Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. Τελικά το έμβρυο παλινδρόμησε.Η χοριακή μου ήταν στα ύψη και χοροπηδούσα απο τη χαρά μου μέχρι που την άλλη μέρα πήγα με μια φίλη μου στο Μητέρα για υπέρηχο και μου σύνέστησαν απόξεση -προσφορά του καταστήματος και ένα ινομύωμα που ΔΕΝ ΕΙΔΕ η γιατρός μου, γεγονός που δεν επηρρέασε την άτυχη κύηση αλλά μπορεί στην πορεία να μου έκανε ζημιά και, εν πάσει περιπτώσει, με έκανε να χάσω την εμπιστοσύνη μου και να ψάχνω για γιατρό(αυτό είναι άλλο θέμα).

Χθες έκανα απόξεση :cry: ,εν μέσω εγκύων, μπαλονιών και ευτυχισμένων σογιών,άλλες φορές δάκρυζα απο τη χαρά μου αλλά αυτή τη φορά αν και χαιρόμουν με έπνιγε το παράπονο, ήμουν δυο μηνών και το δείγμα παει για βιοψία. Όλοι μιλούν για ατυχία και δεν καταλαβαίνω. Δεν οφείλω να ψαχτώ? είμαι κουρέλι, οι δυο ωραιότεροι, όπως πίστευα, μήνες της ζωής μου έγιναν ένας εφιάλτης που προσπαθώ να ξεχάσω. Ο άντρας μου είναι δίπλα μου όπως και πολλοί φίλοι, και βέβαια εσείς και σας ευχαριστώ!

Θα ήθελα, τέλος , τη βοήθειά σας σε κάποια ερωτήματα, γνωρίζοντας βέβαια πως κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή.

1)Πόσες πιθανότητες έχω να το ξαναπάθω αυτό?

2)Θα ξαναμείνω έγκυος?

3)Στη θέση μου θα αλλάζατε γιατρό? δεν ψάχνω για εξιλαστήριο θύμα αλλά νομίζω οτι θα μπορούσε να με ψάξει περισσότερο

Ευχαριστώ που με ακούσατε, μακάρι να είναι όλες οι γυναίκες υγιείς και να μας δίνει ο Θεός δύναμη!

Διαφημίσεις

Λυπάμαι πολύ Ρούμπη που έπρεπε κι εσύ να περάσεις κάτι τέτοιο!

Τα πέρασα κι εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη με τη μόνη διαφορά ότι απέβαλλα χωρίς απόξεση. Κι εγώ έμεινα μία νύχτα στο νοσοκομείο να αιμορραγώ δίπλα σε εγκύους και να ακούω τα κλάματα των νεογέννητων, οπότε καταλαβαίνω τι πέρασες. Μετά από αυτό άλλαξα γιατρό όχι για ψυχολογικούς λόγους αλλά κυρίως για λόγους εμπιστοσύνης. Το θετικό είναι ότι μετά από δύο μόλις μήνες ξαναέμεινα έγκυος και πήγε θαυμάσια, αν και στην αρχή το αιματακι που εμφανιζόταν με άγχωνε πολύ. Μην ανησυχείς την επόμενη φορά όλα θα πάνε καλά, οι στατιστικές αυτό δείχνουν. Νομίζω ότι μετα από τρεις μήνες μπορείς να ξαναπροσπαθήσεις γιατί τόαο χρειάζεται για τις κοπέλες που κάνουν απόξεση. Είναι μεγάλη απώλεια το ξέρω, αλλά η επόμενη φορά να είσαι σίγουρη ότι θα είναι η τυχερή. Κουράγιο κορίτσι μου γιατί οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες...

T5Zop3.png

Λυπαμαι Ρουμπη... :cry: Δηλαδη δεν τα καταφερε το εμβρυο ενω ανεβηκε η χοριακη? :roll: Αυτο με το ινομυωμα που λες κι εγω εχω ινομυωμα που διαγνωστηκε στο πρωτο ραντεβου αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο και απλα θα το παρακολουθουμε, και δεν επηρεαζει την κυηση. Εκτος και αν παιζει ρολο το μεγεθος η θεση κλπ.

Αφου εμεινες εγκυος μια φορα θα ξαναμεινεις να εισαι σιγουρη.

lcWup3.png

debra σευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνεις. Αυτός που μου έκανε τον κολπικό υπέρηχο μου είπε πως δεν είναι τίποτα, ξαναπροσπάθησε και αν ξανασυμβεί τότε ψάξου, λες και μιλούσε δεν ξέρω κι εγώ για τι πράγμα. Τέλοσπάντων, θα συμφωνήσω απόλυτα με το θέμα της εμπιστοσύνης που έθεσες, αν και γυναίκα αισθανόμουν οτι με βλέπει σαν ένα κομμάτι κρέας. Γενικά, οι γιατροί ορισμένες φορές σου δίνουν την εντύπωση οτι είσαι υπολογίσιμη μόνο όταν λειτουργείς"φυσιολογικά". Ήδη και μόνο στη σκέψη οτι κάνω μια νέα αρχή αισθάνομαι καλύτερα κι απλά περιμένω την πρώτη περίοδο να επισκεφθώ το νεο μου γιατρό. Λυπήθηκα πολύ με την ιστορία σου και εύχομαι τώρα να είσαι γερή κι ευτυχισμένη!

