Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΒΑΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...

Recommended Posts

καλησπερα!!!

οπως βλεπετε βρισκομαστε την τελευταια ευθεια και δυστυχως η μπεμπουλα μου δεν εχει παρει βαρος την τελευταια εβδομαδα.

ηταν ετσι και αλλιως σχετικα μικρουλα (και μαλλον μας ειχε πει και ο γιατρος πως την συλλαβαμε μια εβδομαδα μετα τους υπολογισμους), αλλα επαιρνε κανονικα σε ολη την εγκυμοσυνη...

τη δευτερα που πηγαμε στο γιατρο ηταν 2,300 οσο ακριβως και την προηγουμενη δευτερα...και η αληθεια ειναι πως αυτη την εβδομαδα δεν πηρα και εγω γραμμαριο!! εχω παρει συνολικα 12 κιλα και γενικως ημουν αρκετα προσεκτικη κατα την εγκυμοσυνη. ο γιατρος τωρα ειπε να τρωω λιγο περισσοτερο ακομα και αν δεν πειναω, να δουμε μηπως φταιει αυτο. αν δεν ειναι αυτο και την αλλη δευτερα δεν εχει παρει καθολου τοτε παμε με ραντεβου για καισαρικη ωστε να την ταισουμε εξω γιατι σημαινει πως για καποιο λογο δεν τρεφεται σωστα μεσα.... :(:(

θα κανω και μια εξεταση την πεμπτη, NST λεγεται, που παρακαλουθει την καρδουλα του μωρου οταν κινειται να δουμε αν ολα ειναι φυσιολογικα, και απο εκει θα καταλαβουμε αν ο πλακουντας την τρεφει σωστα...

η ωριμανση του πλακουντα ειναι στο 2.

αν καποια απο εσας ειχε παρομοια εμπειρια, ειμαι ανοιχτη σε συμβουλες....

ευχαριστω :)

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Γέννησε μία φιλενάδα μου την Παρασκευή με ανάλογο πρόβλημα, η μπέμπα είχε "πιαστεί" λίγες ημέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο, είχε διαφορά υπερηχογραφικά με ημερολογιακά 3 εβδομάδες. Τελικά με αρκετή παρακολούθηση έφτασε ημερολογιακά τις 42 εβδομάδες και υπερηχογραφικά τις 39, η μικρή γεννήθηκε 2500 και είναι μια χαρούλα.

Η ωρίμανση του πλακούντα είναι κανονική. Έκανες στον ίδιο υπέρηχο ή πήγες αλλού; έχω παρατηρήσει ότι όταν κάνω υπέρηχο αλλού μου τα βγάζουν τα μωρά άλλα γι'αλλα

Και σε μένα είχε γίνει το ίδιο και τελικά όταν ξαναπήγα στο γιατρό είχε πάρει βάρος κανονικά!!!! Μπορεί να είχε κάνει λάθος στις μετρήσεις ο γιατρός την προιγούμενη φορά! :wink:

Καλημερα.Εγω κοριτσια γεννησα στις 40 και 3 μερες και η μικρη μου ειχε σταματησει να παιρνει βαρος απο την 37.Ο υπερυχος μου την εβγαζε για 3 βδομαδες 2900 και τελικα οταν γεννησα ηταν 3230.Μην σας τρελαινουν οι τιμες των υπερυχων.Εχουν αποκλιση....Εμενα ειχε τυλιχτει με τον λωρο πολλες φορες και απο το κεφαλι μεχρι την πατουσα.Να σκεφτητε πως ο λορος ειχε τεντωσει τοσο πολυ που κοντα στον αφαλο της ειχε κανει μια μικρη τρυπιτσα και γι΄αυτο δεν τρεφοταν το παιδι τις τελευταιες εβδομαδες. Παντως τωρα ολα καλα.Και τελικα Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.....εγω τουλαχιστον την περασα ανωδυνα.Φιλακια και με το καλο να γεννησετε.

rys17ypa0pfa6qnn.png

ευχαριστω κοριτσια!! ελπιζω και σε μενα να ειναι κατι τετοιο και ολα να ειναι καλα!!!! :)

αυριο παω για NST να δουμε τι θα πει και αυτο....

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις