Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πληροφοριες για Δασκαλακη , Αντσακλη ?


evdokia86

Recommended Posts

Γεια σας ειμαι εγκυος στον 4ο μηνα και στο πρωτο μου παιδι.Λόγω οικονομικών θέλω να γεννησω στο Αλεξανδρας.Απο το forum σας διαβασα τα καλυτερα για τον Δασκαλακη και τον Αντσακλή.Μπορει καποια που εχει γεννήσει με αυτους να μου πει τιμες γεννας,επισκεψης,και τα τηλεφωνα τουσ αν γινεται??

Link to comment
Share on other sites

  • 1 χρόνο μετά...

Διαφημίσεις


Μήπως γνωρίζει κάποια αυτόν το γιατρό; Μου τον πρότειναν και μου είπαν πως είναι καλός γιατρός και καλός άνθρωπος. Σήμερα τον πήρα τηλέφωνο στο νοσοκομείο και μου είπε να πάω από το ιδιωτικό του ιατρείο. Γιατί μου το είπε αυτό; Επίσης μου είπε οτι αν θέλω πάμε εκτός απο το δημόσιο και στο Ιασώ. Δεν κατάλαβα καλά..... γίνεται να είναι στο Δημόσιο και στο Ιδιωτικό; Κάποια που να τον έχει επισκεφθεί για να μου πεί. Πόσο χρεώνει στο ιατρείο του; Αν δεν πάω στο Ιασώ και μείνω στο Αλεξάνδρας δεν θα έχω την ίδια μεταχείρηση;;;;;; Σας παρακαλώ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! γιατί είμαι στον πρώτο μήνα και δεν έχω γυναικολόγο. Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Δασκαλάκης : Ξεκίνησα με αυτόν το γιατρό στη αρχή επειδή τον είχε μια φίλη μου και μου είχε πει τα καλύτερα!Γέννησε στο Αλεξάνδρας και ήταν σε γενικές γραμμές ευχαριστημένη...

Εγώ προσωπικά τον άλλαξα γιατί έπαθα αποκόλληση μόλις στην 6 εβδομάδα και ήταν πολύ χαλαρός με το θέμα...μου είπε να περιμένω λίγες μέρες, να ξανακάνω χοριακή και να πάω να τον δω σε 5 μέρες. Δε μπορούσα να περιμένω τόσο φυσικά...πήγα στον παλιό μου γιατρό που με το που του είπα για το αίμα ζήτησε αμέσως να με δει...τελικά έμεινα με αυτόν! Μπορεί να υπερέβαλα λίγο γιατί οι γιατροί του δημοσίου δεν νταντεύουν να ξέρεις όπως του ιδιωτικού αλλά στη δύσκολη στιγμή άλλο χρειαζόμουν να ακούσω από τον γιατρό μου!

Πάντως η φίλη μου ήταν πολύ ευχαριστημένη!

Αν δεν τον δεις από κοντά δε μπορέσεις να εκφέρεις άποψη...είναι σοβαρός επιστήμονας και φαίνεται να ξέρει καλά τη δουλειά του .. άσχετα που δεν συνέχισα μαζί του!

 

Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά στην εγκυμοσύνη σου!

Link to comment
Share on other sites

Δασκαλάκης : Τον έχει μια γνωστή μου αυτον τον γιατρό!!!Πας πάντα στο ιδιωτικό ιατρίο του στις επισκέψεις....Σου δίνει όμως παραπεμπτικά και κάνεις όλες τις εξετάσεις στο νοσοκομείο Αλεξάνδρας...Παίρνει 50-60 ευρώ επισκεψη και εχω ακούσει και εγώ πολύ καλά λόγια γιαυτον!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Δασκαλάκης: Eγω τον ειχα σε κυηση υψηλου κινδυνου και ηταν αψογος. Ηταν εκει παντα οταν τον χρειαζομουνα καθως νοσηλευομουνα καθε 15 ημερες σε ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης.

 

Ειναι ακριβης και συγκεκριμενος σε αυτα που λεει, εμπειρος και το δεξι χερι του Αντσακλη που ειναι η κορυφη της γυναικολογιας στην Ελλαδα πανω απο 30 χρονια. Ειναι πανεπιστημιακος γιαυτο μπορει και εχει ιατρειο εξω. Πληρωνεις επισκεψη 50 ευρω και τις εξετασεις αποφασιζεις εσυ που θες να τις κανεις. Ειναι και στο Ιασω αλλα και παλι εσυ επιλεγεις που θελεις να πας. Τα δυσκολα περιστατικα σαν εμενα τα αναλαμβανει μονο στο Αλεξανδρας. Δεν νταντευει αλλα ειναι τρομερος επιστημονας.

