Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδιατρος στην Καλλιθέα

marina_71

Recommended Posts

Καλημέρα, μόλις μπήκα στην παρέα σας. Εχω δυο κοριτσάκια 7 μηνών και ψάχνω για παιδίατρο στην Καλλιθέα. Αν ξέρετε κάποιο καλό σας παρακαλώ να με βοηθησετε

Δεν το πιστεύω οτι είναι δικές μου

Αλεξάνδρα 3/3/2008

Ζέτα 3/3/2008

Διαφημίσεις

γνωρίζω από μια φίλη μου (εγω μενω χαλανδρι) είναι πολύ πρόθυμη και καλή η παιδίατρος ονομάζεται Σεβαστιάδου Σοφία και το ιατρείο της είναι Λασκαρίδου 186. Το τηλέφωνο της θα το βρω και θα σε ενημερώσω. :wink:

eNeap2.pngNziDp2.png

• 2 χρόνια μετά...
:-DΚαλησπέρα σ όλες τις μέλλουσες-νυν μανούλες .Είμαι στο μήνα μου κ ψάχνω να βρω παιδίατρο στην Καλλιθέα κ αν είναι κ στο ικα ακόμα καλύτερα! Μπορεί να με βοηθήσει καμιά φίλη? Με ανησυχεί πολύ το θέμα του παιδιάτρου κ δεν ξέρω τελικά με ποια κριτήρια να διαλέξω!

:-DΚαλησπέρα σ όλες τις μέλλουσες-νυν μανούλες .Είμαι στο μήνα μου κ ψάχνω να βρω παιδίατρο στην Καλλιθέα κ αν είναι κ στο ικα ακόμα καλύτερα! Μπορεί να με βοηθήσει καμιά φίλη? Με ανησυχεί πολύ το θέμα του παιδιάτρου κ δεν ξέρω τελικά με ποια κριτήρια να διαλέξω!

Καλησπέρα Ξένια,

Η παιδίατρος μας λέγεται Αστρά Ελένη και το ιατρείο της είναι στην οδό Δαβάκη.

[IMG]http://lbym.lilypie.com/Suo4p2.png[/IMG]
[IMG]http://lb4m.lilypie.com/5wubp2.png[/IMG]

:-D Καλησπέρα σ όλες τις μέλλουσες-νυν μανούλες .Είμαι στο μήνα μου κ ψάχνω να βρω παιδίατρο στην Καλλιθέα κ αν είναι κ στο ικα ακόμα καλύτερα! Μπορεί να με βοηθήσει καμιά φίλη? Με ανησυχεί πολύ το θέμα του παιδιάτρου κ δεν ξέρω τελικά με ποια κριτήρια να διαλέξω!

Διαφημίσεις

καλημερα κοπελα μου εγω εχω εναν παιδιατρο ο οποιος δεν ειναι στο ΙΚΑ και ερχετε σπιτι αν σε ενδιαφερει πες μου

:DΝΙΚΟΛΑΣ 22/01/09 ΜΠΕΜΠΗΣ 05/01/2011 ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΟΥ:D

Καλησπέρα Ξένια,

Κι εμείς την ίδια έχουμε, είναι φοβερή, στην συστήνω ανεπιφύλακτα !

Ξέρω κάποια Τινέλλη Μαρία

η οποία έχει προσωπικό ιατρείο στην Καλλιθέα

και είναι στο ΙΚΑ Μοσχάτου (απο το ΙΚΑ την ξέρω)

Είναι νέα, κι έχω ακούσει γενικώς καλά λόγια.

Εμένα πάντως με εξυπηρετεί πάντα άριστα!

http://www.advancehealth.gr/el/doctors/8217

http://www.kallithea.gr/Default.aspx?pid=186&la=1

Εδώ πάντως την έχουν ξανα-αναφέρει

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1513173&postcount=15

Διαφημίσεις

Εμείς έχουμε άλλον παιδίατρο στο Μοσχάτο

(ο οποίος είναι ιδιωτικός και δεν είναι στο ΙΚΑ)

Αλλά όποτε θέλω κάτι απο το ΙΚΑ

(πχ. να μου γράψει τα εμβόλια που γράφονται στο ικα)

πηγαίνω σε αυτήν.

Δεν μου έχει φέρει ποτέ αντίρρηση.

Γνώμη μου είναι

η βασική προυπόθεση για να επιλέξεις έναν παιδίατρο

είναι να τον βρίσκεις στο τηλέφωνο

ανα πάσα ώρα και στιγμή!!!

Η Τινέλλη δείχνει τέτοιο άτομο....

...για ρώτα όμως κι αλλού για σίγουρα! :?

Εγώ σου την πρότεινα επειδή ήθελες

συνδυασμό Καλλιθέας με ΙΚΑ. ;)

Καλησπέρα Ξένια,

και εμεις! απο 2 μηνων βλεπει την Μελινα.

ειμαι πολυ ευχαριστημενη.

Δεν ξερω αν ειναι και με το ικα αλλα ειναι με πολλα ταμεια συμβεβλημενη.

