Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ 1,5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΓΥΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ. Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙ, ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ. ΛΕΩ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΜΑΘΕ ΞΕΦΝΙΚΑ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΝΩ Η ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ 8 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΑΠΑΙΣΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ. ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΜΕ ΑΙΜΟΡΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑΝ ΑΝΑΠΟΔΑ. ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΑΝΑ ΕΓΩ. ΑΥΤΑ ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΓΟ ΜΑΥΡΙΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ.

1wqFp3.png

ob3Kp3.png

Διαφημίσεις

Φένια μου είναι πολύ όντως τραγικό αυτό που συνέβη στην αδελφή σου . Σε καμία όμως περίπτωση μην νοιώθεις άσχημα για το μωράκι σου. Η αδελφή σου θα ένοιωθε διπλά άσχημα αν μάθαινε αυτά που σκέφτεσαι εσύ. Αν κατάλαβα καλά η αδελφή σου προσπαθούσε καιρό και δεν μπορούσε να μείνει έγκυος.... όμως έμεινε!!!!!! Το θαύμα θα επαναληφθεί και την επόμενη φορά θα κρατήσει 9μήνες. Ας ρωτήσει απλά τον γιατρό της που μπορεί να οφείλεται η αποβολή και ας κάνει κάποιες εξετάσεις. Πάντως και η αδελφούλα σου θα μείνει έγκυος μην ανησυχείς! Και κυρίως μην νοιώθεις εσύ έτσι δεν κάνει για το παιδάκι σου.......

DOXip3.png

DtXgp3.png

ΦΕΝΙΑ ΜΟΥ Η ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ?ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΞΕΣΗ?ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 7-8ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ Ο ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΕ 6!!!!ΕΙΧΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ!!ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ Ο ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΙΣΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΡΓΑ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΑ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ Η ΤΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΩ..ΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!!

Φένια έχω βρεθεί στην θέση της αδερφής σου..Πριν δυο χρόνια ακριβώς είχα μια εγκυμοσύνη ταυτόχρονα με μια καλή μου φίλη και με την ξαδέρφη μου. Μάλιστα με την ξαδέρφη μου διαπιστώσαμε την εγκυμοσύνη μας την ίδια μέρα!!Στις έξι εβδομάδες η δική μου κύηση σταμάτησε. Αν θές να σου μιλήσω ειλικρινα ένιωσα κάποια πίκρα (καθαρά για την δικιά μου κατάσταση, και όχι ζήλια για τις εγκυμοσύνες της φίλης μου και της ξαδέρφης μου) αλλά ήμουν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση για άλλους λόγους και τελικά διαπιστώνω πως ίσως να μην ήμουν έτοιμη για ένα μωρό εκείνη την περίοδο. Το θέμα είναι πως δεν ένιωσα καθόλου αρνητικά συναισθήματα για αυτές τις δύο γυναίκες και πόσο μάλλον για τα παιδιά τους που τώρα τα βλέπω και τα καμαρώνω.Μην αγχώνεσαι λοιπόν για τέτοια πράγματα, είμαι σίγουρη οτι η αδερφή σου χαίρεται για σένα και την εγκυμοσύνη σου...

cceXp3.png

pcTFp3.png

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΚΑΝΕ Β ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΕΞΑΛΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ (ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ) ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΓΓΥΟΥΣ. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΥΦΤΩ.

1wqFp3.png

ob3Kp3.png

Διαφημίσεις

μην έχεις τύψεις, μην αισθάνεσαι άσχημα, αυτά συμβαίνουν. Το θετικό είναι ότι έμεινε εγκυος και αυτό θα επαναληφθεί :wink: . Να είσαι ήρεμη και αν έχει παραπονο απο τους γονείς σου, να το πεις γιατί πρέπει να σκεφτονται και εσένα.

Ιωακείμ το αγγελούδι μου!

Φένια, μην λες χαζά. Κατανοώ ότι η αδερφή σου το ήθελε πολύ αυτό το παιδάκι, αλλά εσύ τί φταις για να λες ότι δεν την θέλεις την εγκυμοσύνη σου? Αυτό που λες είναι αμαρτία προς το ίδιο σου το παιδί. Και φυσικά αν ρωτήσεις την αδερφή σου το ίδιο πράγμα θα σου πει. Δώσε της λίγο χρόνο να συνέλθει και μετα θα χαίρεται με την εγκυμοσύνη σου. Όντως τραγικό που της συνέβει και λυπάμαι πάρα πολύ αλλά τί θα πει?Έχεις ένα μωράκι και πρέπει να το χαίρεσαι. Όλα να σου πανε καλά και εύχομαι για την αδερφούλα σου γρήγορα μία επιτυχή εγκυμοσύνη.