Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παιδιατροι


happy duckie

Recommended Posts

έλεγα να γραψουμε εδω ποιος ειναι ο παιδιατρος μας......υπαρχουν τοσοι , τουλάχιστον να ξέρουμε ποιοι είναι οι δοκιμασμένοι :D .......

 

λοιπον ξεκινάω με την δική μας που είναι η Ευη Γκατσοπουλου στη Κηφισια

 

παντα αναλυτικη και διαθεσιμη.... :D

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Boγιατζη Φωτεινη .....Αχαρναι (μενιδι)...οσο μακρυα και αν εχω παει...δεν την αλλαζω..απ τους λιγους Ανθρωπους-γιατρους και αγαπανε αυτο που κανουν ,το κανουν καλα..και δεν το παιζουν Θεοι :wink:

Link to comment
Share on other sites

Αννα Καλουδη , Θεσσαλονικη . Λατρευει τα μωρακια και παιδακια και ειναι και υπερ του θηλασμου , δεν χαλαει τον κοσμο για μια απλη ιωση και δεν ζηταει να δει το μικρο παρα μονο αμα κρινει οτι χρειαζεται απολυτα , 2-3 φορες ειχε αρρωστησει ο Κωνσταντινος και μας εδωσε σταγονες και σιροπι απο το τηλεφωνο χωρις να ζητησει να τον δει και παντα ειχε δικιο , γινοτανε καλα . Το κυριοτερο ειναι οτι οποτε κυκλοφορει ιωση την γνωριζει και ενημερωνει αμα τυχει να εχουμε παει για να εμβολιο ή για κατι αλλο . Δεν αφηνει συμπτωμα χωρις να το ψαξει .

Link to comment
Share on other sites

Αυλωνιτης Σπυρος διευθυντης στον παιδων Αγια Σοφια ειναι παρα πολυ καλος ανθρωπος λατρευει τα παιδια καθεται με τις ωρες κ εξεταζει το παιδι,αλλα εαν τον παρεις τηλ κ δεν κρινει οτι ειναι απαραιτητο να τον δει,δεν ερχεται

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Αντώνης Κόντος στον Γέρακα, φοβερός άνθρωπος αγαπάει τα παιδιά και σου εξηγεί τα πάντα.

 

Γιώργος Μουστάκας - Ιατρικό Κέντρο (Μαρούσι) αυτός κι αν λατρεύει τα παιδιά.

Link to comment
Share on other sites

Εμείς έχουμε την Άβα Χαραλαμποπούλου στο Χαλάνδρι. Αν και είναι κάπως νωρίς ακόμα, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Σαν νέα μαμά έχω χίλιες απορίες, με ακούει με υπομονή και μου τις ξεδιαλύνει όλες!

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

 

53d74c016a.png

 

Together we stand, divided we fall...

Link to comment
Share on other sites

ΡΑΜ εχεις την ιδια γιατρο με μια κολλητη μου,κ μου εχει πει οντως τα καλυτερα

 

άντε... μπορεί να την έχω συναντήσει τότε τη κολλητή σου τόσες επισκέψεις που έχω κάνει τόσα χρόνια...

 

Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο παιδί την αμφισβήτησα και πήγα και αλλού (ήταν παιδικό και αρρώσταινε συνέχεια) αλλά ξαναγύρισα αμέσως και τρέχοντας στη Γεσθημανή.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λοιπόν εμείς έχουμε δύο.

Έναν στην Αθήνα, τον παιδίατρο της οικογένειας (θείος μου) και τον επισκεπτόμαστε κάθε φορά που είμαστε στο σπίτι μου (ωστόσο, αυτον πρήζουμε με τα τηλέφωνα). Τον λένε Λάμπρο Μπιλάλη.

Και φυσικά έναν στη Θεσσαλονίκη, τον γιατρό που μας παρακολουθεί συστηματικά, και τον λένε Ιορδάνη Αθανασιάδη (και φίλος του θείου μου). Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι.

Link to comment
Share on other sites

Φωτεινη Ιωαννιδου στα Μελισσια. Ειμαι πολυ ευχαριστημενη και φαινεται να αγαπαει τα παιδια. Τωρα βεβαια που μετακομισαμε Ν.Σμυρνη ειναι πολυ μακρια αλλα επικοινωνουμε μεσω τηλεφωνου.

Αν ποτε χρειαστεί να το δει αμεσα καποιος μου ειπε οτι ειναι διαθεσιμη να ερθει αλλα θα ηθελα να βρω και καποιον καλο παιδιατρο εδω για να μην εχω το αγχος.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
×
×
  • Δημιουργία νέου...