Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ 8 ΜΗΝΕΣ +

Recommended Posts

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ; ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΟΛΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ, ΟΛΟ ΠΙΑΝΕΤΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ, ΟΛΟ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ.. ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΥΠΝΟΣ! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!

...ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ Ε;;;;;;;

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Διαφημίσεις

Εγω παλι με τον υπνο εχω αντιμετοπισει λιγα προβληματα μεχρι στιγμης. Ενταξει δεν κοιμαμαι κι οπως παλια αλλα σε γενικες γραμμες ολα καλα. Στον ξυπνιο αρχισα να εχω καποια ζορια αλλα που θα παει θα τελειωσει...

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

κι εγω τα ιδια χαλια εχω!!!συχνοουρια και για να αλλαξω πλευρο το σκεφτομαι πολυ πρωτα...πρεπει να μουδιασω πρωτα για να προσπαθησω να μετακινηθω!!!εχω και την μπουμπουκα μου που ξυπναει μερικες φορες τη νυχτα και μολις την ακουω σκεφτομαι πως θα καταφερω να σηκωθω!!!λιγες μερες εμειναν(ουτε μηνας)υπομονη :)

Εμένα ο ύπνος είναι από τις ελάχιστες απολαύσεις που μου έχει μείνει (αν και πάντα ήταν και πριν την εγκυμοσύνη).

Κοιμάμαι και τώρα άπειρες ώρες χωρίς προβλήματα. Μόνο που έχω οκ συχνοουρία και αναγκαστικά σηκώνομαι κάθε 3-4 ώρες ή και πιο συχνά αλλά το έχω συνηθίσει και το βλέπω και σαν πρόβα για όταν θα θηλάζω το μωρό που θα πρέπει ούτως ή άλλως να ξυπνάω συχνά! :wink:

gwggp2.png ISWTp2.png

Διαφημίσεις

ισως να σε βοηθουσε πολύ το μαξιλαρι θηλασμου !!!

το βαζεις αναμεσα στα ποδια, στην πλατη, κ κατω απο το κεφαλι!!! :idea:

ειναι χρησιμο!!

εγω το ειχα παρει στον 8ο για τον υπνο, κ μετα το χρησιμοποιησα στο θηλασμο αλλα κ σαν ρυλαξ στο μωρο!

:D

Εγώ έχω σχετικά λίγα προβλήματα με τον ύπνο. Δεν έχω συχνοουρία, αλλά δυσκολεύομαι να αλλάξω πλευρό, αφού πρώτα μουδιάζω και μετά αλλάζω. Κατά τα άλλα όλα καλά, αν και ξυπνάω πολύ πιο εύκολα από ότι παλιά που δεν ημουν έγκυος. Υπομονη κορίτσια κοντεύουμε!!! :D:D

Αχ κοριτσια τι μου θυμησατε.......Ενα θα σας πω οταν ημουν εγκυος ελεγα αχ το ενα αχ το αλλο ολα με ενοχλουσαν και ο υπνος ενα δραμα!!!! Και τωρα που γεννησα δεν ξερετε πως το αναπολω!!!!!!!! Βεβαια δεν αλλαζω το νινι μου με τιποτα στον κοσμο περναω τις καλυτερες στιγμες μου,αλλα και η εγκυμοσυνη ειναι κατι απιστευτο,συγλονιστικη εμπειρια!!!!!Χαρειται την οσο μπορειτε!!!! :D:D:D

DsRyp3.png

Και εγω δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα με τον υπνο κοριτσια αν και δεν μπορω να βολευτω παρα μονο στο πλαι..εχω παρει ομως αυτο το μαξιλαρι του θηλασμου και το καβαλαω με ποδια και χερια και καταευχαριστιεμαι!!!!! πολυ βολικο τουλαχιστον για τωρα αν και πιστευω πως και στο θηλασμο θα με βολεψει!!! αντε ρε κοριτσοπουλα "και αντιστροφα ο χρονος μετραει"!!!!

