Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Άδεια Μητρότητας ΟΑΕΔ από 6μηνο-9μηνο

Sinaa

Recommended Posts

Καλησπέρα Κορίτσια μου! Χρόνια Πολλά! Θέλω την βοήθεια σας είμαι πάρα πολύ μπερδεμένη! Εγώ γέννησα 19 Ιανουαρίου του 22 ! Ξεκίνησα με την άδεια του εργοδότη μου τους 3 μήνες και μετά πήρα την άδεια του ΟΑΕΔ το 6 μηνο το οποίο λήγει στις 12 Ιανουαρίου 2023! Και έχω από την δουλειά μου την καλοκαιρινή άδεια του 22 που δεν την έχω πάρει! Στον ΟΑΕΔ μου ειπαν πως  δεν γνωρίζουν τι πρέπει να κάνω πρώτα αν θα πρέπει να κολλήσω και τους άλλους 3ς μήνες του οαεδ τώρα που έγινε 9μηνο ή αν πρέπει να πάρω πρώτα την άδεια απ την δουλειά την καλοκαιρινή του 22! Ο εργοδότης μου είπε ότι την άδεια του 22 την καλοκαιρινή πρέπει να την πάρω μέχρι 13 Φλεβάρη του 23 ! Πουφ! Βοήθεια έχει βρεθεί καμία στην θέση μου? Έχει γεννήσει καμία πάνω στο χρόνο? Ευχαριστώ πολύ θα μου ειναι πολυ χρήσιμη η οποιαδήποτε γνωμη και βοηθειά σας! 🙏Καλη Χρονιά Να Έχουμε Με Υγεία Και Αγάπη!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, σε κάτι άρθρα που διάβαζα παρατείνεται το τρίμηνο του ΟΑΕΔ και μετά ακολουθεί η καλοκαιρινή σου άδεια. Οι άδειες του 2022 από το νόμο πάνε μέχρι 31/3/2023 και όχι μέχρι τέλος Φλεβάρη. Γενικά όμως και η εγκύκλιος που διάβαζα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρη οπότε καλύτερα να μιλήσεις με τον ΟΑΕΔ θα έλεγα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...