Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γιατρός στο νοσοκομείο της Νίκαιας

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες,

μια φίλη μου είναι 8 εβδομάδων και πρόκειται να πάει να την δεί κάποιος Παπαδημητρίου στο νοσοκομείο (ΚΡΑΤΙΚΌ) Νίκαιας. τΗς ΈΧΟΥΝ ΠΕΊ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΉς ΤΗς ΜΑΙΕΥΤΙΚΉς κλινικής και πιστεύει ότι θα είναι καλός. Τι σόι γιατρός είναι αλλά και τι άνθρωπος? Από αμοιβή μήπως ξέρει καμιά σας ή έχει ακούσει τίποτα?

Ελπίζω να ξέρετε κάτι και να το γράψετε εγκαίρως. Την Δευτέρα θα πάει να την δεί. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ, Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,

εργάζομαι σε ιατρείο μιας εταιρείας και η γυναίκα ενός εγαζομένου γέννησε πριν 1 μήνα περίπου. Συζητήσαμε με το παιδί αυτό, πολλή ώρα σχετικά με την γέννα και τον γιατρό και μου είπε τα καλύτερα! Από χρήματα από ότι θυμάμαι της πήρε 750€ και άλλα 250€ η μαία.

Μου είπε ότι είναι πολύ σοβαρός και μετρημένος και ότι οι υπόλοιποι γιατροί του τμήματος τον σέβονται πολύ. Το μόνο αρνητικό του είναι ότι δεν επιτρέπει να μπει ο σύζυγος στο χειρ. κατά την διάρκεια του τοκετού. Επίσης μου είπε ότι προσπαθεί όλες οι κοπέλες να γεννούν με φυσιολογικό τοκετό και αξαντλεί όλες τις πιθανότητες.

Αυτά,

ελπίζω να βοήθησα,

με το καλό το μωράκι!

Εαν ειναι ο διευθυντης τοτε εχω ακουσει τα χειροτερα γι΄αυτον :( .....και οτι ειναι φραγκοφονιας....τα ακουσα απο γνωστη που της εχει αφαιρεσει κυστη...τωρα τι να σου πω προσωπικη αποψη δεν εχω :roll::roll: και αλλη φιλη που πηγε σ'αυτον εν συνεχεια αλλαξε και πηγε στο Αρεταιειο.

Καλησπέρα και πάλι,

ποιός ο λόγος που άλλαξε γιατρό? :? Τι πήγε στραβά?:cry: Τελικά, η κοπέλα γέννησε φυσιολογικά? :) Πήγε με ραντεβού? :o Σε κάθε επίσκεψη πόσα πλήρωνε? :( Συγνώμη, για την ανάκριση, αλλά θέλει να μάθει περισσότερα!

:oops: Έκανε αρκετό καιρό να μείνει έγκυος και την έχει πιάσει φοβερό άγχος!

Ευχαριστώ και πάλι Περιμένω σύντομα απάντηση!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και πάλι,

ποιός ο λόγος που άλλαξε γιατρό? :? Τι πήγε στραβά?:cry: Τελικά, η κοπέλα γέννησε φυσιολογικά? :) Πήγε με ραντεβού? :o Σε κάθε επίσκεψη πόσα πλήρωνε? :( Συγνώμη, για την ανάκριση, αλλά θέλει να μάθει περισσότερα!

:oops: Έκανε αρκετό καιρό να μείνει έγκυος και την έχει πιάσει φοβερό άγχος!

Ευχαριστώ και πάλι Περιμένω σύντομα απάντηση!

Δεν θυμαμαι αλλα νομιζω την εστειλε στο Αρεταιειο για αμνιοπαρακεντηση και ο αλλος γιατρος εκει της αρεσε πολυ καλύτερα και εμεινε σε εκείνον.

Καλυτερα να το κρινει μονη της, παντως η αλλη κοπελα που μου ειπε γι'αυτον δεν θελει να τον ξαναδει στα ματια της :roll:

Ειναι καθαρα υποκειμενικα αυτα τα πράγματα....δεν ξερω να σου πω παραπανω δυστυχώς

Καλημέρα και καλή εβδομάδα, σε όλες τις μανούλες!!!! :lol:

Υοgini σε ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις!!!

• 2 weeks later...

γεννησα με αυτον τον γιατρο την κορη μου,,, με παρακολουθησε τους 3 τελευταιους μηνες κ με ξεγεννησε φυσικα αυτος... ειναι ΧΑΛΙΑ (φαντασου πηγα κ συστημενη)..

