Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ανωμαλία τραχηλικης βλεννης

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα είχε παρόμοιο πρόβλημα και αν κατάφερε να μείνει έγκυος χωρίς κάποια βοήθεια? Με τον άντρα μου προσπαθούμε 2 χρόνια,έχουμε κανει εξετάσεις και ηταν πολύ καλές, πριν 6 μήνες έκανα μια ακόμη εξεταση για τη τραχηλικη βλεννη και έδειξε οτι δεν επιτρέπει στο σπέρμα να περάσει. Μου είπαν να κάνω σπερματεγχυση γιατί θα βοηθούσε.. ειμαι ηδη στη 3 σπερματεγχυση σε φυσικό κύκλο αλλα πραγματικά ειναι ψυχοφθορο! Είχε, εχει καποια κοπελα παρόμοιο πρόβλημα? Βρήκατε καποια λύση?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας,θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα είχε παρόμοιο πρόβλημα και αν κατάφερε να μείνει έγκυος χωρίς κάποια βοήθεια? Με τον άντρα μου προσπαθούμε 2 χρόνια,έχουμε κανει εξετάσεις και ηταν πολύ καλές, πριν 6 μήνες έκανα μια ακόμη εξεταση για τη τραχηλικη βλεννη και έδειξε οτι δεν επιτρέπει στο σπέρμα να περάσει. Μου είπαν να κάνω σπερματεγχυση γιατί θα βοηθούσε.. ειμαι ηδη στη 3 σπερματεγχυση σε φυσικό κύκλο αλλα πραγματικά ειναι ψυχοφθορο! Είχε, εχει καποια κοπελα παρόμοιο πρόβλημα? Βρήκατε καποια λύση?

Καλησπερα mimika.

Δεν εχω αντιμεντωπισει το ιδιο θεμα (τουλαχιστον δεν το ξερω!), αλλα θα ηθελα να μαθω τι εξεταση εκανες κι εφτασες σε αυτο το συμπερασμα;

Καλησπέρα b.hope! Η εξέταση ειχε ως έξης!ο γιατρός μας ειπε να έρθουμε σε επαφή και μετα απο 6 ωρες να παμε στο ιατρείο!εκει μου πήραν δείγμα απο την είσοδο της μήτρας και βρήκαν ελάχιστο σπέρμα αλλα ακίνητο.. και μου είπε οτι η τραχηλικη βλεννη δεν ειναι καλη για τα σπερματοζωαρια .. εχουμε κανει εξεταση σπερματος ηταν πολυ καλη.

Οχι γιατί λεει δε ξέρουν απο που γίνεται αυτο.. μπορει απο κάποια παλιά τραχηλίτιδα που δεν αντιμετώπισα σωστά μπορει απο άγχος μπορει απο διατροφή.

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσι.

Δεν ξερω αν βρηκες λυση στο θεμα σου αλλα σημερα διαβασα για ενα κολπικο τζελ που δεν εμποδιζει κατα καποιον τροπο τα σπερματοζωαρια.

Δεν ξερω αν μπορω να πω το ονομα αλλα φανταζομαι με μια αναζητησει θα το βρεις.

Και βεβαια καλο θα ηταν να ρωτησεις τον γιατρο σου πριν το χρησιμοποιησεις.

Καλησπερα κοριτσι.

Δεν ξερω αν βρηκες λυση στο θεμα σου αλλα σημερα διαβασα για ενα κολπικο τζελ που δεν εμποδιζει κατα καποιον τροπο τα σπερματοζωαρια.

Δεν ξερω αν μπορω να πω το ονομα αλλα φανταζομαι με μια αναζητησει θα το βρεις.

Και βεβαια καλο θα ηταν να ρωτησεις τον γιατρο σου πριν το χρησιμοποιησεις.

Το βρηκα στη σελίδα της hometest! Αν δεν εχω αποτέλεσμα και αυτο το μήνα θα το δοκιμάσω το Δεκέμβριο... ετσι κ αλλιώς δεν εχω να χάσω κάτι και είναι και ευκαιρία μιας και το Δεκέμβριο δε θα κανω σπερματεγχυση... χρειάζομαι ενα διάλειμμα! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που με σκέφτηκες!

• 2 εβδομάδες μετά...

Αχ αυτο το huner test!!!το ιδιο μου ειχαν πει κ μενα εκανα δυο σπερματεγχυσεις χωρις αποτέλεσμα εμεινα εγκυος τον μηνα που ειπαμε να μην κανουμε τιποτα εχω δυο παιδακια τωρα στο συνολο ομως εμεινα 4 φορες εγυος κ ας ηταν κ μενα η τραχηλικη βλενη εμποδιο να περασει το σπερμα .μπορεις να παρεις τρεμπον που κανει την βλενη πιο διαφανη να στο πω απλα κ ο αντρας σιυ μπορει να παρει ταυτόχρονα. Μην αγχώνεσαι θα ρθει το μωρακι κ γω παλευα χρονια κ οταν ηρεμησα ερχονταν μαζεμενες οι εγκυμοσυνες

fSOwp2.png

ηρθες ψυχη μου κ γεμησες την ζωη μου!!!ΜΑΡΙΑ- ΕΙΡΗΝΗ

ersTp3.png

16/9/12 ηρθε κ το χρυσανθεμακι μου

Αχ αυτο το huner test!!!το ιδιο μου ειχαν πει κ μενα εκανα δυο σπερματεγχυσεις χωρις αποτέλεσμα εμεινα εγκυος τον μηνα που ειπαμε να μην κανουμε τιποτα εχω δυο παιδακια τωρα στο συνολο ομως εμεινα 4 φορες εγυος κ ας ηταν κ μενα η τραχηλικη βλενη εμποδιο να περασει το σπερμα .μπορεις να παρεις τρεμπον που κανει την βλενη πιο διαφανη να στο πω απλα κ ο αντρας σιυ μπορει να παρει ταυτόχρονα. Μην αγχώνεσαι θα ρθει το μωρακι κ γω παλευα χρονια κ οταν ηρεμησα ερχονταν μαζεμενες οι εγκυμοσυνες

Σε ευχαριστώ παρα πολύ που μου απάντησες!! Δε ξέρεις ποσο κουράγιο μου δίνεις! Προσπαθούμε 3 χρόνια και τίποτα! Ολες οι εξετάσεις οκ μόνο αυτη μου έβγαλε θέμα με τη βλενη! 3 αποτυχημένες σπερματεγχυσεις και είπαμε να χαλαρώσουμε 2 μήνες και μετά βλέπουμε πως συνεχίζουμε! Αυτο το μηνα θα δοκιμάσω το pree seed οχι οτι περιμένω θαύματα! Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου κοριτσάκι μου!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...