Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Καλημερα!

Μετα απο πολλα χρονια εξαντλητικης δουλειας αλλα και σχολικης αποτυχιας η κορη της καλυτερης μου φιλης διαγνωστηκε με την παραπανω διαταραχη. Τελειωσε την α γυμνασιου διαβαζοντας ατελειωτες ωρες και στις εξετασεις δεν εφτασε περα απο το 15 σε κανενα μαθημα (με πααααρα πολυ διαβασμα- η κορη μου που ειναι στην ιδια ηλικια δεν διαβασε ουτε το μισο... και εγραφε αριστα). Στα περισσοτερα δε ηταν στο 13

Στεναχωριεμαι παρα πολυ για το Μαρακι, ειμαι κολλητη με τη μαμα της απο τα 9 και οι κορες μας απο τοτε που γεννηθηκαν, αποκαλουνται μεταξυ τους αδερφουλες(εχω βαφτισει και τον αδερφο της)... Ειναι ενα παρα πολυ καλο παιδι που ολη αυτη η ματαιωση τοσα χρονια εχει ριξει την αυτοπεποιθηση της στα ταρταρα...

υπαρχει καποιος που εχει παρομοια εμπειρια;

Να πω οτι συμφωνα με τους ειδικους το δημοσιο δε δικαιολογει καμμια συνεδρια, δεν εντασσεται σε δυσλεξια ή δεπυ οποτε δεν εξεταζεται προφορικα και δεν απαιτειται επιεικια στη βαθμολογηση. Στην πραγματικοτητα υπαρχει θεμα στην αποκωδικοποιηση του λογου, οποτε υπαρχουν θεματα στην κατανοηση-κυριως προφορικη και στην εκφραση....

Διαφημίσεις

Δεν μπορεί να γίνει κάτι σε επίπεδο σχολείου, μόνο διακριτική επιείκεια από τους εκπαιδυετικούς. Σε επίπεδο, δε, πανελλαδικών δεν δικαιολογούνται προφορικά.

Επ΄σιης, δεν δικαιολογείται παράλληλη στήριξη, μόνο κάποιες ώρες σε τμήμα ένταξης.

Από εκεί και πέρα, δουλειά με λογοθεραπευτή ίσως και να βοηθήσει