Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΙΠΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

Recommended Posts

βρε κοριτσια εσεις που πατε παιδικο τα μπουμπουκια σας πεστε μου το Δεκεμβριο τον πληρωνετε διπλο?

εμεις τον πληρωσαμε διπλο αλλα το γιατι δεν καταλαβα.Πολυ μπερδεμενα μου τα ειπανε και αναρωτιεμαι αν συμβαινει και σε αλλους παιδικους.

an1cvfp-Q800010MzAwNjA2M2R8MjUzMTg1MTBkbGF8bXkgbGl0dGxlIGdpcmwgTWFyaWFuaWtpIGlz.gif.png

Διαφημίσεις

Σε εμάς ο σταθμός τον Αύγουστο είναι κλειστός.Παρόλα αυτά τον πληρώνουμε κανονικά.Το μισό ποσό τον Δεκέμβρη και το άλλο μισό το Πάσχα.Μήπως κάτι τέτοιο γίνεται και με εσάς αλλά αντί για δύο δόσεις τα δίνετε μία φορά τον Δεκέμβρη??

Kαι ο δικός μας ο σταθμός είναι κλειστός τον Αύγουστο αλλά δεν πληρώνουμε διπλό τον Δεκέμβρη. Ωστόσο τα δίδακτρα είναι σε ετήσια βάση περίπου 5.200 Ευρώ και μπορούσες να τα πληρώσεις είτε σε μηνιαίες δόσεις είτε σε εξαμηνιαίες ή ακόμη και να τα προκαταβάλεις λαμβάνοντας και κάποια έκπτωση. Εμείς λόγω του ότι μέρος του ποσού καλύπτεται από τις δουλείες μας ανά μήνα επιλέξαμε τη μηνιαία πληρωμή και στην ουσία διαιρείται το ποσό δια 11 μήνες. Μήπως στην περίπτωσή σας αντίστοιχα το έχουν διαιρέσει δια 12 συμπεριλαμβάνοντας και τον Αυγουστο και ζητούν την πληρωμή του μισού ποσού τώρα και του μισού το Πάσχα για να καλύψουν τα δώρα; Με αυτόν τον τρόπο δεν θα πληρώσεις επιπλέον τον Αυγουστο σωστά; Όπως το βλέπω εγώ μου φαίνεται ως τέχνασμα του στυλ πληρώνεται το μήνα χ ποσό, πιο χαμηλό από αυτό που πληρώνω εγώ για παράδειγμα αλλά τελικά συνολικά είναι το ίδιο, ωστόσο στην αρχή σου έχει φανεί πιο ελκυστικό το οικονομικό, αφού προφανώς δεν έχει αναφερθεί η συνολική ετήσια επιβάρυνση.

xZBdp3.png

Εμάς ο παιδικός σταθμός ειναι ανοιχτός 12 μήνες το χρόνο (αν και τον Αυγουστο υπολειτουργει). Όμως το αν θα παρακολουθήσει το παιδί τους μήνες Ιούλιο και Αυγουστο το επιλέγεις εσυ (και δεν τους πληρώνεις)

Στον δικό μας πάντως, φέτος πληρώσαμε διπλό πόσο τον Δεκέμβρη.

Η δεύτερη δόση ντιστοιχεί στον μήνα Μαίο (δηλαδη τοτε δεν θα πληρώσουμε διπλά δίδακτρα

Αν θυμάμαι καλά, θα πληρώσουμε διπλό και τον Μήνα μαρτιο, δηλαδή θα δώσουμε μαζί και τα λεφτά του Απριλίου.

Δεν ξερω τον λόγο που το κάνουν αυτό, όπως έτσί συμβαίνει σίγουρα και φετος ειναι η πρώτη χρονιά που το καναν έτσι.

Καλύτερα ομως να ρωτησεις μήπως ειναι αυτή η περίπτωση.