MD1op3.png

Σε ευχαριστώ πολύ. θέλω να έχω έναν προσωπικό παιδίατρο που να είναι κ στο ικα (όπως είπες για εμβόλια κ ότι άλλο χρειαστεί)! Κ με βολεύει αυτή πού μου προτείνεις επειδή είναι κοντά στο σπίτι μου!

Σε ευχαριστώ πολύ. θέλω να έχω έναν προσωπικό παιδίατρο που να είναι κ στο ικα (όπως είπες για εμβόλια κ ότι άλλο χρειαστεί)! Κ με βολεύει αυτή πού μου προτείνεις επειδή είναι κοντά στο σπίτι μου!

Εύχομαι να είναι όντως καλή

όπως φαίνεται και.....ακούγεται

και να μείνεις ευχαριστημένη!

Διαφημίσεις

• 2 months later...

γεια σας κ παλι κοριτσια....τελικα δεν ειμαι κ πολυ ευχαριστημενη με τον παιδιατρο που διαλεξα!καθε φορα που παμε πρεπει να του λεμε απο την αρχη ολο το ιστορικο του παιδιου μας!κανονικα δεν επρεπε να κραταει ο ιδιος ιστορικο για το μωρακι?ασε που δεν μας δινει αποδειξη!εχετε να μου προτεινεται κατι εσεις?κανεναν καλο-η παιδιατρο στην καλλιθεα?κ ασ μην ειναι στο ικα(το λεω γιατι στην αρχη ηθελα να βρω καποιον που να ειναι κ στο ικα αλλα τωρα πιστευω οτι δεν εχει νοημα)!!!καποιες φιλες μου εχετε γραψει για την Αστρα Ελενη?ειναι οντως τοσο καλη οσο εχω ακουσει?

• 3 months later...

xenia στην Τινέλλη πήγες και δεν έμεινες ευχαριστημένη?

Κι εγω θέλω να αλλάξω παιδίατρο.

Εμείς πάμε στην Παπαφιλιπποπούλου στην Ματζαγριωτάκη εδώ κι 6 μήνες αλλά δεν είμαι πολυ ευχαριστημένη.

Αγέλαστη ρε παιδί μου αυτή η γυναίκα.

• 2 months later...
Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει περισσοτερες πληροφορίες για την Κα Αστρά?

Τηλ. και διεύθυνση?

Γεια σου κοπέλα μου ,οχι δεν πήγα στην Τιννέλη σ εναν άντρα είχα πάει!τώρα έχω αλλάξει ήδη...είμαι στην αστρά κ πραγματικά δεν εχω λόγια είναι υπέροχη!ευχαριστώ τις φίλες που μου την προτείνανε αν ενδιαφέρεσαι ακομα να σου στείλω λεπτομέριες ! δε θα χάσεις

• 5 months later...

Κορίτσια εγω τα παιδιά τα πάω από το 2005 σε έναν κατα τη γνώμη μου πολύ καλό παιδίατρο (δεν ξέρω πως τα καταφέρνει και πάντα πέφτει 100% σε διαγνώσεις ακομα και απο το τηλέφωνο...είναι απίστευτος, δεν τον αλλάζω με τίποτα). Εχει νέο ιατρείο στη Σκρα στην Καλλιθέα και ήταν χρόνια στο παίδων οπότε για οποιαδήποτε εξέταση μας στέλνει πάντα εκει που χρειάζεται. (Αχρειαστος να είναι χιχιχιχι!). Αν ενδιαφέρεστε πείτε μου.

Εμεις πάμε στον Ρ. Σεχαντε, εχει ιατρειο στη Σκρα & Πλατωνος (κοντά στη Θησέως) και είναι πολύ καλός. Δε συστηνω εύκολα κάποιον αλλά δεν υπάρχει περίπτωση αυτός ο γιατρός να σου κάνει λάθος διάγνωση...! Ηταν Διευθυντής στο παίδων Αγ. Κυριακού και ότι χρειαστείς απο εξετάσεις κ.λ.π. ξέρει που να σε στείλει (αχρειαστά τετοια πραγματα για τα παιδάκια μας βεβαια...αλλά...).

• 1 month later...
  • 9 months later...

Τελικά πήγαμε κι εμείς στην Αστρα.

Τι τέλεια γιατρός και άνθρωπος.:) Δεν έχω λόγια. Την έχουμε γιατρό αρκετούς μήνες τώρα και έχω μόνο τα καλύτερα να πω.

Στην τελευταία επίσκεψη έκανε εμβόλιο στον μικρό κι αυτός δεν κατάλαβε τίποτα.

Επίσης παραμονή πρωτοχρονιάς ήρθε σπίτι μου να δει τον μικρό που ήταν άρρωστος, παρόλο που είχε κόσμο σπίτι της για το ρεβεγιόν. Τι να πω? Απαιχτη. Ποιός άλλος θα ρχοταν τέτοια μέρα ? Η προηγούμενη που είχα πάντως ούτε το τηλέφωνο δε θα σήκωνε.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...