 

Η δικη μου περιπτωση ηταν τρομερα δυσκολη αλλα ολα πηγαν καλα στο τελος. Δωματιο μου εβρισκε παντα οταν επρεπε και οταν χρειαστηκε να παρθει η αποφαση να γεννησω προωρα επεσε μεσα ακριβως στο ποτε επρεπε να βγει το παιδι για να εχει περισοοτερες πιθανοτητες να επιβιωσει. Οσα γραμμαρια μας ειπε οτι ηταν το παιδι στον υπερηχο τοσα ακριβως βγηκε.

Link to comment
Share on other sites

Δασκαλάκης : Αυτός ο γιατρός Έλενα είναι ίσως ο καλύτερος γιατρός του νοσοκομείου Αλεξάνδρας και μη σου πώ ένας από τους κορυφαίους που έχει αυτός ο τόπος.Δεν σε νταντεύει, δε σε γλύφει, ό,τι είναι να πει θα στο πεί.Του έχω τυφλή εμπιστοσύνη.Ειδικεύεται σε δύσκολες περιπτώσεις...πολύ απλά κάνει πράγματα που ένας άλλος μαιευτήρας δεν θα έκανε.Εχει σώσει πολλές γυναίκες από βέβαιο θάνατο, αρκετά από τα δύσκολα περιστατικά του νοσοκομείου τα αναλαμβάνει αυτός.Είναι καθηγητής στην Ιατρική Αθήνας και ποτέ δεν θα σε αφήσει ξεκρέμαστη.Γέννησα και τα δύο μου παιδιά σε αυτόν με σύσκολη πρώτη εγκυμοσύνη.Τώρα έχει αναλάβει και την αδελφή μου.Οι καθηγητές Πανεπιστημίου δικαιούνται να κάνουν έξω ιατρείο.Αυτά.Για μένα καλύτερη μεταχείριση θα έχεις στο Αλεξάνδρας...οπότε επέλεξε αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Εγω παλι εκανα doppler με τον Δασκαλακη στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, και με ξεπεταξε σε 5 λεπτα... Δεν εκανε τις μετρησεις που επρεπε, και ο γιατρος που το ειδε μετα εμεινε με ανοιχτο το στομα...

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Δασκαλάκης : Έχω καταλάβει ότι τις δύσκολες περιπτώσεις τις αντιμετωπίζει με τη δέουσα προσοχή, ενώ τις ομαλές εγκυμοσύνες τις ψιλοξεπετάει. Σε γνωστή μου που τον είχε, εμφανίστηκε μόνο στο τέλος που πλέον θα έμπαινε να γεννήσει, στις ωδίνες ήταν απών και της έλεγαν ότι ενημερώνεται τηλεφωνικά. Πάντως η ίδια έμεινε ευχαριστημένη (είναι και πολύ χαλαρή σαν τύπος) και πάλι στον ίδιο θα πάει, όταν ξαναμείνει έγκυος. Για την ικανότητα του σαν γιατρός δεν το συζητάω, είναι αναμφισβήτητη. Έχει όνομα στο Αλεξάνδρας.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

 

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Mια απο αυτες που το χρωστανε την ζωη τους ειμαι και εγω και νιωθω οτι οφειλω να το πω. Αν ημουν σε αλλο γιατρο η νοσοκομειο το πιο πιθανο ειναι οτι δεν θα ζουσα ουτε εγω ουτε ο Μαριος. Δεν θα ξεχασω ποτε τη στιγμη που ημουν στην εντατικη του Αλεξανδρας και ηρθε και εγω απελπισμενη του λεω βγαλε τωρα το παιδι να επιζησει αυτο τουλαχιστον. Κανε μου καισαρικη τωρα για να βγει το μωρο. Και γυρναει και μου λεει εγω μανα δεν χανω. Αυτη τη στιγμη με νοιαζει η δικη σου ζωη και μετα του μωρου. Αν δεν διαφυγεις τον κινδυνο δεν μπαινεις σε χειρουργειο. Για μενα μου λεει ειναι 5 λεπτα δουλεια να παρω το παιδι αλλα αυτη τη στιγμη με νοιαζει η δικη σου ζωη. Το παλεψε μαζι με ολες τις ειδικοτητες γιατρων του Αλεξανδρας που ηταν αψογοι και πεσανε πανω μου κυριολεκτικα ολοι τους για να τα καταφερουμε. Αν μπορουσα να ξανακανω παιδι παλι στο Αλεξανδρας θα πηγαινα και εννοειται παλι στον Δασκαλακη.

