➔ ParentsCafe.gr

14/10 Bazaar La Leche League Greece

Φιλανθρωπικό πανηγύρι για την ενίσχυση της LaLeche

 

Ποιός κάνει το bazaar;

Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος – La Leche League Greece [προφέρεται Λα Λέτσε Λιγκ]  (www.lllgreece.org) είναι ένα μη κερδοσκοπικό Σωματείο και εκπροσωπεί στην Ελλάδα τον Διεθνή Σύνδεσμο Θηλασμού La Leche League International (www.llli.org).

Διαφημίσεις

Ενισχύοντας τον σύνδεσμο με τις αγορές σας σε αυτό το πανηγύρι/bazaar στηρίζετε αυτό το θεσμό που βοηθά τις μητέρες εδώ και τόσα χρόνια, με μεγάλη επιτυχία.

Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 στις 10:30 το πρωί, στο φθινοπωρινό Bazaar του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece, που θα γίνει στον φιλόξενο χώρο “Playgroup”, Κυκλάδων 61 Αγία Παρασκευή, ΤΚ 15341.

Χάρτης: https://goo.gl/yJDq3E

Θα βρείτε υπέροχα δώρα όπως ρούχα, βιβλία, παιχνίδια, βρεφικά και παιδικά είδη καθώς και πολλά ακόμη, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε νόστιμες και υγιεινές λιχουδιές από τον μπουφέ.

Θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες για τα παιδιά, όπως αφήγηση παραμυθιού με ζωγραφική ,τραμπολίνο, δημιουργικός πηλός, face painting, πινιάτα με δωράκια, εργαστήρι ζωγραφικής για μικρούς & μεγάλους, felting /μικρουφαντική με μικρό αργαλειό για μαμάδες και πολλές εκπλήξεις.

Τι μπορείτε να κάνετε για να συνεισφέρετε;

Μπορείτε να φέρετε ένα γλυκο ή άλμυρό σνακ για τον μπουφέ μας και να προσφέρετε ένα σπιτικό γλυκό σας για το γλυκοπάζαρο, μπαινοντας σε κλήρωση με δώρο ένα γεύμα σε επώνυμο εστιατόριο!
Μαζί, θα ειναι και η βραζιλιάνικη μπάντα κρουστών BATUCA γνωστή για τα ακροβατικά της χορευτικά.
Αν έχετε μεταχειρισμένα, αλλά σε καλή κατάσταση, παιχνίδια, ρούχα για βρέφη και παιδιά, βιβλία ή άλλα αντικείμενα για μωρά και θέλετε να τα χαρίσετε, μπορείτε να επικοινωνήστε με τις:
Λίλια: 210-8032821 και 6932335988 (νότια και βόρεια Αττική) Ρεβέκκα: 6982948227 (ανατολική Αττική)
Μαρία: 6977096298 (νοτιοδυτική Αττική)
Βάσια: 2106394131 (βόρεια Αττική)
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το γλυκοπάζαρο επικοινωνήστε με τη Λίλια στο 210- 8032821, 6932335988 και lilia_ga(at)otenet.gr.
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε με την Ελπίδα στο 6971811376 και την Κωνσταντίνα στο 6947707931.
Οποιαδήποτε δωρεά είναι ευπρόσδεκτη!

Τι θα γίνει με ότι περισσέψει;

Όσα προϊόντα δεν διατεθούν την ημέρα εκείνη, θα προωθηθούν σε τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.facebook.com/events/181931992464198/
ΦιLLLικά,
Ομάδες Αττικής Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece
Για πληροφορίες σχετικά με τον Σύνδεσμο Θηλασμού και το πρόγραμμα των συναντήσεων όλων των ομάδων στην Ελλάδα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος (La Leche League Greece) www.lllgreece.org, Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο youtube, να επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο pinterest https://gr.pinterest.com/lalecheleaguegr/, τη σελίδα του περιοδικού γαλουχώ http://www.galoucho-lllgr.org/ όπως επίσης και τη σελίδα μας στο facebook www.facebook.com/ LaLecheLeagueGreece.

