Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ρυζόγαλο: Τι τον πείραξε;

souzy

Recommended Posts

Χτες έδωσα στο μικρό ρυζόγαλο και παρατήρησα ότι όπου τον είχε ακουμπήσει το κουτάλι γύρω από το στόμα του είχε βγάλει κοκκινίλες. Το ρυζόγαλο το εφτιαξα με φρέσκο βιολογικό γάλα, λίγο άνθος αραβοσίτου βανίλια και μπόλικη κανέλα, για να γλυκάνει λίγο μιας και έβαλα ελάχιστη ζάχαρη. Υπάρχει περίπτωση να τον πείραξε η κανέλα; Ή το φρέσκο γάλα (πίνει αλμιρόν);.

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Διαφημίσεις

souzy μου υπάρχει περίπτωση να το πείραξαν και ο συνδιασμός όλων αλλά και ένα από όλα αυτά που προανέφερες...το γάλα το ψιλοαποκλίω από τη στιγμή που ήδη πίνει αγελαδινό και δεν έχετε πρόβλημα...εμείς στην ηλικία σας ήδη είχαμε ξεκινήσει το φρέσκο βιολογικό...

επίσης δεν αποκλείω να τον πείραξε και το υλικό από το κουτάλι...

Dalia ευχαριστώ για την απάντηση!

Το κουτάλι είναι ανοξείδωτο, με τέτοιο τον ταϊζω πάντα και τα χρησιμοποιούμε κι εμείς -δεν έχει δικό του κουτάλι από τότε που του έκοψα τα κουτάλια σιλικόνης. Κι εγώ το αποκλείω μάλλον το γάλα γιατί και τυράκι και γιαούρτι τρώει χωρίς πρόβλημα. Κανέλα δοκίμασε για πρώτη φορά τώρα... Δεν είναι πολύ περίεργο να τον πείραξε η κανέλα; Να μην του ξαναδώσω;

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

οι αλλεργίες μπορεί να βγουν οποιαδήποτε στιγμή...κάτι που δεν μας πειράζει σήμερα δεν σημαίνει ότι δεν θα μας πειράξει και αύριο..το έχω πρόσφατο από δερματολόγο που πήγα και για'μενα και για τον μικρό..

Έχει ξαναφάει κανέλλα; Μέσα στις βρεφικές κρέμες του εμπορίου μπορεί να βρίσκεται κανέλλα. Αν όχι, τότε είναι πολύ πιθανή η αλλεργία στην κανέλλα αφού είναι γνωστή για τη δυνητικά αλλεργιογόνο δράση της, σύμφωνα με τη λίστα που δίνει ο Dr. Sears.

Διαφημίσεις

Ντάλια ναι, έχει συμβεί και σε φίλη να πάθει ξαφνικά αλλεργία σε τρόφιμο που έτρωγε σχετικά συχνά!

Κατερίνα όχι, δεν είχε ξαναφάει κανέλλα. Δεν του δίνω κρέμες εμπορίου. Πρώτη φορά ακούω ότι η κανέλλα μπορεί να προκαλέσει αλλεργία!!! Δεν έχω υπόψη τη λίστα με τα πιθανά αλλεργιογόνα που αναφέρεις! Μπορείς να μας ενημερώσεις σχετικά;

Ευχαριστώ :)

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Σορρυ για την καθυστέρηση. Η ιστοσελίδα είναι www.askdrsears.com και εκεί θα βρεις πολλά ωραία και ενδιαφέροντα και ιατρικώς ενημερωμένα θέματα σχετικά με διατροφή, συμπεριφορά, κτλ. Π.χ. εγώ από τις συστάσεις του dr. Sears "ανακάλυψα" το αβοκάντο ως εξαιρετική πρώτη βρεφική τροφή και το δίνω σε όλα μου τα παιδιά. Οι γιατροί εδώ ούτε που το είχαν ποτέ προτείνει και η παιδογαστρεντερολόγος που παρακολουθεί τα δίδυμά μου λόγω αλλεργίας, προς τιμή της, το σημείωσε για να το προτείνει και σε άλλα μωρά.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...