Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστότοπού μας στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων. Προβολή λεπτομερειών ! [ OK ]
Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων Σύνδεσμοι Α-Ω | chat
0-2 | 3-5 | 6-12
forum υγεία & ασφάλεια διατροφή ψυχολογία δραστηριότητες ειδήσεις
   
Επικαιρότητα

Τα νέα μας!

Σεμινάρια

 
Θέλω να προσφέρω τις γνώσεις μου στους γονείς, δωρεάν
17/06/2009

Βάση του καταστατικού της, η Ελληνική Εταιρεία Ενημέρωσης Γονέων, έχει σαν στόχο την άμεση επαφή των γονέων/μελών του φόρουμ, με ειδικούς ιατρικών επαγγελμάτων, ψυχολόγος/ψυχίατρος, ψυχοθεραπευτής, παραιατρικών επαγγελμάτων ή άλλης σχετικής ειδικότητας.:

http://parents.org.gr/news/a245

Εάν επιθυμείτε να προσφέρετε τις γνώσεις σας στους γονείς και τους αναγνώστες της ΕΕΕΓ, είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε συγκεκριμένη διαδικασία, έτσι ώστε να ενταχθείτε στην ήδη υπάρχουσα ομάδα των εθελοντών, με την μορφή που είναι κατάλληλη για την ιστοσελίδα και το φόρουμ.

Τα πλήρη στοιχεία των εθελοντών δημοσιεύονται εδώ: http://parents.org.gr/who - σύνδεσμος ο οποίος βρίσκεται σε κάθε σημείο της ιστοσελίδας κάτω κάτω με μικρά γράμματα.

Στείλτε σύντομο βιογραφικό σας, (Χωρίς ακριβή ημ.γεννησης, δρόμο οικίας,ή άλλα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα) στο εμαιλ editor(at)parents.org.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περεταίρω λεπτομέρειες.

ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά  
© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008