Και εμάς ο παιδικός είναι ανοικτός 12 μήνες, τον Αυγουστο υπολειτουργεί και πληρώνουμε μονο όσες μερες παει το παιδί εκείνο τον μήνα, κατά τα άλλα ποτέ δεν πληρώσαμε διπλό κάποιο μήνα!!!!

Διαφημίσεις

Και εγω τον πλήρωσα διπλό το Δεκέμβρη, αλλα ειναι η δόση του Ιανουαρίου που μας την ζητάνε μετά τις 15 Δεκέμβρη. Μήπως συμβαίνει κάτι αντίστοιχο; Τα δίδακτρα είναι σε ετήσια βάση και σε μας και συνήθως ειναι σε 11 δόσεις. Περσι που τα εστειλα και κάποιες μέρες στα τέλη του Αυγούστου, δεν μου ζήτησαν δίδακτρα!

δεν ρώτησες να στο διευκρινήσουνε; μήπως έδωσες κάποιο μήνα έναντι (πχ τον αύγουστο που θα είναι κλειστός;);

αυτό που ξέρω είναι ότι τα δίδακτρα είναι ενα ενιαίο ποσό. δηλαδή πχ ?5.000 το χρόνο. αυτό το ποσό λοιπόν διαιρείται σε δόσεις. πχ σε 3 δόσεις (οπότε κάθε 4 μήνες πληρώνεις ?1666,66666) ή σε 12 δόσεις (οπότε κάθε μήνα πληρώνεις ?416,6666). ανεξάρτητα λοιπόν αν λειτουργεί ο σταθμός ή όχι χριστούγεννα, πάσχα, καλοκαίρι το ποσό ?5.000 πρέπει να καταβληθεί. έτσι λειτουργεί η πλειοψηφία των σταθμών.

age.png

βρε κοριτσια εσεις που πατε παιδικο τα μπουμπουκια σας πεστε μου το Δεκεμβριο τον πληρωνετε διπλο?

εμεις τον πληρωσαμε διπλο αλλα το γιατι δεν καταλαβα.Πολυ μπερδεμενα μου τα ειπανε και αναρωτιεμαι αν συμβαινει και σε αλλους παιδικους.

Eμεις πληρωνουμε 10 δοσεις απο σεπτεμβριο ως ιουνιο και αλλες 2 για ιουλιο και αυγουστο, μια δηλαδη εξτρα το δεκεμβριο και μια τον απριλιο.Δηλαδη πληρωνουμε 12 δοσεις. Διευκρινιζω οτι τον αυγουστο ειναι κλειστος ο σταθμος, καθως και χριστουγεννα απο 24/12 εως 4/01.Και καποιες μερες το Πασχα φανταζομαι, αλλα δεν ξερω ακομη ποιες. Κι εγω δε συμφωνω απολυτα με αυτη την τακτικη, αλλα θεωρω οτι ειναι καλα τα διδακτρα γι αυτο δεν ειπα τιποτα.

Εμείς πληρώνουμε 10 μήνες το χρόνο! Ιούλιο αν θες το πας το παιδί και τον Αύγουστο είναι κλειστά. Δεν καταλαβαίνω γιατί ορισμένοι σταθμοί το κάνουν αυτό!

emily74... δηλαδή εσυ δίνεις μηνιαία τα δίδακτρα; ή σε δόσεις; αν τα δίενις μηνιαία...ΟΚ πληρώνεις 10 μήνες. αν τα δίνεις όμως σε λιγότερες δόσεις, τότε πληρώνεις όλο τον χρόνο και δεν σου φάινεται έτσι.

age.png

Διαφημίσεις

emily74... δηλαδή εσυ δίνεις μηνιαία τα δίδακτρα; ή σε δόσεις; αν τα δίενις μηνιαία...ΟΚ πληρώνεις 10 μήνες. αν τα δίνεις όμως σε λιγότερες δόσεις, τότε πληρώνεις όλο τον χρόνο και δεν σου φάινεται έτσι.

Αγαπητή Ισμήνη κανονικά με το μήνα πληρώνουμε και είναι για 10 μήνες.