Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Συμπτωματα...

Recommended Posts

Καλησπερα σας... μολις γραφτηκα στο forum.. για να μοιραστω μαζι σας την αγωνια μου..

Προσπαθω εναμιση χρονο για να αποκτησω παιδακι. Με κανενα αποτελεσμα.. τωρα ειμαι δυο μερες πριν την περιοδο.. αυτη τη φορα ομως παρατηρησα κατι που δεν ειχα ποτε. Δεν ξερω αν αυτο σημαινει απαραιτητα εγκυμοσυνη.. εχουν μεγαλωσει τα εξωγκοματα μονκονερι στο στηθος μου. Εκεονα που μοιαζουν με σπυρακια.. αλλα δεν ειναι. Οταν το εψαξα στο ιντερνετ τα αποτελεσματα ηταν εγκυμοσυνη.. σε διαφορα σαιτ. Επισης μερα παρα μεραεχω δυσκοιλιοτητα. Και η θερμοκρασια μου ειναι απο 36,9 με 37. Υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος; ξερει καποια κατι γιαυτα τα εξωγκοματακια στο στηθος;

Διαφημίσεις

Καλησπερα σας... μολις γραφτηκα στο forum.. για να μοιραστω μαζι σας την αγωνια μου..

Προσπαθω εναμιση χρονο για να αποκτησω παιδακι. Με κανενα αποτελεσμα.. τωρα ειμαι δυο μερες πριν την περιοδο.. αυτη τη φορα ομως παρατηρησα κατι που δεν ειχα ποτε. Δεν ξερω αν αυτο σημαινει απαραιτητα εγκυμοσυνη.. εχουν μεγαλωσει τα εξωγκοματα μονκονερι στο στηθος μου. Εκεονα που μοιαζουν με σπυρακια.. αλλα δεν ειναι. Οταν το εψαξα στο ιντερνετ τα αποτελεσματα ηταν εγκυμοσυνη.. σε διαφορα σαιτ. Επισης μερα παρα μεραεχω δυσκοιλιοτητα. Και η θερμοκρασια μου ειναι απο 36,9 με 37. Υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος; ξερει καποια κατι γιαυτα τα εξωγκοματακια στο στηθος;

Καλησπέρα ρίτα κ σου εύχομαι καλή επιτυχία..

Να σε ρωτήσω τον χρόνο αυτό των προσπαθειών έχετε κάνει εξετάσεις ορμονολογικές κ σπερμοδιάγραμμα;;;

Η θερμοκρασία λογικό να είναι υψηλή λόγω ζέστης...οπότε καλοκαιράκι δν είναι έγκυρη 100%.

rhIYp3.png

Μου ειχε πει ο γιατρος πως στον ενα χρονο προσπαθειων θα επρεπε να παω για εξετασεις.. λογω οπισθιας κλισης μητρας δεν πιανομαι ευκολα γι αυτο και δεν ηθελε να μπω στη διαδικασια εξετασεων..

Ρίτα μου καλησπέρα θα μπορούσε να ειναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης. Ποτε περιμένεις περιοδο;

Διαφημίσεις

Ρίτα μου καλησπέρα θα μπορούσε να ειναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης.

Δεν ξερω αν ειδες την απαντηση μου. Σημερα γραφτηκα στο forum και δεν ξερω ακομη καλα να το χειριστω.. απαντησα αλλα σαν νεο μυνημα και οχι σαν απαντηση sorry :roll:

Τωρα το βρηκα... :lol:

Εχω κυκλο καθε 25-28 ημερες συνηθως καθε 25.

Αυριο δηλαδη.

Πατας quote κατω απο το κειμενο που θες να απαντησεις και μετα καταχωριση απαντησης. Λοπον νομιζω πως πως στις μερες εισαι ενταξει για να εχεις συμπτωματα. Περιμςνουμε νεα σου. Αν θες αυριο κανε μια χοριακη κοστίζει οσο και το τεστ εγκυμοσυνης και ειναι πολυ αξιόπιστο. Με το καλο σου ευχομαι να εχεις μια θετικότατη χοριακη.

• 4 weeks later...

Γεια σας κοριτσια. Εγινα κ εγω μελος γιατι ξεκινησαμε τους δυο τελευταιους μηνες με τον αντρα μου τις προσπαθειες. Η κατασταση μου τωρα ειναι 5 μερες καθυστερηση, παααρα πολυ πρησμενη κοιλια κ 3 αρνητικα τεστ εγγυμοσυνης τα τρια προηγουμενα πρωινα. Νιωθω εδω κ μερες τους πονους της περιοδου καποιες στιγμες αλλα τπτ. Επισης δ εχω καθολου πρησμενο στηθος που παντα πριν την περιοδο διπλασιαζοταν. Τι με συμβουλευετε να κανω; Ποτε να παω στη γυναικολογο; Δ μπορω να κανω εξεταση αιματος χωρις να μου την γραψει ο γιατρος (δ κατοικω Ελλαδα) οποτε θα παω κατευιειαν στη γυναικολογο μου. Υπαρχει περιπτωση εγγυμοσυνης πιστευετε; Ειχαμε ελευθερες επαφες. Σας ευχαριστω πολυ!!!