Link to comment
Share on other sites

Δασκαλάκης : Ο αγαπημένος μου μπορει να ειναι μερικες φορες λιγο κατσουφης λίγο κουρασμένος να μην εχει ορεξη ρε παιδι μου αλλα τις περισσότερες φορες γελαω πολυ μαζί του μου φτιάχνει την διάθεση οντως δεν χαιδευει αυτια ουτε μηλάει πολυ αλλα ειναι σοβαρός γιατρος εχω τσακωθει μαζι του την ώρα που γεννούσα το δευτερο παιδι μου ήμουν αγχωμένη ανεπνεεα λάθος και μου ειπε αν συνεχίσεις ετσι θα σου κάνω καισαρική μα και φυσικα δεν το ενοουσε το ειπε για να φοβηθω κ να ξεκωλήση ο εγκέφαλος οταν αρχισα να βοηθαω μαλακωσε και μου λεει ελα κοριτσακι μου κοντευεις στον πρωτο μου ολοι του ελεγαν καισαρικη κ ελεγε με τιποτα θα γεννηση κανονικα ειναι και κατα των καισαρικων εγω τον παρακαλαγα αλλα μπαααααα.

 

Μικροί μου μπόμπιρες εισαστε ολη μου η ζωή!!!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 εβδομάδες μετά...
  • 6 months later...

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση

απο την ομάδα moderators

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 10 months later...

καλησπέρα σας,

είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για τον κο Δασκαλάκη και έτσι είπα να ξεκινήσω μαζί του. Από το πρώτο κιόλας ραντεβού με κέρδισε μπορώ να πω αν και είναι λιγομίλητος, δε με πειράζει όμως αρκεί να νιώθω ασφάλεια μιας και αναπόφευκτα θα γεννήσω με καισαρική αφού και το 1 μου παιδάκι το έκανα με καισαρική.

Θα γεννήσω πρώτα ο Θεός στο Αλεξάνδρας και θα ήθελα να μου πει καμιά κοπέλα αν είχε αντίστοιχη εμπειρία με καισαρική και με τον κο Δασκαλάκη.

τι έχω να περιμένω δηλαδή σαν γιατρό, σαν μαιευτήριο, αντιμετώπιση, ασφάλεια, κόστος.

ευχαριστώ πολύ

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα

 

εγω εχω εμπειρια με τον συγκεκριμενο γιατρο σε εντελως ασχετο θεμα παλι ομως μαιευτικης φυσεως αλλα η ξαδελφη μου που γεννησε με καισαρικη μαζι του εμεινε αρκετα ευχαριστημενη.

Πηγαινε στο ιδιωτικο του ιατρειο και μονο καποιες εξετασεις εκανε εξω ιδιωτικα η και στο Λαικο πχ για την κυστικη ινωση (ειναι εξειδικευμενος στον προγεννετικο ελεγχο και θεωρειται κορυφη τοσο στο νοσοκομειο αυτο οσο και στον κλαδο του και μαλιστα στην ιδια σειρα με τον δικο μου μαιευτηρα οπερ και γνωριζονται αν και ο δικος μου μαιευτηρας εκτος της β επιπεδου ολες τις αλλες εξετασεις τις κανει στο δικο του ιατρειο και δεν παραπεμπει για κυστικη ινωση χωρις σχετικο ιστορικο)

Ο Δασκαλακης εχει δικαιωμα σε μια καλη πτερυγα του Αλεξανδρας σχετικα προσφατα ανακαινισμενη ενω οσον αφορα το κοστος δεν θυμαμαι ακριβως το ποσο που χε παρει. Κατα τ'αλλα οπως αφορα καθε γιατρο και ειδικοτητα ενας καλος γιατρος για μενα μπορει να ειναι κακος για σενα συνεπως μπορει αλλη κοπελα να χει αλλη γνωμη.. βεβαια σε περιπτωση προγραμματισμενης καισαρικης πιστευω οτι δεν τεσταρετε ενας γιατρος, ειναι συνηθςω μετρημενα κουκια η ολη διαδικασια..

οσο για το πως ειναι σα γιατρος και μετα την γεννα και για εκει εχω ακουσει καλα λογια και οτι ειναι σχολαστικος..

 

με το καλο να γεννησεις λοιπον και καλο ειναι οτι απορια εχεις για εκεινον να τη λυσεις αμεσα και μαζι του.. οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους φιλους..

Link to comment
Share on other sites

Eγω επελεξα τον Δασκαλακη σε κυηση υψηλου κινδυνου που ξεραμε απο την πρωτη μερα οτι θα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα λογω παθησης σοβαρης δικης μου. Εψαχνα γιατρο εξειδικευμενο σε δυσκολες περιπτωσεις και μετα απο μεγαλη ερευνα κατεληξα σε αυτον και δεν το μετανιωσα στιγμη.

