπως πρέπει να πάρω τηλέφωνο καλύτερα?

aPiIp2.png AMd6p2.png

Νομίζω πως το θέμα δεν είναι μόνο το αρκετό ροζ που έχουν, αλλά και σαν αντικείμενο, είναι πολύ "καμπυλωτό" για αγόρι. Παραπέμπουν μάλλον σε κορίτσι, και τα δυό τα καροτσάκια.

Πάντως αν έχετε δει κάτι σε καροτσάκι, όχι απαραίτητα ολόκληρο καροτσάκι, ακόμα και μπιχλιμπιδάκι να δεθεί σε κουτί, πείτε μου, με ενδιαφέρει!

Εγώ δεν βρήκα κάτι πάντως :(

aPiIp2.png AMd6p2.png

Εχω δει σε καροτσάκι φιλτισενιο σαν μπρελοκάκι πάνω σε κουτι η πάνω σε μπουγκί.Οταν εψαχνα για να καταλήξω για τον γιο μου ηταν ενα απαυτάπου μου αρεσε...

Λεπτεπίλεπτο και ομορφο :!::!::!:

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

Λοιπόν αν δεν κάνω λάθος το εχει η Μαρθα που με βοηθησε πολύ στα δικά μου...πάρε την στο 210 6010833 ή στο 6847800190. Μενει Αγ.Παρασκευη αλλά αν κρινω απο μενα ερχεται και στα δειχνει αν δεν μπορεις να πας και μαζι και το λαπ τοπ με πάρα πολλές φωτογραφίες.Ευχομαι να το βρεις ή να βρεις αυτό που αξίζει στο παιδάκι σου...Το καλύτερο...Με το καλό...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

Vana καλησπέρα,

Ψάχνοντας για τη μπομπο παπουτσάκι που θέλει το Fistikaki σε άλλο τόπικ, βρήκα στο ίδιο μαγαζί τα καροτσάκια στη βιτρίνα αλλά σε άλλα χρώματα, το ένα ήταν σιέλ-ροζ και το άλλο ήταν σε αποχρώσεις του μπεζ-φυστικί. Η τιμή όμως ήταν πολύ λιγότερη . (αν και έκανα ακροβατικά για να τη δω γιατί το ταμπελάκι ήταν με την τιμή προς τα κάτω). Το μαγαζί όμως είναι στη Νίκαια. Αν σε βολεύει και θέλεις να σου πω, πες μου.

439056rvbdehj1y0.gif

Τα παιδάκια μου είναι όλη μου η ζωή!!!

Ψαχνοντας βρηκα και αυτο http://www.veryniceday.gr/eshop/product.php?productid=2481&cat=251&page=1 το οποιο λεει οτι ειναι διακοσμητικο μπομπονιερας. Το ποσο μεγαλο ειναι δεν φαινεται, αλλα τουλαχιστον ειναι καροτσακι :D

αν και έκανα ακροβατικά για να τη δω γιατί το ταμπελάκι ήταν με την τιμή προς τα κάτω

Stavroulitsa χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα σ' ευχαριστώ για τον κόπο!!! :D:D

Σου χρωστάω ένα μασάζ για τη μέση!!! :D

aPiIp2.png AMd6p2.png

Vana καλησπέρα,

Ψάχνοντας για τη μπομπο παπουτσάκι που θέλει το Fistikaki σε άλλο τόπικ, βρήκα στο ίδιο μαγαζί τα καροτσάκια στη βιτρίνα αλλά σε άλλα χρώματα, το ένα ήταν σιέλ-ροζ και το άλλο ήταν σε αποχρώσεις του μπεζ-φυστικί. Η τιμή όμως ήταν πολύ λιγότερη . (αν και έκανα ακροβατικά για να τη δω γιατί το ταμπελάκι ήταν με την τιμή προς τα κάτω). Το μαγαζί όμως είναι στη Νίκαια. Αν σε βολεύει και θέλεις να σου πω, πες μου.

Σταυρουλίτσα, σε ένα μικρό στην Αγ. Τριάδα???

Χτες ήμουν εκεί και το είδα στη βιτρίνα.

Βάνα αν θες να σου δώσω τηλέφωνο.

Με το καλό η βάπτιση