Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Elmina's Baby College,παιδικός σταθμός,γνώμες παρακαλώ

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Εχοντας επισκεφθεί αρκετούς παιδικούς σταθμούς στο Μαρούσι και την Κηφισιά (έρευνα 2+ ετών..) καταλήξαμε με τον σύζυγο μου στο Elmina's Baby College.

Μας ενθουσίασε το παιδαγωγικό τους πρόγραμμα, η φιλοσοφία τους,οι χώροι είναι εξαιρετικοί και η διευθύντρια μάς ενέπνευσε εμπιστοσύνη.

Μέσα στον Απρίλιο θα κάνουμε μια open day και θα πρέπει να απαντήσουμε την ίδια ημέρα εαν θα γραφτούμε (τρέχει μια προσφορά διδάκτρων..η οποία και θα λήξει κάπου εκεί).

Η αλήθεια είναι πως το οικονομικό ήταν ένας ισχυρός παράγοντας που μας βοήθησε να καταλήξουμε (σχεδόν) ,καθώς είχαμε επίσης ξεχωρίσει άλλους 2 εξαιρετικούς ,για εμάς, σταθμούς στα β.π , ωστόσο τα δίδακτρά τους είναι απλησίαστα..

Υπάρχει κάποιος που να έχει στείλει το παιδί του στο Baby College;

Έχουμε θετικό feedback από γνωστούς μας, αλλά αφού μπήκαμε στη διαδικασία να το ψάξουμε τόσο πολύ, οποιαδήποτε επιπλέον γνώμη, καλοδεχούμενη!

• 1 year later...

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Ενδιαφέρομαι για το Elmina's κι εγώ. Θα ξεκινήσει παιδικό η κόρη μου το Σεπτέμβριο που θα είναι τριών ετών.  Αν τελικά όντως γράψατε εκεί το παιδί σας, μπορείτε να μου στείλετε εντυπώσεις και εμπειρίες, εδώ ή σε πμ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Καλησπέρα σας!! Ενδιαφέρομαι κ εγω!! Ρουγα ειμαστε ακριβως στα ιδια! κ μενα ο μικρος μου θα γινει τριων το καλοκαιρι. Αν εχει καποια μαμα περισσοτερες πληροφοριε να μας δωσει! Καλοδεχούμενες ολες οι αποψεις ειτε εδώ ειτε σε pm!!! Σας ευχαριστω πολύ!