Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΝΕΦΡΩΝ? ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ HILTON.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΛΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω τί θέμα έχετε και αν είναι τόσο επειγον γιατί ο Παπανικολάου (Βεντήρη 7 Χίλτον) είναι κορυφή ναι μεν αλλά μόνο σαν έκτακτο μπορεις να πας νωρίς και να περιμένεις. Αλλιως ραντεβού μετά από 1-2 μηνες. Εμεις πάντως που έχουμε ουρολόγο να τον παρακολουθεί (αν και εμεις θέμα με τα νεφρά είχαμε) μας έκανε και εκεινος υπερηχο έστω και αν είχαμε ήδη κάνει στον Παπανικολάου. Αν θες περισσότερες πληροφοριες και επειδή και εμεις έχουμε ταλαιπωρηθει πολύ με τα νεφρά και τους άσχετους γιατρούς στειλε πμ να σου δώσω στοιχεια ουρολογου μας που ειναι πολύ καλος επισης.

an1cCyH0g411210Nzc3NzlkaHwzNTIxNDQ1YmphZHxUTyBGQUZPVVRBS0kgTU9VIEVJTkFJ.gif

s-age.pngs-age.png

• 1 month later...

Διαφημίσεις

Παπανικολάου είναι ό,τι καλύτερο.Μην ρισκάρεις να ψάχνεις από εδώ και από εκεί.

Σωστο... γνωριζω οτι σε ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ καταστασεις απο το Παιδων στελνουν εκει για να σιγουρευτουν...

Αχρειαστος να'ναι!

• 3 weeks later...
Δεν ξέρω τί θέμα έχετε και αν είναι τόσο επειγον γιατί ο Παπανικολάου (Βεντήρη 7 Χίλτον) είναι κορυφή ναι μεν αλλά μόνο σαν έκτακτο μπορεις να πας νωρίς και να περιμένεις. Αλλιως ραντεβού μετά από 1-2 μηνες. Εμεις πάντως που έχουμε ουρολόγο να τον παρακολουθεί (αν και εμεις θέμα με τα νεφρά είχαμε) μας έκανε και εκεινος υπερηχο έστω και αν είχαμε ήδη κάνει στον Παπανικολάου. Αν θες περισσότερες πληροφοριες και επειδή και εμεις έχουμε ταλαιπωρηθει πολύ με τα νεφρά και τους άσχετους γιατρούς στειλε πμ να σου δώσω στοιχεια ουρολογου μας που ειναι πολύ καλος επισης.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΜΑΣ.

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ.(ΜΟΝΗΡΗΣ ΝΕΦΡΟΣ)

ΕΣΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΝΕΦΡΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ?

ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ DMSA ΝΕΦΡΩΝ? ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ?

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΜΕΝΗ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ....ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΩ

ΚΑΙ ΚΥΣΤΕΟΟΥΡΗΘΡΟΓΡΑΦΙΑ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ..

• 3 weeks later...

γεια σας διαβασα το θεμα σας, και επειδη και εμεις ειχαμε ενα θεμα με παλινδρομηση ουρων σε μεγαλο βαθμο, εχουμε κανει και DMSA και κυστεογραφια ολα αυτα στην Προληψη ειναι ιδιωτικο διαγνωστικο συστημενο απο την παιδονεφρολογο μου,και ειναι στην μιχαλακοπουλου.Ειχα ψαξει αρκετα για να βρω και τις δυο εξετασεις αλλα μονο εκει βρηκα ακρη.Επειδη τις εξετασεις αυτες τις καναμε πριν μερικους μηνες θυμαμαι οτι το ποσο ηταν κοντα στα 150ευρω. ελπιζω να σε βοηθησα.

καθε μερα ολο και περισσοτερες εκπληξεις....

γεια σας διαβασα το θεμα σας, και επειδη και εμεις ειχαμε ενα θεμα με παλινδρομηση ουρων σε μεγαλο βαθμο, εχουμε κανει και DMSA και κυστεογραφια ολα αυτα στην Προληψη ειναι ιδιωτικο διαγνωστικο συστημενο απο την παιδονεφρολογο μου,και ειναι στην μιχαλακοπουλου.Ειχα ψαξει αρκετα για να βρω και τις δυο εξετασεις αλλα μονο εκει βρηκα ακρη.Επειδη τις εξετασεις αυτες τις καναμε πριν μερικους μηνες θυμαμαι οτι το ποσο ηταν κοντα στα 150ευρω. ελπιζω να σε βοηθησα.

σε ευχαριστω πολυ,

οι πληροφοριες σου ειναι πολυ χρησιμες...βρηκα το τηλ. του κεντρου και εκλεισα ραντεβου.

Διαφημίσεις

να σαι καλα fay51 το παν ειναι να βοηθαμε αν ξερουμε κατι για να αποφευγουμε την ταλαιπωρια ευχομαι να εχετε καλα αποτελεσματα.

καθε μερα ολο και περισσοτερες εκπληξεις....

• 1 month later...

Μήπως μπορεί κάποια απο εσάς που έκανε υπέρηχο στον κ.Παπανικολάου μπορεί να μου πεί πόσο πλήρωσε περίπου??

Θα κάνω τέλος Ιουλίου στον μικρό μου και θέλω να έχω μια ιδέα ..

Θα του κάνω υπέρηχο ουροποιητικού νεφρών γιατί έχουμε ένα μικρό υποσπαδίας ..

Σας ευχαριστώ πολύ ..

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

• 8 months later...

να ρωτήσω κάτι?

κάναμε στο γιο μου εξετάσεις ούρων & αίματος για 1 φορά (4 ετών) και έδειξαν κρεατινίνη 0,3 ενώ το όριο ξεκινάει από 0,5 ξέρει κανείς αν αυτό έχει σχέση με τα νεφρά?

ευχαριστώ

popi