Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γυναικες που το παιζουν καλες σε ΟΛΑ...........

ΙΟΥΛΙΤΤΑ

Recommended Posts

:cry: Λοιπον εχω βαρεθει να ακουω μια γνωστη μου να λεει πως σε ολα ειναι super.Πως αυτη κανει οικονομια,πως αυτη μεγαλωνει τελοια τα παιδια της πως αυτη κανει τουτο και το αλλο.....

.png

Aριστουλα σε αγαπω

Διαφημίσεις

:cry: Λοιπον εχω βαρεθει να ακουω μια γνωστη μου να λεει πως σε ολα ειναι super.Πως αυτη κανει οικονομια,πως αυτη μεγαλωνει τελοια τα παιδια της πως αυτη κανει τουτο και το αλλο.....

Συνήθως αυτές οι γυναίκες είναι αυτές που έχουν μεγάλες ανασφάλειες, και προσπαθούν να επιβεβαιωθούν μέσα από αυτά που κάνουν, οπότε σκέψου τι άσχημο που είναι να βασανίζεις έτσι τον ευατό σου.. :wink:

VxpTp3.png

lewJp3.png

:? Αυτο ακριβως σκεφτωμε αλλα μου τα :twisted:

....ναι το ξέρω..έχω και εγώ μια παρόμοια κατάσταση δίπλα μου...(κολλητή φίλη) και στην αρχή νευρίαζα...τώρα όταν μου τα λέει όλα αυτά...απλά την λυπάμαι.. :wink:

VxpTp3.png

lewJp3.png

Διαφημίσεις

Ρε παιδια υπαρχει ανθρωπος που να ειναι τελειος σε ΟΛΑ??? Για ονομα του Θεου... Και ειδικα οταν ακους ατομα να παινευουν τον ιδιο τους τον εαυτο, ε, τοτε καταλαβαινεις περι τινος προκειται..

Δεν πειραζει, μη δινεις σημασια και αστους να λενε ο,τι θελουν.... Απο ξερολες γεματος ο τοπος ειναι πια :evil:

oaiqp2.pngm9YLp2.png

:mad: Την συγκεκριμενη την ξερω 12χρονια.Χτες μου ελεγε πως η μικρη μου κανει οτι της λεω εγω και για ειναι τοσο υπακουη γιατι με φοβατε.Πραγμα παιδια ψεματα γιατι η μικρη μου καθε αλλο παρα με φοβατε και αυτο το ξερουν ολοι οι γνωστοι μας. :!:

.png

Aριστουλα σε αγαπω

E ναι λοιπον υπαρχει τετοιος ανθρωπος!!!μια ξαδερφη μου!!! ξερει τα παντα! ειναι τελεια σε ολα εχει αποψη για ολα και φυσικα γουσταρει τρελλα να επεμβαινει σε ολα! ειναι η συμπαθεια της οικογενειας! δεν μπορεις παραπανω απο 10 λεπτα με αυτη την κοπελα γιατι μετα κερνας τσουρεκια....!!!! πολυ σπαστικο αυτο να στο κανουν!

bl0Hp3.pngLaUTp3.png

Δεν ξέρω για σας αλλά το πιο τραγικό απ όλα είναι όταν με συγκρίνει ο άντρας μου με κάτι τέτοιες ....... να μην τις χαρακτηρίσω!!!!!!!!!!!!!

Η τάδε που κάνει αυτό που κάνει εκείνο εκείνη πως τα προλαβαίνει και εσύ είσαι μονίμως κουρασμένη???????????

Για κάτσε ρε μεγάλε έχεις πάει ποτέ να δεις τί πραγματικά κάνουν γιατί απο μπαρούφες άλλο τίποτα.......

Δεν ξέρω για σας αλλά το πιο τραγικό απ όλα είναι όταν με συγκρίνει ο άντρας μου με κάτι τέτοιες ....... να μην τις χαρακτηρίσω!!!!!!!!!!!!!

Η τάδε που κάνει αυτό που κάνει εκείνο εκείνη πως τα προλαβαίνει και εσύ είσαι μονίμως κουρασμένη???????????

Για κάτσε ρε μεγάλε έχεις πάει ποτέ να δεις τί πραγματικά κάνουν γιατί απο μπαρούφες άλλο τίποτα.......

Εγώ πάντως για την εν λόγω φίλη..ξέρω ότι έχει γυναίκα στο σπίτι 9ωρο για τα παιδιά (3 παιδιά), γυναίκα για να της καθαρίζει 1 φορά την εβδομάδα και την μαμά της από κάτω...για να μαγειρεύει και να κάνει baby sitting όταν η φίλη μου θέλει να βγει :wink: Οπότε και εγώ με τόση βοήθεια...θα ήμουν σούπερ παντού... :wink::lol::lol:

VxpTp3.png

lewJp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως για την εν λόγω φίλη..ξέρω ότι έχει γυναίκα στο σπίτι 9ωρο για τα παιδιά (3 παιδιά), γυναίκα για να της καθαρίζει 1 φορά την εβδομάδα και την μαμά της από κάτω...για να μαγειρεύει και να κάνει baby sitting όταν η φίλη μου θέλει να βγει :wink: Οπότε και εγώ με τόση βοήθεια...θα ήμουν σούπερ παντού... :wink::lol::lol:

Α, ενταξει ετσι παω πασο :wink::lol:

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Έτσι θα ήμου και γω τέλεια σε όλα

Το θέμα είναι οτι δεν τα μαρτυράνε και χαλάνε την πιάτσα....

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ!!!!!

