Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

φτέρνισμα και εγκυμοσύνη

Recommended Posts

αχ...ξέρω τρελαίνομαι για το τίποτα...

εξαιτίας των air condition, μία ζέστη μία κρύο, φτερνίζομαι ξαφνικά και δυνατά και μετά με πονούν για μερικά δευτερόλεπτα οι μυς της κοιλιάς μου...

είμαι στην 5η εβδομάδα... μήπως κάνω άθελά μου κάτι κακό;;;

είναι πολύ σπαστικό!

Διαφημίσεις

που να σε πιάσει βήχας δηλαδή !!!!!

:) Tα πέρναγα και εγώ αυτά στην εγκυμοσύνη. Φταρνιζόμουν, τρανταζόμουν ολόκληρη και μετά έτρεμα ότι είχα ταρακουνήσει το παιδάκι μου και του έκανα κακό !!!

Αλλά ηρέμησε :0) Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας :)

Διαφημίσεις

αχ..ναι το ξέρω, αλλά τελικά πάντα σκέφτεσαι ότι κάτι κακό μπορεί να συμβεί...

ο γιατρός μου είπε πως προστατεύεται μέσα στο υγρό του...

απλά δεν θέλω να ξανατρανταχτώ!...

ευχαριστώ πάντως!...

Μπέλυ εγώ πρίν κλείσω τον τρίτο μήνα εγκυμοσύνης με πιάνει ένα κρύωμα το κάτι άλλο. Είχα ένα βήχα απερίγραπτο...έβηχα τόσο και απορούσα αυτό το παιδί πως έμενε εκεί δηλαδή...

Αλλά είναι αυτό που λένε οι γιατροί τελικά: αν μια εγκυμοσύνη είναι να πάει καλά θα πάει ούτως ή άλλως.

ηρεμία πάνω από όλα αυτό που καταλαβα είναι πως περνάμε μια φυσιολογική περίοδο όχι καμιά αρρώστια! μη φοβάσαι μαρία όλα θα πάνε καλά.Απλά σα συμβουλή σου δίνω μην είσαι συνέχεια στο air condition kai βάζε τον αντρα σου να βγάζει κάθε μήνα τα φιλτρα να τα πλενεις.

Καταρχην θα συμφωνησω με την cruelty να μην καθεσαι απ' ευθειας στο air condition και να πλενετε τα φιλτρα τακτικοτατα!

(Εγω μεχρι να γεννησω ιδρωνα ξεϊδρωνα βαζαμε το κλιματιστικο στους 20 (!) βαθμους και αναρωτιομουν γιατι κανει ακομα ζεστη! Τελικα τα φιλτρα ηθελαν καθαρισμα και τωρα στους 27 και κρυωνω!)

Οσον αφορα το θεματακι σου μην αγχωνεσαι για το τιποτα. Και θα φταρνιστεις, και θα βηξεις και ολα θα τα κανεις κανονικοτατα χωρις να αγχωνεσαι. Εγω ημουν πεντε μηνων και κρυωσα και ειχα τετοιο βηχα λες και περναγα κοκκυτη! Ξυπναγα συνεχεια απο το τρανταγμα και δεν περναγε με τιποτα!

Τελικα αφυπνιστηκε ο μπουμπουκος μου και κλωτσαγε πιο συχνα απο πριν! :D

Διαφημίσεις

Happy_belly και εγώ τα ίδια πέρασα. Μόλις φταρνιζίμουν με έπιανε ένας πόνος δυνατός, χαμηλά στην κοιλιά σαν πιάσιμο, σαν κράμπα. Δεν έιναι τίποτα, ο γιατρός μου μου έλεγε οτι είναι κάτι φυσιολογικό.

Μη σου πώ πως ακόμα και τώρα καμιά φορά συμβαίνει που είμαι στην 26η εβδομάδα.

Μην ανησυχείς καθόλου.

• 2 χρόνια μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...