Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Επιπλοκες περιόδου μετά από απόξεση

Parent1980

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια. Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ παρά το γεγονός ότι σας διαβάζω πάντα κι έχω βοηθηθεί πολλές φορές από τις δικές σας εμπειρίες. Η δική μου είναι αρκετά δύσκολη. Έχω ένα παιδάκι 6 ετών και η προσπάθεια μας να αποκτήσουμε δεύτερο  αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση. Μετά από τρία χρονια προσπαθειών καταφεραμε μέσω εξωσωματικής να πετύχουμε μια εγκυμοσύνη. Το μωράκι μας διαγνώστηκε με μια εξαιρετικά σπάνια πάθηση στην 15 εβδομάδα κι έτσι οδηγηθήκαμε αναπόφευκτα σε απόξεση. Μετά το χειρουργείο και ενώ ο γιατρός μου είχε πει πως η αιμορραγία θα διαρκέσει περίπου 2 εβδομάδες λόγω προχωρημένης κύησης, εγώ συνέχισα να έχω σταγόνες αίματος για 27 ημέρες. Την 28η το αίμα ξεκίνησε να τρέχει ασταμάτητα, σε τεράστιες ποσότητες, τόσο που αναγκάστηκα να μείνω μέσα στην μπανιέρα γιατί τίποτα δεν το συγκρατούσε. Κάποια στιγμή καταλάγιασε. Νόμιζα πως μου ήρθε περίοδος αλλά την επόμενη μέρα ξύπνησα καθαρή. Πουθενά αίμα. Ούτε την μεθεπόμενη. Ο γιατρός μου λέει πως όλα αυτά είναι φυσιολογικά αλλά όπως φαντάζεστε έχω φρικάρει. Ψάχνω απεγνωσμένα στο διαδίκτυο αλλά δεν βρίσκω καμία αναλογη εμπειρία. Μήπως κάποια από εσάς μπορεί να με διαφωτίσει σχετικά με το τι μπορεί να μου συμβαίνει; 

Διαφημίσεις

Λυπαμαι για τη απώλεια σου κοπέλα μου..... Μην το βάλεις κάτω! 

Δεν παίρνεις και μια δεύτερη γνώμη; Έχω κάνει δύο φορές απόξεση, και τις δύο στις 28-30 μέρες αδιαθετουσα κανονικά. Μήπως υπήρχαν υπολλειμματα και αποβλήθηκαν ξαφνικα; Δεν πας να σε δει και κάποιος άλλος καλου-κακου; Έτσι για να σου φύγει και η περιέργεια. Ενημέρωσε μας, ε;

Επεξεργάστηκαν by gkmpl

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...