 Ποιες είμαστε και τι κάνουμε

Η LLLI που ιδρύθηκε το 1956 στις Ηνωμένες Πολιτείες, διαθέτει ομάδες σε 72 χώρες παγκοσμίως και θεωρείται η μεγαλύτερη και παλαιότερη οργάνωση θηλασμού στον κόσμο που συμβουλεύει από το 1979 τον ΟΗΕ σε θέματα θηλασμού και συνεχίζει να εργάζεται προς αυτήν την κατεύθυνση και με άλλους διεθνείς φορείς.

Η LLL πλαισιώνεται σε διεθνές επίπεδο από μια Επιστημονική Επιτροπή (Health Advisory Council), η οποία αποτελείται από 40 περίπου ειδικούς επιστήμονες απ’ όλο τον κόσμο (γιατρούς, ψυχολόγους, μαίες, διαιτολόγους, κ.ά.) και το έργο της είναι να συμβουλεύει την οργάνωση σε ιατρικά θέματα και να αξιολογεί τις τελευταίες έρευνες και το πληροφοριακό υλικό της LLL.

Οι Σύμβουλοι Θηλασμού της LLL (LLL Leaders) είναι πρώτα απ’ όλα μητέρες με πείρα πάνω στον θηλασμό, που έχουν εκπαιδευτεί ειδικά μέσα στον Διεθνή Σύνδεσμο για να μπορούν να βοηθούν άλλες μητέρες να μάθουν την τέχνη του θηλασμού. Προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά και εκτός από τις Mηνιαίες Συναντήσεις δέχονται και τηλεφωνήματα από μητέρες.

Η Αποστολή μας είναι:

Να βοηθάμε τις μητέρες σε όλο τον κόσμο να θηλάσουν, προσφέροντας υποστήριξη και ενθάρρυνση από μητέρα σε μητέρα, πληροφόρηση και εκπαίδευση, με σκοπό την καλύτερη κατανόηση του θηλασμού ως βασικού παράγοντα για την υγιή ανάπτυξη του μωρού και της μητέρας.

(Πηγή: LLLI Policies and Standing Rules Notebook, May 89; rev Apr 93)

Ο Σκοπός μας

Η La Leche League ιδρύθηκε για να δώσει πληροφορίες και ενθάρρυνση, κυρίως μέσα από την προσωπική βοήθεια, σε όλες τις μητέρες που θέλουν να θηλάσουν τα μωρά τους. Ενώ συμπληρώνει τη φροντίδα του γιατρού και άλλων επαγγελματιών υγείας, αναγνωρίζει τη μοναδική σημασία που έχει μια μητέρα που βοηθάει μια άλλη να αντιληφθεί τις ανάγκες του παιδιού της και να μάθει τον καλύτερο τρόπο για την εκπλήρωση αυτών των αναγκών.

Η LLL πιστεύει ότι ο θηλασμός, με τα πολλά σημαντικά σωματικά και ψυχολογικά πλεονεκτήματά του, είναι ό,τι καλύτερο για το μωρό και τη μητέρα και είναι ο ιδανικός τρόπος για να θέσει καλές βάσεις στη σχέση γονέα-παιδιού. Η στοργική βοήθεια και η υποστήριξη του πατέρα επιτρέπει στη μητέρα να επικεντρωθεί στη μητρότητα, έτσι ώστε από κοινού οι γονείς να αναπτύξουν στενές σχέσεις που ενισχύουν την οικογένεια και συνεπώς ολόκληρη τη δομή της κοινωνίας.

H LLL πιστεύει επιπλέον ότι η μητρότητα μέσω του θηλασμού βαθαίνει την κατανόηση και την αποδοχή των ευθυνών και των ωφελειών του ιδιαίτερου ρόλου της μητέρας στην οικογένεια. Όπως μια γυναίκα ωριμάζει μέσω της μητρότητας, έτσι ωριμάζει και ως ανθρώπινο ον και κάθε άλλος ρόλος που μπορεί να έρθει στη διάρκεια της ζωής της εμπλουτίζεται με τις ιδέες που έχει αποκτήσει από τις εμπειρίες της ως μητέρα.

