Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Επαφες κατα τη διαρκεια του πρωτου τριμηνου

Recommended Posts

Καλησπερα , ειμαι στο πρωτο τριμηνο της εγκυμοσυνης και εχω αυξημενη ορεξη για σεξ. Ο γιατρος δεν μας τ απαγορευσε δεν τολμησα να του κανω παραπανω ερωτησεις βεβαια και θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει προβλημα για τ εμβρυο.ο συντροφος μου φοβαται και δεν με πλησιαζει..

Διαφημίσεις

Καλησπερα , ειμαι στο πρωτο τριμηνο της εγκυμοσυνης και εχω αυξημενη ορεξη για σεξ. Ο γιατρος δεν μας τ απαγορευσε δεν τολμησα να του κανω παραπανω ερωτησεις βεβαια και θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει προβλημα για τ εμβρυο.ο συντροφος μου φοβαται και δεν με πλησιαζει..

Καλημερα κ καλη τελειομηνη εγγυμοσυνη!!αν δεν υπαρχει προβλημα με την εξελιξη της εγγυμοσυνης κ το εμβρυο δεν υπαρχει θεμα αγχους με το σεξ.το ειχα ρωτησει κ εγω στο γιατρο μου.μην αγχωνεσαι με τον φιλο σου..του ηρθε αποτομο!!θα επανερθει σιγα σιγα.εμενα ο αντρας μου παρολο που το θελαμε το μωρακι κ το προσπσθουσαμε τις πρωτες 3 εβδομαδες δεν ηθελε να κανουμε κατι γιατι αγχωνοταν μην παθω τιποτα εγω η το εμβρυο παρολο που ο γιατρος μας ειπε οτι δεν υπαρχει θεμα.μετα επανηλθε κ απο τοτε μεχρι κ τωρα που ειμαι 5 μηνων του εχουμε δωσει να καταλαβει:oops::oops:;)θελουν το χρονο τους λιγο οι αντρες,ειναι λογικο!!!!

Σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου. Και σε σενα ευχομαι οτι καλυτερο. μακαρι να επανελθει !!!! Ο γιατρος παντως δεν μας τ απαγορευσε αλλα εκεινος ανησυχει και μ λεει νιωθει αβολα.(!)

Σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου. Και σε σενα ευχομαι οτι καλυτερο. μακαρι να επανελθει !!!! Ο γιατρος παντως δεν μας τ απαγορευσε αλλα εκεινος ανησυχει και μ λεει νιωθει αβολα.(!)

Σε ευχαριστω πολυ!!θα επανελθει μην αγχωνεσαι.απλως θελει το χρονο του λογικο ειναι!!!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...