Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σαμαράς παιδίατρος η γνωμη σας?

alphae

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση

απο την ομάδα moderators

• 2 months later...

Γνωρίζει καμία σας τον Σαμαρά?Είναι παιδίατρος-αναπτυξιολόγος και βρίσκεται στην Θεσνίκη.Εγώ μένω σε νησί λόγω δουλειάς του συζύγου και σε 1.5 μήνα θα πάω Θεσνίκη στους δικούς μου για 15 μέρες περίπου.Θα ήθελα να πάω το παιδί μου να το δει γιατί έχω ακούσει τρομερά για αυτόν τον γιατρό.Λένε ότι είναι κορυφή στο είδος του!Έχω ένα γιο 18 μηνών και ακόμα δεν λέει λεξούλες.Μόνο μπαμπαλίζει και λέει τα δικά του και θα ήθελα μια γνώμη απο έναν ειδικό.Το θέμα είναι όμως ότι πήρα τηλ να κλείσω ραντεβού και μου είπαν ότι λείπει στην Μαδαγασκάρη:confused::confused: και θα έρθει σε ένα μήνα αλλά είναι λέει κλεισμένος μέχρι τον επόμενο Οκτώβρη!!!Είμαστε σοβαροί????Θα περιμένω δηλαδή ένα χρόνο για να εξετάσει το παιδί μου???Ποιός τρελός κλείνει ραντεβού ένα χρόνο μετά??Δεν μπορώ να καταλάβω.Τι τακτική είναι αυτή?Μου είπαν να ξαναπάρω σε ένα μήνα που θα επιστέψει και να μιλήσω με τον ίδιο(σιγά μην μπορέσω αυτό είναι άλλο θέμα) μήπως καταφέρει και με βολέψει κάπου αλλά δύσκολα μου είπαν.Τι να κάνω?Ξέρετε κανέναν άλλον γιατρό στη Θεσνίκη που να μην έχει όμως τόσο αναμονή για ραντεβού?

o30Sp3.png

cZW4p3.png

εγω δεν τον εχω ξανακουσει :oops::oops:

εμεις πηγαινουμε στον κο Τσικουλα. μας εχει δει μια φορα στο ιατρειο του και απο τοτε εχω και το ελευθερο και του τηλεφωνω και στο σπιτι

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

Διαφημίσεις

ειναι αναπτυξιολογος και πολυ καλος. ηταν στο ιπποκρατειο και μαζι με πολλους γιατρους ειχαν οργανωσει μια ομαδα οπου εξετασαν εκατονταδες παιδια δημιουργωντας ενα αναπτυξιολογικο τεστ. επισης προσαρμοσαν στα ελληνικα δεδομενα τα αναπτυξιολογικα οροσημα.

για μενα αυτες οι "περγαμηνες" αρκουσαν για να τον εμπιστευτω

αν θεωρεις οτι θελεις να δεις αναπτυξιολογο, προσωπικα στον συνιστω.

το τηλεφωνο του γραφειου ειναι 2310221047. στο μηνυμα που εχει, εχει κι αλλα τηλεφωνα επικοινωνιας

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

Εγώ τον επισκέφτηκα, δεν μπορεί να είναι ο αποκλειστικός σου παιδίατρος, είναι αναπτυξιολόγος και εξετάσει τα παιδάκια αν η ανάπτυξη συμβαδίζει με την ηλικία τους και τέτοια θέματα. Δεν τρελάθηκα απο τον Σαμαρά, είχα ακούσει πολλά γιαυτον...όμως η γνώμη μου είναι ουδέτερη. Ο Τσίκουλας είναι παλιός γιατρός, καλός και γενικά θα έλεγα πως αξίζει κάποιος να τον δει. Μη περιμένετε όμως κάτι φοβερό να ακούσετε απο όλους αυτούς. Ο κλασικός παιδίατρος γνωρίζει και αυτός πράγματα αρκετά για να αξιολογησει τα παιδιά μας.:)

Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί είμαι σε απόγνωση!Για όσες από εσάς ξέρετε τον Σαμαρα αναπτυξιολόγο στη Θεσσαλονίκη, πώς κλείσατε ραντεβού?Θέλω να πάω τα δίδυμα μου αλλά δεν μπορώ να βρώ άκρη!Την πρώτη φορά που πήρα τηλ. (πέρυσι) μου είπε σε έναν χρόνο, ο άντρας μου τσατίστηκε και το ακύρωσα. Πριν 2 μήνες πήρα πάλι τηλ. και μου είπε θα σας πάρω σε μία εβδομάδα να σας πω το ραντεβού..πέρασαν 2 εβδομάδες δεν με πήρε ποτέ, ξαναπήρα εγώ και μου είπε ότι δεν βρήκε κενό για τον επόμενο 1,5 χρόνο:o:o:o:o:o και ότι αν βρεί θα με πάρει εκείνη...και δεν έχει πάρει από τότε... Έχω ακούσει πολλά για αυτόν και θέλω να πάω, αλλά πώς να κλείσω ραντεβού?Βοήθεια....

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...
Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί είμαι σε απόγνωση!Για όσες από εσάς ξέρετε τον Σαμαρα αναπτυξιολόγο στη Θεσσαλονίκη, πώς κλείσατε ραντεβού?Θέλω να πάω τα δίδυμα μου αλλά δεν μπορώ να βρώ άκρη!Την πρώτη φορά που πήρα τηλ. (πέρυσι) μου είπε σε έναν χρόνο, ο άντρας μου τσατίστηκε και το ακύρωσα. Πριν 2 μήνες πήρα πάλι τηλ. και μου είπε θα σας πάρω σε μία εβδομάδα να σας πω το ραντεβού..πέρασαν 2 εβδομάδες δεν με πήρε ποτέ, ξαναπήρα εγώ και μου είπε ότι δεν βρήκε κενό για τον επόμενο 1,5 χρόνο:o:o:o:o:o και ότι αν βρεί θα με πάρει εκείνη...και δεν έχει πάρει από τότε... Έχω ακούσει πολλά για αυτόν και θέλω να πάω, αλλά πώς να κλείσω ραντεβού?Βοήθεια....

Σου εστειλα π.μ.

• 7 months later...

Εγώ είχα πάει πριν ένα χρόνο τα 2 μου παιδιά στον κ.Σαμαρα και εντυπωσιάστηκα, όμως έχασα το επόμενο ραντεβού και προσπαθώ από τον Δεκέμβριο να κλείσω νέο. Δεν μπορώ να περιγράψω πως ένιωσα κατά την επίσκεψη, ήταν εκπληκτικός, γι' αυτό και ακόμη προσπαθώ να τον δω. Εάν κάποια καταφέρει να κλείσει ραντεβού κείτε και σε εμένα τι κάνατε!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...