Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη και αρνητικές σκέψεις

Christie89

Recommended Posts

Καλησπέρα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια προσωπική μου εμπειρία που με έχει κάνει ένα συναισθηματικό ράκος. Ήμουν προϊσταμένη σε ένα σχολείο όπου πήγαινα για πρώτη φορά και υπήρχε αρκετή κόντρα με μια συνάδελφο, στο τέλος της χρονιάς μένω έγκυος και λέω τι ωραία, έλα όμως που η συνάδελφος ήθελε να έχουμε κάποιες σχέσεις εγώ δεν την ήθελα καθόλου και πέρασα όλη μου την εγκυμοσύνη σκεπτόμενη μήπως με πάρει τηλέφωνο μου πει κάτι αρνητικό και συγχυστω κι εγώ και το μωρό, δυστυχώς δεν είχα το ψυχικό σθένος να σταματήσω τις αρνητικές μου σκέψεις και το άγχος ήμουν σε ένα μέρος χωρίς πολλούς γνωστούς γιατί ήταν πρώτη μου χρονιά εκεί και από τότε νιώθω τρομερές τύψεις κι ενοχές απέναντι στο παιδί μου μήπως του έκανα κακό μην ταραχή που ένιωθα και δεν μπορώ να συνέλθω.. έχω ξεκινήσει ψυχοθεραπεία για να το ξεπεράσω αλλά η θλίψη μου είναι πολύ μεγάλη καθώς δεν αφορά μονο εμένα αλλά και το μωρό μου..πως δεν κατάφερα να συγκρατήσω τον εαυτό μου και σκεφτόμουν ενοχικά μήπως με πάρουν τηλέφωνο και μου πουν ότι δεν έκανα καλά τη δουλειά μου και άλλα τέτοια χαζά που τότε μου φαινόντουσαν τεράστια, άγχος μήπως γίνει κάτι και νιώσω άσχημα.. βοηθήστε με παρακαλώ έστω μέσω συζητήσεων 

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...