Διαφημίσεις

κι εμένα μου έκανε εντύπωση αυτό με τη χοριακή. Στο ΜΗΤΕΡΑ μου είπαν οτι ο τροφοβλάστης(αν το λεω σωστά, αυτό που περικλείει τον σάκο)δίνει χοριακή και σε ξεγελάει-δεν υπήρχε ανεπτυγμένο έμβρυο αλλά εμβρυικά στοιχεία

Επειδή, δυστυχώς, έχω μείνει ακόμη Αθήνα στη μητέρα μου για να συνέλθω λίγο, μπαίνω σε ίντερνετ καφέ και πρέπει να σας αφήσω για να ξαναμπώ το μεσημέρι-φιλιά!

Πάντως Ρούμπη,

αυτό με τη χοριακή στα ύψη και την παλινδρόμηση το έχω ακούσει κι από άλλες κοπέλες εδώ. Βιοψία πρέπει να έκανες, έτσι δεν είναι; Αυτή μπορεί να λύσει το μυστήριο. Α, και για το ινομύωμα, πρόσεξε αν σου συστήσει η καινούρια γιατρός να το αφαιρέσεις να πάρεις κι άλλες γνώμες, γιατί με τις επεμβάσεις αυτές, ειδικά αν θες να κάνεις παιδί, πρέπει να το ψάχνεις πολύ πριν αποφασίσεις κάτι επεμβατικό! Το πιθανότερο πάντως είναι να ήταν τυχαίο γεγονός και την επομένη φορά όλα θα πάνε καλά.

T5Zop3.png

Λυπάμαι πολύ για συτό που πέρασες. Πριν ένα μήνα το περάσαμε κι εμεις. Ευτυχώς που έχουμε ήδη ένα παιδάκι και δεν μας πήρε πολύ από κάτω. Πάντως κι εμενα η χοριακή στις 6 βδ ήταν 25000 και μετά από δυο μέρες 32000. Ο γιατρός περίμενε μέχρι την 9 βδ και μετά πήγαμε για απόξεση. Είχα ήδη πάει και σε άλλο γιατρό για επιπλέον υπέρηχο. Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα κι έδειξαν χρωμοσωμικες ανωμαλιες, ο γιατρος μου είπε ότι μπορω να ξαναπροσπαθήσω κατευθείαν.

Ειχα και δυο ινωμυοματα από την πρώτη εγκυμοσύνη, τα οποία ήταν μικρά και μακρια από το σακο και δεν επηρρεασαν, λεει. Και για αυτό και στην πρώτη καισαρική δεν τα εβγαλε. και ακόμα τα έχω.

tndLp2.png

FgHKp2.png

Διαφημίσεις

αλήθεια, τι είναι αυτές οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες?τις ανέφερε αυτός που μου έκανε τον υπέρηχο-είναι αυτό που λένε τυχαίο γεγονός? δεν είμαι σίγουρη .πάντως δεν θα το αφήσω έτσι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

Ρουμπη λυπάμαι πάρα πάρα πολύ, θα σου ελεγα να το ψάξεις στα σίγουρα και θα πρότεινα να αλλάξεις και γιατρό, μπορεί να μην φταίει ο άνθρωπος αλλά θα αλλάξεις την ψυχολογία σου αν πας σε άλλον γιατρό. Αν συνεχίσεις στον ιδιο, πιστεύω ότι κάθε φοράπου θα πηγαίνεις, θα σου ξυπνάνε αναμνήσεις και δεν είναι κάτι που θέλουμε γιατί η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Από την στιγμή που έμεινες μία φορά έγκυος, μπορείς να ξαναμείνεις. Ξεκίνα προσπάθειες μόλις πάρεις το οκ του γιατρού. Μην το βάζεις κάτω και να δεις που σύντομα θα ξαναέρθει η εγκυμοσύνη. Μην στενοχωριέσαι και μην αγχώνεσαι, έχει τύχει σε πολλές γυναίκες αυτό, και μετά απέκτησαν κανονικά παιδάκια. :):):):):)

αχ neamanoula πώς περιμένω να γίνω κι εγώ νεα μανούλα! απο το στόμα σου και στου Θεού ταυτί που λέμε, φυσικά και δεν θα το βάλω κάτω. Αυτό που λες είναι αλήθεια. Πέρα απο το θέμα του ινομυώματος, η γυναίκα δεν μου φταιει σε τίποτα αλλά και μόνο που θυμάμαι το ιατρείο της και την τελευταία μου επίσκεψη και το βλέμμα οίκτου και και και...καταλαβαίνεις!