Ο Σκοπός της La Leche League είναι σαφής. Αυτή η προσήλωση στο σκοπό της δεν αποκλείει την αλληλεπίδρασή της με άλλους οργανισμούς που συγκλίνουν με αυτό το στόχο, αλλά η La Leche League θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να μην συνταχθεί υπέρ άλλου σκοπού, όσο αξιόλογος κι αν είναι αυτός.

. Attachment Babywearing Bonding Bιβλία ENCA Kids in Athens KMOP LaLeche Online Εκπαιδευτικά Παιχνίδια Origami Quilling S.O.S. Saferinternet STEM Tourette vbac Άγχος Όρια Αγόρια Αδερφάκι Αθήνα Αθλητισμός Αιματολογική εξέταση Ανάπτυξη Ανακύκλωση Ανοσοκαταστολή Απόκριες Ασφάλεια Ασφάλιση Αυτισμός Αυτοάνοσα Βάφτιση Βίντεο Βιβλιάριο Υγείας Βιβλιοθήκες Βοήθεια Βρώμικο παιχνίδι Γεωγραφία Γεωμετρία Γλουτολίνη Γυναικολογία ΔΕΠΥ Δημιουργικότητα Διάστημα Διαγωνισμοί Διαδίκτυο Διαδραστικό Διαζύγιο Διακρίσεις Διαταραχές Διατροφή Δικαιοσύνη Δωρεά ωαρίων Δώρο ΕΨΥΠΕ Εγκυμοσύνη Εθελοντισμός Ειδική Αγωγή Εκδρομή Εκπαίδευση Εκπαιδευτικές δράσεις Εκτυπώσεις Εκφοβισμός Εμβόλια Εξωσωματική Επιμέλεια Επιστημονικά νέα Ευεξία Εφηβεία Εφημερίες Ζάχαρη Ζήλεια Θεσσαλονίκη Θετική ενίσχυση Θηλασμός Θυμός Ιατρική Ιστορία Ισχίο ΚΑΡΠΑ Κακοποίηση Καλοκαίρι Καρκίνος Κατάθλιψη Κατοικίδια Κοινωνικοποίηση Κορωνοϊός Κουράκης Κουτάκι Κρίση ΛΟΑΤΚΙ Λεπτή Κινητικότητα Μαθηματικά Μαιευτήρια Μουσεία Μουσική Μπαμπάς Μυθολογία Νεογέννητο Νηπιαγωγείο Νησί Νοηματική Νοσοκομεία Ξύλο Ολοήμερο Ορθοπεδική Ουρολογία Πάρτυ Πάσχα Παιδικός Παιχνίδια Παλιές κακές συνήθειες Πανεπιστήμιο Παππούς & Γιαγιά Παρασυμπαθητικό Παχυσαρκία Πετιμέζι Ποτέ πια μόνα Προγεννητική Προς Ετήσια Ανανέωση Προσκόλληση Πρωτοχρονιά Πρόληψη Ρολό τουαλέτας Σαπουνόφουσκες Σαπούνι Σεμινάρια Σεξουαλική αγωγή Σπίτι Στατιστικές Συμβουλές Συμπαθητικό Σχολείο Σώμα Ταξίδι Ταυτότητα φύλου Τηλεφωνικές γραμμές Τηλεόραση & Η/Υ Τοκετός Τυρί ΥΛΑ Υπερδιέγερση Υποστήριξη Φαρμακεία Φθηνές κατασκευές Φοβίες Φωτιά Φόβος Φόρουμ Φύση Χανιά Χαρτί Χορηγία Επικοινωνίας Χριστούγεννα Χρυσόσκονη Χωρίς Ζάχαρη Ωάριο















Διαφημίσεις (5)












"Με την παραμονή σας σε αυτή τη σελίδα συμφωνείτε στους όρους χρήσης & την πολιτική απορρήτου/cookies. Το φόρουμ συζητήσεων είναι δημόσιο. Θα είναι καλό να τηρείτε την ανωνυμία σας και να μην δημοσιεύετε πληροφορίες που σας ταυτοποιούν. Ότι δημοσιεύετε στο διαδίκτυο μένει για πάντα στο διαδίκτυο. "





      © parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008
Υποστηρικτές: