Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μετά τον τοκετό

viv31oct

Recommended Posts

Καλημέρα! Γέννησα φυσιολογικά πριν 10 μέρες και ενώ τα ράμματα δεν με πονάνε καθόλου έχω έναν πόνο στο κόκκαλο της ήβης (σαν να πιάνομαι και πονάω, ειδικά όταν πάω να σηκωθώ), ενώ στην ουρήθρα μου δεν έχει επανέλθει ο μυικός τόνος. Κοντά σε όλα τα άλλα, έχω και αιμορροΐδες. Έχει μήπως κάποια παρόμοια συμπτώματα;

Διαφημίσεις

Οι αιμορροΐδες είναι φίλες μου από τότε που γέννησα το γιο μου. Ευτυχώς δεν είναι σε έξαρση γιατί δεν θα ήθελα να πάω σε γιατρό να με εξετάσει....

Υπάρχει αλοιφή στα φαρμακεία που ηρεμεί την κατάσταση. Συνεννοήσου όμως με τον γυναικολόγο αν επιτρέπεται μαζί με τον θηλασμό.

Όλα τα υπόλοιπα μου φαίνονται απολύτως φυσιολογικά καθώς γέννησες πριν από τόσες λίγες ημέρες. Θα υποχωρήσουν όλα σταδιακά. Να σου ζήσει το μπεμπάκι.

Καλημέρα! Γέννησα φυσιολογικά πριν 10 μέρες και ενώ τα ράμματα δεν με πονάνε καθόλου έχω έναν πόνο στο κόκκαλο της ήβης (σαν να πιάνομαι και πονάω, ειδικά όταν πάω να σηκωθώ), ενώ στην ουρήθρα μου δεν έχει επανέλθει ο μυικός τόνος. Κοντά σε όλα τα άλλα, έχω και αιμορροΐδες. Έχει μήπως κάποια παρόμοια συμπτώματα;

Εγω ειχα ολα τα παραπανω και ειδικα με τις αιμορραιδες τα ειδα ολα,αλλα στις 40 μερες μπηκαν ολα στη θεση τους!!! :lol::lol:

n10D.jpg.png

Η ζωη δε μετριεται με τον αριθμο των στιγμων που περνουμε αναπνοη,αλλα με τον αριθμο των στιγμων που μας κοβεται η αναπνοη!!!

Εγώ είχα φοβερό πρόβλημα με τις αιμορροίδες μετά από τον τοκετό και ενώ μου είχαν φύγει, μετά από 40 μέρες μου ξαναεμφανίστηκαν με τρομερό πόνο. Ο γυναικολόγος μου, μου είχε πει να κάθομαι για 10 λεπτά, 2 φορές τη μέρα σε μια λεκάνη με χλιαρό νερό όπου θα έχω διαλύσει ένα ποτύρι αλάτι και ένα ποτύρι Betadine scrub. Αυτό τις κάνει να φεύγουν γρηγορότερα!!!!

Αν θες δοκίμασε το.

Υπομονή σε λίγο καιρό θα είναι όλα παρελθόν.

Να σου ζήσει το μπεμπέκι, να είναι πάντα καλά και ευτυχισμένο!!!!!

:D:D:D

Διαφημίσεις