ήδη κάποιες κοπέλες είχαν την καλοσύνη να μου συστήσουν γιατρούς κι η ίδια αποφάσισα να κάνω νεα αρχή κι αυτό μου δίνει κιόλας άλλα φτερά- φιλάκια!

ΡΟΥΜΠΗ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΗ,ΠΡΙΝ 20 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΨΑΞΑΜΕ ΠΟΛΥ ΑΚΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

1.ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ-ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ

2.ΑΝ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ 30 ΜΕ 40 ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΝΕΤΑ.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΓΚΥΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΕΝΝΑ

3.ΤΟ ΙΝΟΜΟΙΩΜΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΠΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ!!!

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑ ΓΙΑΤΡΟ!!!!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!ΜΗ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ!!! :D

Διαφημίσεις

αλήθεια, τι είναι αυτές οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες?τις ανέφερε αυτός που μου έκανε τον υπέρηχο-είναι αυτό που λένε τυχαίο γεγονός? δεν είμαι σίγουρη .πάντως δεν θα το αφήσω έτσι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

Ειναι τυχαιο γεγονος, κάποιο λάθος που έγινε κατά τη συλληψη. Κι αν γεννιοταν το μωρό θα ήταν άρρωστο :cry::cry:

tndLp2.png

FgHKp2.png

λυπάμαι πολύ γλυκιά μου αλλά η φύση προνοεί!!!!!

κάτι δε πάει καλά και η εγκυμοσύνη σταματάει αυτόματα..

νομίζω πως μετά το τρίμηνο μπορείς να ξαναμείνεις έγκυος και σίγουρα θα συλλάβεις πολύ,πολύ ευκολά!!!!!!

με το καλό λοιπόν και σύντομα θα μάθουμε ευχάριστα νέα :wink::wink:

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

κορίτσι μου λυπάμαι πάααρα πολύ ,σε νιώθω όσο δε φαντάζεσαι

σου μιλάει μια κοπέλα η οποία το έπαθε όχι 1 αλλά 3 φορές

πιστεύω τώρα να κατάλαβες γιατί σου είπα στο προηγούμενο θέμα σου οτι θέλω να είσαι δυνατή!!!

1.πιθανότητες να το ξαναπάθεις...πολλές όπως κάθε γυναίκα....δεν έχει να κάνει οτι έχεις εσύ ή εγώ πρόβλημα !!!!είναι γενικό αυτό !!!

2.εννοείται πωςθα ξαναμείνεις έγκυος:wink:

3.άλλαξα πολλούς γιατρούς και στο τέλος κατέληξα στον γιατρό που είχα!!!δεν φταίνε πάντα η γιατροί!!!

όσο για την επόμενη προσπάθεια θα σου συνιστούσα να το ψάξεις, να κάνεις κάποιες εξετάσεις πρώτα, μπορεί να υπάρχει πρόβλημα θρομβοφιλίας , όπως αρκετά κορίτσια έχουν , ή κάποιο άλλο πρόβλημα έτσι ώστε την επόμενη φορά να κάνεις και την ανάλογη θεραπεία :wink:βέβαια μπορεί να ήταν και κάτι τυχαίο !!!αλλά να μην το ρισκάρεις!!!!!!!!

συνήθως λένε να περάσει ένα 6μηνο!!!!

ευχομαι να συνέλθεις γρήγορα και ο καλός Θεούλης , όπως σου είπα ξέρει τι κάνει, και να είσαι σίγουρη πως θα σου δώσει ένα απο τα αγγελάκια του

Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια! το ξέρω οτι άργησα να απαντήσω αλλά σήμερα το μεσημέρι βάλαμε ιντερνετ στο σπίτι :D μακάρι να ήταν κάτι τυχαίο, περιμένω την άλλη βδομάδα τις εξετάσεις κι έχω περιέργεια να ακούσω τι έφταιγε. Ακόμη κι αν μου πουν οτι ήταν τυχαίο θέλω να κάνω εξετάσεις γιατί μου κόστισε πολύ. Προς το παρόν η ιδέα της εγκυμοσύνης με τρομάζει όχι μόνο επειδή στενοχωρήθηκα αλλά επειδή μετά την απόξεση υπέφερα απο πόνους και μόνο μετά απο 3 μέρες είχα αιμορραγία και ανακουφίστηκα. Ακόμη πονάω αλλά κοιμάμαι και κινούμαι κανονικά και αναρρώνω μέρα με τη μέρα :D λυπήθηκα πολύ που άκουσα για τρεις συνεχόμενες παλίνδρομες, φαντάζομαι οτι είναι πολύ οδυνηρό, μπράβο για το κουράγιο σου!