bl0Hp3.pngLaUTp3.png

Κι εγώ δυσκολεύομαι στον ύπνο πολύ. Η συχνοουρία δεν είναι τόσο το πρόβλημα μου αλλά μουδιάζω και για να γυρίσω πλευρό είναι ολόκληρη επιχείρηση.... Έχω πάρει και μαξιλάρι θηλασμού αλλά μου μυρίζει και δεν το θέλω. Βάζω δύο μαξιλαράκια, ένα στην κοιλιά, ένα ανάμεσα στα πόδια και επειδή το στρώμα μου είναι σκληρό έχω βάλει κάτω απο το σεντόνι μου μία κουβέρτα μεγάλη διπλωμένη στα τέσσερα για να μην μουδιάζει ο γοφός που είναι απο την κάτω μεριά κάθε φορά. Ευτυχώς όμως κοιμάμαι ενώ στην κόρη μου είχα απίστευτες αυπνίες.

Διαφημίσεις

Από πριν μάθω ότι είμαι έγκυος, το είχα καταλάβει απο τις ατελείωτες διαδρομές στην τουαλέτα.... έχω πάρει 10 ημέρες από τον 8ο και κάθε μέρα ο ύπνος μου είναι και χειρότερος... και λέω άντε να γεννήσω... τι άντε να γεννήσω... μετά θα κλαίνε τα μωρούλια εναλλάξ και εκεί με βλέπω να πέφτω ξερή

ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΤΑΙ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΞΥΠΝΑΩ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ... ΠΩΣ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ;

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ¨ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΩΡΑ¨. ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ! ΑΝΤΕ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ!!!!!

Υπνος ποιος υπνος???? Χτες πχ κοιμηθηκα 4 μιση το πρωι!ξυπνησα αλλες 4 φορες μεχρι τις 11 που σηκωθηκα μια και καλη και επιπλεον μεχρι τις 7 που εφυγε ο αντρας του σπιτιου ειχα να υποστω και το ροχαλητο!! Το οποιο εχτες μου ακουγοταν σαν τρακτερ!!! αααα Να σημειωσω οτι η μπεμπα ειχε και κανα δυωρο λοξυγκα..τακα τουκα τακα τουκα!!!!

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Ε....Ο ΛΟΞΥΓΓΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ;! ΠΟΛΥ ΜΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΚΑ ΤΟΥΚΑ ΠΟΥ ΛΕΣ!

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΧΑΛΗΤΟ.... ΠΑΩ ΠΑΣΟ! ΤΙ ΣΚΟΥΝΤΙΓΜΑΤΑ ΡΙΧΝΩ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ!!!!!

Κι εγώ δυσκολεύομαι στον ύπνο πολύ. Η συχνοουρία δεν είναι τόσο το πρόβλημα μου αλλά μουδιάζω και για να γυρίσω πλευρό είναι ολόκληρη επιχείρηση.... Έχω πάρει και μαξιλάρι θηλασμού αλλά μου μυρίζει και δεν το θέλω. Βάζω δύο μαξιλαράκια, ένα στην κοιλιά, ένα ανάμεσα στα πόδια και επειδή το στρώμα μου είναι σκληρό έχω βάλει κάτω απο το σεντόνι μου μία κουβέρτα μεγάλη διπλωμένη στα τέσσερα για να μην μουδιάζει ο γοφός που είναι απο την κάτω μεριά κάθε φορά. Ευτυχώς όμως κοιμάμαι ενώ στην κόρη μου είχα απίστευτες αυπνίες.

αν πληνεις την θηκη μαζι με τα σεντονια σου δεν θα σου μυριζει τοσο πολυ!!! κ εμενα στην αρχη με ενοχλουσε!!! αλλα μονο με αυτο μπορουσα να κοιμηθω!!!

Διαφημίσεις

Το έπλυνα αλλά είναι το υλικό του. Έχει ντινκελ εσένα τι είναι με βαμβάκι?

Νομίζω πάντως οτι πιάνει και πολύ χώρο στο κρεββάτι και στέλνει τον άντρα μου στην άλλη άκρη.