 

Μου σταθηκε σε ολη την εγκυμοσυνη που νοσηλευομουν συνεχως καθε 15 ημερες στο Αλεξανδρας ηταν διπλα μου οταν τον χρειαζομουν παροτι ειναι σοβαρος και μετρημενος ειναι πολυ εμπειρος και ξερει τι λεει και τι κανει.

 

Γεννησα στο 7ο μηνα εξαιτιας της παθησης μου μετα απο πολυ δυσκολη εγκυμοσυνη και παραμονη στο Αλεξανδρας. Με καισαρικη γεννησα και μας σταθηκε παρα πολυ σε φρικτες αγωνιες που περασαμε για να καταφερουμε να γεννηθει το παιδι μας. Πριν αποφασιστει η προωρη καισαρικη μου εγγυηθηκε οτι το παιδι ειναι σχεδον δυο κιλα και επεσε μεσα ακριβως 1800 περιπου γρ γεννηθηκε.

 

Ακομα και μετα που νοσηλευοταν το παιδι στην εντατικη προωρων ερχοταν συνεχεια και ενδιαφεροταν για το παιδι και με ενθαρρυνε συνεχως.

 

Οποτε τον χρειαστηκα τον εβρισκα παντα στο τηλ και ακομα και Κυριακη που δεν δουλευε ερχοταν στην εντατικη και με εβλεπε οταν ημουν σε δυσκολη κατασταση πριν γεννησω.

 

Στα αρνητικα του ειναι οτι περιμενεις αρκετα στο γραφειο αλλα ειναι λογικο γιατι ειναι καλος γιατρος.

 

Οσο αφορα για το νοσοκομειο ο λογος του περναει και σε ολες τις νοσηλειες μου που ηταν πολλες κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης μου εβρισκε παντα δικλινο.

 

Η καισαρικη ηταν αψογη και δυομιση χρονια τωρα που εχω γεννησει δεν ειχα καμια ενοχληση.

Link to comment
Share on other sites

κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας... το κυριότερο είναι να νιώθεις ασφάλεια με το γιατρό και ο συγκεκριμένος αν και τον έχω δει μόνο μια φορά με έκανε να την νιώσω...

έχω αρκετές ανασφάλειες γιατί δεν είμαι και απο τις μικρές έγκυες (38 χρονών) οπότε τις φοβίες μου τις έχω...

χίλια ευχαριστώ, να χαίρεστε τα παιδάκια σας και να έχετε πάντα υγεία!!!!!!:)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 χρόνια μετά...

Λοιπόν και εγώ οδεύω προς τον τοκετό με τον κο Δασκαλάκη και έχω να πω ότι όντως δεν ειναι πολύ αναλυτικός στους υπέρηχους ούτε σε νταντεύει όπως οι γιατροί των ιδιωτικών νοσοκομείων. Αυτο πάντως ειναι χαρακτηριστικό όλων των γιατρών που ειναι στα δημόσια νοσοκομεία, εχουν διαφορετική τελείως συμπεριφορά από τους γιατρούς των ιδιωτικών.

Επίσης, στην περίπτωση του Δασκαλάκη έχω καταλήξει ότι αυτό-το οτι δεν ειναι πολύ σχολαστικός στους υπερήχους- ίσως οφείλεται και στην μεγάλη εμπειρία που έχει, δεν χρειάζεται 40 λεπτά για να δει στον υπέρηχο, καταλαβαίνει πιο γρήγορα.

Ειναι καλός άνθρωπος και σοβαρός. Ότι τον ρωτάς, στο απαντάει. Τώρα ότι και να λέμε, στον τοκετό φαίνεται ο καλός ο γιατρος. Εκει θα μπορώ να πω περισσότερα.

Μπορεί και έχει εξωτερικό ιατρείο γιατί ειναι καθηγητής. Οι καθηγητές επιτρέπεται να έχουν και εξωτερικά ιατρεία.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 χρόνια μετά...

Κορίτσια καλησπέρα. Είμαι 5 μηνών έγκυος και με παρακολουθεί ο κύριος Δασκαλάκης. Έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλός γιατρός κ γνωστής αλλά απάνθρωπος χαρακτηρας και σου κάνει καισαρική για να ξεμπερδεύει. Μου έχουν πει κ κάποιες άλλες κοπέλες οτι είναι φοβερός ανθρώπος και παλεύει για φυσιολογικό τοκετό. Έχω διχαστει. Μπορεί κάποια αν το ξέρει να μου πει την άποψη της; 

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...