1=σου ζηταει 70 € σε καθε επισκεψη

2=δεν αφησε κανεναν να μου κανει παρεα στο δωματιο ωδηνων

ειχε μεσα στο δωματιο μια ομαδα φοιτητων οι οποιοι οταν εγω κοιλοπονουσα αυτοι χασκολογουσαν (μικρα παιδια ηταν τι να πει κανεις)

3= δεν τον ειδα καθολου κατα την διαρκεια των οδηνων.. δηλαδη στελνει αλλους να σε κοιτανε απο κατω ,αλλους να σου μετρανε την διαστολη κτλ

4=με το που με ξεγεννησε παει στον πατερα μου (ο αντρας μου ηρθε την επομενη γιατι ειναι ναυτικος) και του λεει ΤΑ 800 ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!

3 μερες σας ορκιζομαι οτι δεν περασε να με δει κ α θ ο λ ο υ

και το τελευταιο.. την τεταρτη μερα που πηγα σπιτι ειχα πριστει απο κατω και τον πηρα τηλ και μου λεει τι θες κοπελια κ με ενοχλεις?? οτι απορια εχεις κλεισε ραντευου κ ελα στο μαιευτηριο...

ετσι πηρα τον γυναικολογο μου που τον εχω χρονια κ μουυ εδωσε την απαντηση...(ο οποιος ειναι στο ιασω γιαυτο δεν πηγα να με ξεγενησει εκεινος)

το μονο που αξιζει εκει μεσα κ καλα να την εχει ο θεος ειναι η μαια Μαρια που χαρη σε αυτην γεννησα γιατι η κοπελα μου κραταγε το χερι κ ασχολιθηκε μαζι μου....

απατεωνιες !! οταν αλλοι ορκιζονταν στον ιπποκρατη... καποιοι εκαναν κοπανα!

Angel25 καλημέρα και σε ευχαριστώ για την πληροφορία σου!

Όσον αφορά την Μαρία (μαία), ξέρω ότι είναι το δεξί του χέρι.

Σε παρακαλώ, επειδή η φίλη μου τον έχει δει μόνο 1 φορά και επειδή της είπε κάτι κουφά σχετικά με την ενδομητρίωση (ότι δεν υπάρχει τέτοιος όρος, και που το άκουσε) και επειδή είναι λίγο στενόμυαλη και αγαθή, θα ήθελα αν ήταν εύκολο να μου γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες.

Επίσης, θα το εκτιμούσα πολύ αν ήξερες και για άλλες περιπτώσεις, που έτυχε να ακούσεις ή να δεις και να αφορούν τον συγκεκριμένο γιατρό.

Δυστυχώς αυτός ο γιατρός χειρούργησε κάποια χρόνια πριν τη μητέρα μιας φίλης μου. Και αυτοί συστημένοι πήγανε και τους είχαν πει και τα καλλίτερα … Δεν έχω να σου πω και πολλά μόνο ότι η μητέρα της φίλης μου αντιμετωπίζει συνεχώς προβλήματα από τότε.

Την έχουν δει 2 διαφορετικοί γυναικολόγοι και οι δυο έχουν απορήσει με το τι της έχει κάνει (εννοώ ότι για το χειρουργείο που έχει κάνει δεν θα έπρεπε να παρουσιάζει αυτή τη εικόνα ) , δεν μπορούν να καταλάβουν πως την έχει κακό-στραβό ράψει έτσι τη γυναίκα. Και δεν συζητάω το γεγονός πως το μόνο που τον νοιάζει είναι τα λεφτά.

Άσχετο το παραπάνω περιστατικό με εγκυμοσύνη αλλά αφορούσε γυναικολογικό πρόβλημα.

Πες στη φίλη σου να δει άλλο γιατρό... Όλο και κάποιος θα υπάρχει...

jeOhp3.png

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ και σένα καλή μου.

Ξέρεις όμως, μερικές φορές πας να κάνεις καλό και βρίσκεις τον μπελά σου! Για να την παροτρύνω για κάτι τέτοιο, πρέπει να έχω αδιάσειστες αποδείξεις. Η ίδια έμεινε ικανοποιημένη, αλλά δεν μπορώ να αγνοήσω και όλα αυτά που έχω ακούσει για τον συγκεκριμένο.

Αυτό που σκέφτηκα, είναι να μαζέψω όσες περισσότερες πληροφορίες - εμπειρίες μπορεί να έχετε όλες εσείς που τον ξέρετε, άμεσα ή έμμεσα, και να τις παραθέσω.

αλλες λεπτομερειες κ πληροφοριες δεν εχω να δωσω.. τωρα αν εμεινε ευχαριστημενη η φιλη σου οκ!!!!!εγω οπως σου ειπα δεν εμεινα ευχαριστημενη για πολλους λογους,,,,

για να καταλαβεις καλυτερα τωρα θα γεννησω στο ελενας με γιατρο ο οποιος σε προσεχει μονο αυτος ,

ειναι απο πανω σου απο την ωρα που θα σε πιασουν οι πονοι,,,,

σε αφηνει να περπατας κ να εισαι με τους δικους σου μεχρι να φτασει η ωρα του τοκετου,,,,

επισεις ειναι ενα νοσοκομειο το οποιο σου προσφερει μαθηματα θηλασμου,,, διαθετει μονοκλινο σε νορμαλ τιμες κ δεν εισαι μεσα στην βρωμα οπως ημουν στο κρατικο. (δεν μου αλλαξαν κουβερτα οταν πηγα κ ειχαν της προηγουμενης που ειχε πανω αιμα,,, με την δικαιολογια οτι δεν αλλαζουν τις κουβερτες, ετσι κ εγω την πεταξα κατω... ασχετα με την βρωμα της τουαλετας,,, να φανταστεις οτι επειδη πηγα συστημενη με εβαλε σε ενα 3κλινο το οποιο ειναι για αυτες που της ξεγενναει ο παπαδημητριου

πανω απο ολλα καθαριοτητα, ηρεμια,, κ ασφαλεια,, τα οποια δεν στα προσφερει το κρατικο.. αυτη ειναι η γνωμη μου κ η εμπειρια μου!

Η επιλογή του μαιευτηρίου είναι το λιγότερο μπροστά στην λάθος επιλογή του γιατρού! Πόσο άσχετοι τελικά είναι κάποιοι και πόσο μέσον πέφτει για να γίνει διευθυντής της μαιευτικής κλινικής!!!!!

Ακούει κάποια κυριούλα διευθυντής και νομίζει ότι έχει βρεί τον μεγαλύτερο επιστήμονα! Και το θέμα είναι ότι το πιστεύουν και οι ίδιοι, με αποτέλεσμα να αναπτύσσουν τη δική τους ιατρική και να λένε στους ασθενείς, ότι τους κατεβαίνει, τρομοκρατώντας τον κόσμο!!!!!

Για γέλια και για κλάματα και κανένας δεν βρίσκεται να τους ξεμπροστιάσει όλους αυτούς τους επιτήδειους εγκληματίες!!!

Γιατί για μένα ΕΓΚΛΗΜΑΤΊΕς είναι, αφού παίρνουν στα χέρια τους τις ζωές των ανυποψίαστων γυναικών, που πάνε για μαλλί και φεύγουν κουρεμένες!!!!

παιδια μην το παρακανουμε κιολας ε?

δεν ειπαμε οτι ειναι χασαπης ο ανθρωπος! σαν γυναικολογος θα ειναι καλος μονο στο να κανει τηνδουλεια του... αν με πιανει κανεις τι εννοω ...

ειναι σε αυτη την κληνικη 30 χρονια κοντα..

το οτι δεν εμεινα ευχαριστημενη εγω δεν κανει καποιον αχρηστο γιατρο και αυτο το αποδικνυει οτι σημερα εχω στην ζωη ενα 2χρονο παιδι οκ?

ας ξεκαθαρισουμε τα πραγματα

ειναι φιλαργυρος και ψωνισμενος λογο θεσης διευθηντου.

αυτο και τελος.

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες σας!

Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου, αλλά εχθές, εντελώς τυχαία, έμαθα και για άλλο ένα γυναικολογικό περιστατικό, από την γειτόνισσά μας!

Μικρός που είναι ο κόσμος τελικά!

Δεν θα μακρυλογήσω, αλλά η κοπέλα εχθές, κόρη της γειτόνισσας, πήγε σε άλλον γιατρό, γιατί με αυτά που της έλεγε ο προηγούμενος είχε αρχίσει να τρελένεται! Είχε κάποιο πρόβλημα με ινομοίωμα - αιμορραγία - απόξεση - μεγ. καθυστέρηση περιόδου.

Της έλεγε, π.χ ότι είχε νεκρωθεί η μήτρα της ή ότι μπορεί να είχε μπεί σε προκλημακτηριακή περίοδο κ.ά τέτοια κουφά. Η κοπέλα είναι μόλις 30 ετών και άτεκνη.!!

Ο άλλος ο γιατρός αρκέστηκε να της πεί, ότι απλά η έλλειψη ασβεστίου είναι η αιτία που είχε αυτή την καθυστέρηση στην περίοδο.

Και βέβαια, η διάγνωση του τέθηκε με βάση τον όλο ορμονολογικό έλεγχο που έχει κάνει η κοπέλα και με τη λήψη του όλου ιστορικού της!

Και πίστεψέ με, τα χρόνια προυπηρεσίας ενός γιατρού δεν είναι πάντα ανάλογα με την εμπειρία του! Η εμπειρία αποκτάται μέσα από τα περιστατικά που έχει ο κάθε γιατρός και ο κάθε επαγγελματίας, και όχι από τα χρόνια που εξασκεί το επάγγελμα.

Δεν αμφιβάλλω για τις γνώσεις του που αφορούν τον τοκετό και την διεκπεραίωσή του, αλλά απο γυναικολογικά θέματα και κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι άσχετος!!!!

δικιο εχεις ελπιζω μετα απο αυτο που θα της πεις να αλλαξει γιατρο..

να σου πω ομως αφου ειναι ακομα στην αρχη γιατι δεν παει στο ελενας που ειναι καλυτεοι γιατροι κ ειναι καθαρα γυναικολογικη- μαιευτικη κλινικη??

κανε της εσυ την προταση και αν σου αρνηθει τοτε ας κατσει στην νικαια να πεδευεται...

και εμενα με βολευει καλυτερα το τζανειο κ το κρατικο που ειναι διπλα στο σπιτι μου αλλα αφου ακουσα καλα λογια για το ελενας τρεχω εκει πανω για λογους ασφαλειας

Να σου πω την αλήθεια, αυτό ακριβώς σκεφτόμουν όλο το πρωί.

Είναι δύσκολο όμως να πείς σε κάποια κοπέλα, ότι ογιατρός της δεν είναι καλός. Θα περιμένω την κατάλληλη ευκαιρία για να της το πώ, αλλιώς, αν αργήσει να μου δωθεί, θα της το πώ στα ίσια!

Για να μην μπλεχτώ όμως περισσότερο δεν θα τις προτείνω κάποιον γιατρό, δεν θα της προτείνω καν να αλλάξει γιατρό, αυτό ας το αποφασίσει μόνη της!!!!

• 4 months later...

κοριτσια δεν το πιστευωωωω.... εκει γεννησα πριν 2 μηνες. εγω τον παπαδημητριου τον ειχα θεο!!!! αλλα με αυτα που περασα δεν θελω να τον ξαναδω!!!!! καταρχην μου σπασαν τα νερα ξημερωματα κυριακης και ο κυριος ηταν στην αιγινα για σκ.. με εξεταζαν μονο ειδικευομενοι οι οποιοι με διαβεβαιωναν οτι θα γεννησω την δευτερα.. 3 διαφορετικοι.. οταν πια η ωρα ειχε παει 8 το απογευμα και βγηκε κεχρωσμενο υγρο(το οποιο το ειδαμε εμεις) και ειδοποιησαμε τοτε πηραν τον πηραν τηλ και ηρθε μετα απο 1 ωρα!! εντωμεταξυ ειχα παει στην αιθουσα ωδινων με τρεις ειδικευομενους, που ο ενας επαιζε με το κινητο του, ο αλλος ηθελε να παει να δει το μπασκετ και εβριζε - τι μας ετυχε τετοια ωρα- και εγω να σκυλοποναω!!!!!στο τελος μπηκαμε για καισαρικη, απο εκει τον ειδα μια φορα.. αλλα τα 700,700!!!!!!!!!! και φαντασου πως η μανα μου ειναι προσωπικο στο κρατικο!!! αν πηγαινα ασχετη τι θα γινοταν????? συγνωμη αν σας κουρασα... αλλα... καταλαβαινετε... πολλα νευρα...