Πολυ τις γουσταρω τις σουπερ που τα

κανουν και τα ξερουν ολα εκτος απο

το κερατο που τρωνε !!!!! :twisted::twisted:

Ειμαι πολυ κακια ???????????

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ!!!!!

Πολυ τις γουσταρω τις σουπερ που τα

κανουν και τα ξερουν ολα εκτος απο

το κερατο που τρωνε !!!!! :twisted::twisted:

Ειμαι πολυ κακια ???????????

Γι αυτές που τα έχουν όλα αυτά και κερατώνουν τί έχεις να πείς????????????

Διαφημίσεις

Λοιπόν εγώ που δεν είμαι τέλεια σε όλα έχω το κεφάλι μου ήσυχο... Όσο πιο πολλά ξέρεις τόσο πιο πολλά κάνεις ή τουλάχιστον περιμένουν οι άλλοι από εσένα να κάνεις...

Οι ξερόλες είναι αυτοί που την πατάνε τελικά και τρέχουν και δε φτάνουν.

Εγώ νιώθω πως είμαι τέλεια με τις ατέλειες μου...

*

Εγω παντως κοριτσια ειμαι η κυρια τελεια σε ολα......

Καλη νοικοκυρα ( το σπιτι ειναι παντα στην τριχα), φοβερη μαγειρισα (καλυτερη απο την μανα του), πετυχημενη διευθυντρια μιας μεγαλης πολυενθικης εταιρειας, τελεια μανουλα (τα παιδακια μου με λατρευουν) και πανω απο ολα συζυγος (ο ανδρας μου με χαιρεται καθε βραδυ :wink: ). Και ξεχασα να σας πω το καλυτερο ειμαι και διμετρη ξανθια γαλανοματα κουκλαρα......

Τι να κανω βρε κοριτσια οταν γεννηθηκα ο θεουλης ειχε κεφια......

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Εγω παντως κοριτσια ειμαι η κυρια τελεια σε ολα......

Καλη νοικοκυρα ( το σπιτι ειναι παντα στην τριχα), φοβερη μαγειρισα (καλυτερη απο την μανα του), πετυχημενη διευθυντρια μιας μεγαλης πολυενθικης εταιρειας, τελεια μανουλα (τα παιδακια μου με λατρευουν) και πανω απο ολα συζυγος (ο ανδρας μου με χαιρεται καθε βραδυ :wink: ). Και ξεχασα να σας πω το καλυτερο ειμαι και διμετρη ξανθια γαλανοματα κουκλαρα......

Τι να κανω βρε κοριτσια οταν γεννηθηκα ο θεουλης ειχε κεφια......

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Τότε γλυκειά μου, δεν θα έπρεπε να είσαι εδώ....Εδώ τις βρίζουμε τις τέλειες :lol::lol::lol::lol::lol:

VxpTp3.png

lewJp3.png

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ρε κοριτσια τωρα περα απο την πλακα τι σημαινει τελειο???????

Υπαρχει τελειο?

Και κατα ποσο ειναι εφικτο να εισαι τελεια παντου???/

Ας μην ακουμε της καθε μιας ψωρουπερηφανης να λεει το κοντο της και το μακρυ της εμεις να ακουμε μονο την συνειδηση μας και την καρδια μας....

Ας μην ακουμε της καθε μιας ψωρουπερηφανης να λεει το κοντο της και το μακρυ της εμεις να ακουμε μονο την συνειδηση μας και την καρδια μας....

:wink::!::!::!::!::!::!::!::!::!:

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ρε κοριτσια τωρα περα απο την πλακα τι σημαινει τελειο???????

Υπαρχει τελειο?

Και κατα ποσο ειναι εφικτο να εισαι τελεια παντου???/

Πωπω τι μου θύμισες τώρα...Παλιότερα όταν τσακωνόμασταν με τον άντρα μου, με φώναζε κυρία Τέλεια με προσβλητικό τρόπο...Ήταν την περίοδο πριν το παιδί... :wink: Τώρα συνέχεια μου γκρινιάζει που δεν προλαβαίνω να κάνω κάποια πράγματα...Αλλά νομίζω ότι του αρέσει που δεν είμαι και τόσο τέλεια, όσο πίστευε :wink: σύμφωνα με τα λεγόμενα του με κάνει πιο ανθρώπινη... :lol:

VxpTp3.png

lewJp3.png

Αυτές οι γυναίκες είναι απλά άκρως εκνευριστικές!! Εντωμεταξύ εγώ έχω και το εξής ελάττωμα... Αν κάποιος μου σπάει τα νεύρα δεν μπορώ να προσποιηθώ το αντίθετο!!! Γι αυτό και δεν μπορώ να ακούω καν την αψεγάδιαστη ρουτίνα της ζωης αυτών των ''τέλειων'' ανθρώπων!!!

Αυτές οι γυναίκες είναι απλά άκρως εκνευριστικές!! Εντωμεταξύ εγώ έχω και το εξής ελάττωμα... Αν κάποιος μου σπάει τα νεύρα δεν μπορώ να προσποιηθώ το αντίθετο!!! Γι αυτό και δεν μπορώ να ακούω καν την αψεγάδιαστη ρουτίνα της ζωης αυτών των ''τέλειων'' ανθρώπων!!!

:oops: Μια μερα κατι της ειπα για τον αντρα μου ,ειχαμε πλακωθει.Ξερετε τι μου επε :?: Δικο σου το προβλημα καλη μου εγω ειμαι τελεια και δεν πλακωνομε :idea::idea:

.png

Aριστουλα σε αγαπω