Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κονδυλωματα?

Recommended Posts

κατα περιεργο τροπο μετα την γεννα εχω κονδυλωματα ο ανδρασ μου δεν λεω του χω εμπιστοσυνη δεν μου χει δειξει δειγματα λεει πωσ δεν εχει κανει κατι .ο γιατροσ λεει οτι μπορει να προυπηρχαν απο μενα κ να εκδηλωθηκαν τωρα .μου πε να μην το καυτηριασω εαν δεν εχω πονουσ τι να κανω εσεισ που εχετε κανατε την αγωγη η τ αφησατε?:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Πραγματι μετα την εγκυμοσυνη η στη διαρκεια της ςγκυμοσυνης μπορει ειτε να εκδηλωθουν ειτε να αυξηθουν σε αριθμο κ μεγεθος λογω του οτι στην εγκυμοσυνη ο οργανισμος ειναι σε μια κατασταση ανοσοκαταστολης. Για αυτο δεν σημαινει οτι κολλησες τωρα αλλα το πιθανοτερο ηταν να μην ειχε εκδηλωθει.

Δεν ειναι οι ιδιοι τυποι HPV που προκαλουν κονδυλωματα εξω γεννητικων οργανων η μηρμηγκιες με εκεινουν που προκαλουν αλλοιωσεις στον τραχηλο της μητρας κ εντοπιζονται πρωιμα με το τεστ Παπ.

Γιατι ομως δεν τα καυτηριασε?

QUOTE=ερινα;2868513]κατα περιεργο τροπο μετα την γεννα εχω κονδυλωματα ο ανδρασ μου δεν λεω του χω εμπιστοσυνη δεν μου χει δειξει δειγματα λεει πωσ δεν εχει κανει κατι .ο γιατροσ λεει οτι μπορει να προυπηρχαν απο μενα κ να εκδηλωθηκαν τωρα .μου πε να μην το καυτηριασω εαν δεν εχω πονουσ τι να κανω εσεισ που εχετε κανατε την αγωγη η τ αφησατε?:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

δηλ το τεστ παπ δεν τους βρισκει και ξαφνικα τσουπ εμφανιζονται?τι να πει κανεις...η μαμα μου με αγωγη το αντιμετωπισε.

Δε ξέρω τι να πω είχα κάνει τεστ παπ πριν μένω έγκυος τίποτα όλα καλά και τώρα να σου εμφαβθστηκαν

Διαφημίσεις

Πραγματι μετα την εγκυμοσυνη η στη διαρκεια της ςγκυμοσυνης μπορει ειτε να εκδηλωθουν ειτε να αυξηθουν σε αριθμο κ μεγεθος λογω του οτι στην εγκυμοσυνη ο οργανισμος ειναι σε μια κατασταση ανοσοκαταστολης. Για αυτο δεν σημαινει οτι κολλησες τωρα αλλα το πιθανοτερο ηταν να μην ειχε εκδηλωθει.

Δεν ειναι οι ιδιοι τυποι HPV που προκαλουν κονδυλωματα εξω γεννητικων οργανων η μηρμηγκιες με εκεινουν που προκαλουν αλλοιωσεις στον τραχηλο της μητρας κ εντοπιζονται πρωιμα με το τεστ Παπ.

Γιατι ομως δεν τα καυτηριασε?

QUOTE=ερινα;2868513]κατα περιεργο τροπο μετα την γεννα εχω κονδυλωματα ο ανδρασ μου δεν λεω του χω εμπιστοσυνη δεν μου χει δειξει δειγματα λεει πωσ δεν εχει κανει κατι .ο γιατροσ λεει οτι μπορει να προυπηρχαν απο μενα κ να εκδηλωθηκαν τωρα .μου πε να μην το καυτηριασω εαν δεν εχω πονουσ τι να κανω εσεισ που εχετε κανατε την αγωγη η τ αφησατε?:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Ου είπε να μην τα πειράξουν εάν δε μ ενοχλούν τι να κάνω τον εμπιστεύονται 2παιδια ξεγενησα σ αυτή δεν νομίζω να ναι μαπας

Ου είπε να μην τα πειράξουν εάν δε μ ενοχλούν τι να κάνω τον εμπιστεύονται 2παιδια ξεγενησα σ αυτή δεν νομίζω να ναι μαπας

Προφανώς ερίνα για να γεννησες σε αυτον τον εμπιστευεσαι αλλα στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ειναι κακό να αναζητησεις κι αλλη γνώμη. Κι εμενα μου κάνει εντυπωση που τα αφήνει, πρωτη φορά ακούω κάτι τέτοιο.

