➔ ParentsCafe.gr

Μια ζωγραφιά ή γράμμα για το κορίτσι που είναι μακριά από τη μαμά του

Μια ζωγραφιά ή γράμμα για το κορίτσι που είναι μακριά από τη μαμά του

Στηρίξτε με ζωγραφιές ή γράμματα το 10 ετών κοριτσάκι

Διαφημίσεις

Ένα κορίτσι 10 ετών, χρειάστηκε να φύγει από το σπίτι του χωρίς να προειδοποιηθεί, χωρίς να μαζέψει δικά του πράγματα, χωρίς την θέλησή του.
Γνωρίζουμε από ένορκη κατάθεση του πατέρα στην δίκη (http://parents.org.gr/news/a718) με τον οποίο μένει εδώ και τρείς εβδομάδες τώρα, ότι δεν το είχε φροντίσει ποτέ ξανά στο παρελθόν ούτε ήθελε και να έχει επαφή με το παιδί αυτό, από τότε που ήταν 1.5 ετών και έπειτα & ότι τώρα το κορίτσι αυτό κλαίει κάθε μέρα και προσπαθεί να καλέσει τις γραμμές του χαμόγελου του παιδιού και “είναι χάλια”.
Πόσο γρήγορα θα διορθώσει η δικαιοσύνη αυτή την κατάφορη καταπάτηση των δικαιωμάτων αυτού του παιδιού;
Μέχρι να γίνει αυτό, το κορίτσι αυτό βρίσκεται εκεί χωρίς να έχει ελευθερία στην επικοινωνία με τους ανθρώπους που αγαπά – τα τηλεφωνήματά της με τη μαμά της μπαίνουν κατά κανόνα στην ανοιχτή ακρόαση…
Τι μπορείτε να κάνετε, εσείς, τώρα: 
Ρωτήσαμε την μητέρα εάν πιστεύει ότι η κόρη της θα χαιρόταν εάν διάβαζε ή έβλεπε ζωγραφιές και είπε ότι σίγουρα θα χαρεί αν ξέρει ότι κάποιος την σκέφτεται. 
Για αυτό το λόγο, Θα θέλαμε να ζητήσουμε από τους αναγνώστες που έχουν διαβάσει για την ιστορία της #handsoffgreekmom, εάν θέλουν να γράψουν κάποιο ηλεκτρονικό γράμμα ή να κάνουν κάποια ζωγραφιά τα παιδιά τους, τα οποία στην επόμενη επίσκεψή της η μητέρα θα δείξει στην κόρη της. 
Μπορείτε να στείλετε τα γράμματα ή τις ζωγραφιές σας με επισήμανση εάν θέλετε και να δημοσιευτούν εδώ, στο εμαιλ editor(at)parents.org.gr, τα οποία εμείς θα προωθήσουμε με ηλεκτρονικό τρόπο.
Εάν θέλετε μπορείτε να τα στείλετε ταχυδρομικά – περισσότερα μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.
Μπορείτε να στείλετε ευχές για να έχει δύναμη, ότι όλα θα πάνε καλά, να είναι δυνατή,  και ότι την σκέφτεστε, ότι νοιάζεστε για εκείνη.
Παρακαλούμε μην αργήσετε να στείλετε ότι επιθυμείτε καθώς οι ώρες περνούν πολύ δύσκολα για το παιδί και την μητέρα.
. Bιβλία ENCA Kids in Athens LaLeche Online Εκπαιδευτικά Παιχνίδια Origami S.O.S. STEM vbac Όρια Αγόρια Αδερφάκι Αθήνα Αθλητισμός Αιματολογική εξέταση Ανάπτυξη Ανακύκλωση Απόκριες Ασφάλεια Ασφάλιση Αυτισμός Αυτοάνοσα Βάφτιση Βίντεο Βιβλιάριο Υγείας Βιβλιοθήκες Βοήθεια Βρώμικο παιχνίδι Γεωγραφία Γεωμετρία Γλουτολίνη Γυναικολογία Δημιουργικότητα Διάστημα Διαγωνισμοί Διαδίκτυο Διαδραστικό Διαζύγιο Διακρίσεις Διατροφή Δικαιοσύνη Δώρο Εγκυμοσύνη Εθελοντισμός Ειδική Αγωγή Εκδρομή Εκπαίδευση Εκτυπώσεις Εκφοβισμός Εμβόλια Εξωσωματική Επιμέλεια Επιστημονικά νέα Ευεξία Εφηβεία Εφημερίες Ζάχαρη Ζήλεια Θεσσαλονίκη Θετική ενίσχυση Θηλασμός Θυμός Ιατρική Ιστορία Καλοκαίρι Καρκίνος Κατάθλιψη Κορωνοϊός Κουράκης Κουτάκι Κρίση ΛΟΑΤΚΙ Λεπτή Κινητικότητα Μαθηματικά Μαιευτήρια Μουσεία Μουσική Μυθολογία Νεογέννητο Νηπιαγωγείο Νησί Νοσοκομεία Ξύλο Ολοήμερο Ουρολογία Πάρτυ Πάσχα Παιδικός Παιχνίδια Παλιές κακές συνήθειες Πανεπιστήμιο Παππούς & Γιαγιά Παχυσαρκία Πετιμέζι Ποτέ πια μόνα Προγεννητική Προς Ετήσια Ανανέωση Πρωτοχρονιά Σαπουνόφουσκες Σαπούνι Σεμινάρια Σπίτι Συμβουλές Σώμα Ταξίδι Ταυτότητα φύλου Τηλεόραση & Η/Υ Τοκετός Τυρί ΥΛΑ Υποστήριξη Φαρμακεία Φθηνές κατασκευές Φόρουμ Φύση Χανιά Χαρτί Χορηγία Επικοινωνίας Χριστούγεννα Χρυσόσκονη Χωρίς Ζάχαρη


This is the First Placement in the SidebarThis is the Second Placement in the Sidebar
"Με την παραμονή σας σε αυτή τη σελίδα συμφωνείτε στους όρους χρήσης & την πολιτική απορρήτου/cookies. Το φόρουμ συζητήσεων είναι δημόσιο. Θα είναι καλό να τηρείτε την ανωνυμία σας και να μην δημοσιεύετε πληροφορίες που σας ταυτοποιούν. Ότι δημοσιεύετε στο διαδίκτυο μένει για πάντα στο διαδίκτυο. "

      © parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008
Υποστηρικτές: