Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

γλυκακια χειροποιητα για βαφτιση-τη γνωμη σας

zouzoula

Recommended Posts

μαμαδες σκεφτομαι να φτιαξω μονη μου γλυκακια για τη βαφτιση της κορουλας μου μια και η ζαχαροπλαστικη ειναι η τρελα μου και θα ηθελα τη γνωμη σας.για τα μικρα σκεφτομαι ατομικα κεκακια με γλασο και ενα γλιφιτζουρι για στολισμα. το ειδα στο λινκ παρακατω και ειναι κουκλιστικο

http://www.marthastewart.com/photogallery/cutest-cupcakes?lnc=5a79cf380e1dd010VgnVCM1000005b09a00aRCRD&rsc=lpg_food&lpgStart=1&currentslide=4&currentChapter=1

το προβλημα μου ειναι μηπως τα συγκεκριμενα γλυκακια ειναι αβολα και τα πιτσιρικια γινουν σα γουρουνακια.ενταξει να μη σιχτιριζουν οι μαμαδες την ιδεα μου αν δουν τα βλασταρια τους με τα καλα τους ρουχα λερωμενα!!!

για τους μεγαλους ειχα σκεφτει κτ οπως της μαμας χριστινας δηλ σε ποτηρακι πλαστικο με στρωσεις απο διαφορες κρεμες μεσα. το θεμα και με τα δυο γλυκα ειναι που θα τα βαλω, εννοω που θα βρω καταλληλα και κυριως οικονομικα κουτια? εμπειρες και ικανες μαμαδες τα φωτα σας please!!!!

Διαφημίσεις

Το παιδικό γλυκάκι είναι το απόλυτο γούτσου γούτσου....Μου αρέσει σαν εικόνα τρελά....πειράζει να γίνουν λίγο γουρουνάκια;;;;;;PARTY TIME!!!!

Για λοιπές πληροφορίες θα σου απαντήσουν οι πιο έμπειρες μαμάδες... :D

an1cCDg0g410030MDAwOGQ0fDAwMDU2NjlkYXxTZSBsYXRyZXlveW1lIGthcmRveWxhIG1hcyE.gif

Τέλεια τα κεικ!

Μπορείς να βρεις χάρτινες θήκες για μικρά κεικ στα καταστήματα με είδη ζαχαροπλαστικής.

Για τα γλυκά των μεγάλων θα μπορούσες να ζητήσεις από τον ζαχαροπλάστη της γειτονιάς σου να σου πουλήσει αυτά τα μικρά πλαστικά μπολάκια που χρησιμοποιούν για τα μίνι προφιτερόλ.

Καλή επιτυχία

Διαφημίσεις