Κοριτσι μου νομιζω πως πρεπει να βγουν ειχα κ εγω εξωτερικα κ τα εβγαλα πρωτη φορα το ακουω αυτο αν δε σε ενοχλουν ουτε εμενα με ενοχλουσαν κ ηταν μονο τρια αλλα μου ειχε πει ο γιατρος οτι μπορει να εβγαιναν περισσοτερα ... η αληθεια ειναι τα εβγαλα μετα απο παρα πολυ καιρο απο οταν τα ειχα περιπου ενα μιση χρονο.... μην τα αφησεις... παρε κ αλλη γνωμη..

κατα περιεργο τροπο μετα την γεννα εχω κονδυλωματα ο ανδρασ μου δεν λεω του χω εμπιστοσυνη δεν μου χει δειξει δειγματα λεει πωσ δεν εχει κανει κατι .ο γιατροσ λεει οτι μπορει να προυπηρχαν απο μενα κ να εκδηλωθηκαν τωρα .μου πε να μην το καυτηριασω εαν δεν εχω πονουσ τι να κανω εσεισ που εχετε κανατε την αγωγη η τ αφησατε?:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Καλε μην ρωτάς τον αντρα σου αν εχει κανει τιποτα!!!! Δεν εχει σχέση! Τον ιο hpv τον εχει το 80% των γυναικών και όλοι οι άντρες και το μεταδίδουν με την επαφή. Το να εχεις τον ιο βεβαια δεν σημαίνει οτι θα παρουσιάσεις κονδυλώματα εξωτερικά ή βλαβες( εστίες) στον τράχηλο. Μπορει και να μην εμφανιστούν ποτε. Ουτε σημαίνει ος αν εχεις τον ιο θα φανεί στο τεστ ΠΑπ. Μονο αν ειναι ενεργός. Οταν πέφτει το ανοσοποιητικό μπορει να εκδηλωει( οπως μαλλον εγινε μετα την εγκυμοςυνη σου που ηταν καταπονημένος ο οργανισμός σου). Αν ειναι μονο εξωτερικά μπορεις να τα καυτηριασεις για να μην υπαρχει περιπτωση να βγάλεις περισσότερα ή να βγάλει και ο σύζυγος. Βεβαια σε πολλες περιπτωςεις φεύγουν και απο μόνα τους. Δεν ειναι κατι που α πρεπει να δε ανησυχει αφου στο τεστ δεν φάνηκε κατι( που και αυτο θα διορθώνοταν).

xw9Lp2.png

R8erp3.png

• 3 weeks later...

Δυστυχώς δεν μπορείς να ξέρεις πότε και από ποιον το κόλλησες.... και υπάρχει μεγάλος αριθμός απο δαύτα... επίσης άλλα είναι εκείνα που προκαλούν αλλοιώσεις στον τράχηλο και τα ανιχνεύει το τεστ ΠΑΠ και άλλα εκείνα που εμφανίζονται στα έξω γεννητικά όργανα. Μου κάνει εντύπωση που δεν σου έκανε καυτηριασμό γιατί όσο υπάρχουν τα μεταδίδεις (άσε που ο σύζυγος από την στιγμή που έχεις εσύ θεωρείται σίγουρο ότι έχει και αυτός) και μπορεί και να πολλαπλασιαστούν. Μην στεναχωριέσαι είναι κάτι πολύ κοινό και από την στιγμή που κάνεις συχνά τεστ ΠΑΠ δεν έχεις κάτι να φοβάσαι. Απλά επειδή ο συγκεκριμένος ιός παρουσιάζει έξαρση όταν έχεις καταπονημένο ανοσοποιητικό λογικό είναι να υπάρχει έξαρση μετά από εγκυμοσύνη. Επίσης όπως και για τόσα άλλα πράγματα έτσι και γι αυτό καλό θα ήταν αν καπνίζεις να το κόψεις.

Διαφημίσεις