κοριτσια δεν το πιστευωωωω.... εκει γεννησα πριν 2 μηνες. εγω τον παπαδημητριου τον ειχα θεο!!!! αλλα με αυτα που περασα δεν θελω να τον ξαναδω!!!!! καταρχην μου σπασαν τα νερα ξημερωματα κυριακης και ο κυριος ηταν στην αιγινα για σκ.. με εξεταζαν μονο ειδικευομενοι οι οποιοι με διαβεβαιωναν οτι θα γεννησω την δευτερα.. 3 διαφορετικοι.. οταν πια η ωρα ειχε παει 8 το απογευμα και βγηκε κεχρωσμενο υγρο(το οποιο το ειδαμε εμεις) και ειδοποιησαμε τοτε πηραν τον πηραν τηλ και ηρθε μετα απο 1 ωρα!! εντωμεταξυ ειχα παει στην αιθουσα ωδινων με τρεις ειδικευομενους, που ο ενας επαιζε με το κινητο του, ο αλλος ηθελε να παει να δει το μπασκετ και εβριζε - τι μας ετυχε τετοια ωρα- και εγω να σκυλοποναω!!!!!στο τελος μπηκαμε για καισαρικη, απο εκει τον ειδα μια φορα.. αλλα τα 700,700!!!!!!!!!! και φαντασου πως η μανα μου ειναι προσωπικο στο κρατικο!!! αν πηγαινα ασχετη τι θα γινοταν????? συγνωμη αν σας κουρασα... αλλα... καταλαβαινετε... πολλα νευρα...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Να σου ζήσει το μωράκι και ελπίζω σύντομα να ξεχάσεις τα όσα πέρασες!

Η φίλη μου είχε πάει στην αρχή της εγκυμοσύνης στον εν λόγω γιατρό και πράγματι ήταν πολύ ευχαριστημένη, αλλά προσωπικά εμένα κάτι δεν μου άρεσε σε αυτόν.

Δεν τον έχω γνωρίσει προσωπικά, αλλά απο τα λεγόμενα της φίλης μου, που τον εμπιστευόταν και κάθε φορά μου έλεγε για τα κοπλιμέντα που της έκανε ή που της εξηγούσε, υποτίθεται, τα πάντα, κατάλαβα ότι ήταν απλά ένας ακόμη καραγκιόζης.

Απο την μια της έλεγε όλα καλά και απο την άλλη την βομβάρδιζε με όλη την παθολογία της μαιευτικής, με αποτέλεσμα οι επισκέψεις να γίνονται ολοένα και πιο συχνές και χωρίς ουσίωδη λόγο. Και σε κάθε επίσκεψη έσκαγε 60 ή 70 €!

Την τελευταία φορά που πήγε, την αναστάτωσε λέγοντάς της, ότι το μωρό έχει πρόβλημα ανάπτυξης του εγκεφάλου. Της ένα σωρό λόγους που μπορεί να συμβεί αυτό, αλλά δεν της έδωσε καμιά απάντηση, όταν τον ρώτησε, αν υπάρχει περίπτωση να κάνει λάθος.

Μάλιστα, ενοχλήθηκε κιόλας, γιατί όπως της είπε δεν τον έχουν αμφισβητήσει ποτέ!

Τελικά, η κοπέλα πήγε σε άλλον γιατρό, ο οποίος και τη διαβεβαίωσε ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανυσηχίας!

Αρχές Σεπτεμβρίου θα φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, μόνο που θα της πάει ο κούκος αηδόνι, αφού θα γεννήσει στο ΙΑΣΩ.

καλημερα και σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!!

καταρχην καλα εκανε η φιλη σου και πηγε σε αλλο γιατρο.. φαντασου μετα απο αυτο που περασα υπαρχουν ανθρωποι που οταν τους λεω που γεννησα μου λενε τα καλυτερα λογια!!! τελικα τι να πω??? ειναι να μην σου τυχει...

να χαιρεσαι τα παιδακια σου και καλη επιτυχια στην φιλη σου!!!!με ενα υγιεστατο μωρακι!!!

Με το καλό το μωράκι της φίλης σου.

Καλά έκανε και έφυγε το άργησε κιόλας.

Εγώ θα γεννήσω και το δέυτερο στο Μητέρα με τον ίδιο γιατρό που μου παίρνει μόνο 1200 ευρώ και χωρίς να πληρώσβ καμία επίσκεψη όσες φορες καινα πάω ακόμα και σαββατοκύριακο μου έχει πει πως μπορώ να τον πάρω τηλ να έρθει στο ιατρείο.

Το Μητέρα κοστίζει περίπου στα 2000 αν κάνεις επισκληρίδιο αλλιώς λιγότερα.

Τελος πάντων για να μην σας κουράζω(απλά τα πείρα...)όλα είναι θέμα γιατρού.

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Καλημερα...eleni1,ποιον γιατρο εχεις στο ΜΗΤΕΡΑ?????

Πιερρουτσάκος Παναγιώτης λέγεται και εχει ιατρείο στον Πειραιά Καραίσκου 127.

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009