Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δεν ξερω πως να το χειριστω

Recommended Posts

Καλησπέρα σας! Είμαι 20 χρονών και είμαι φοιτήτρια. Εδώ και 3 χρόνια μου αρέσει ένα παιδί με το οποίο κάναμε μαζί φροντιστήριο στην Γ λυκείου. Τότε δεν ήταν κανένας από τους 2 σε φάση για σχέση οπότε το θέμα δεν προχώρησε. Στο 1ο έτος εγώ είχα σχέση και ξαφνικά ξεκινήσαμε να μιλάμε. Απλα τότε είχα διάφορες ανασφάλειες και το θέμα δεν προχώρησε γιατί διατηρούσα μια σχέση που ουσιαστικά δεν ήθελα. Με αυτόν μιλάγαμε ανα τακτα χρονικά διαστήματα και εγω δεν του ειχα αναφέρει το γεγονός ότι είχα σχέση ,αλλά δεν του είχα δώσει και δικαίωμα για κατι άλλο. Είχαμε βγει και κανα δυο φορες και αυτό είναι ολο. Πρέπει να το καταλαβε από το facebook αλλα δεν μου ανέφερε ποτέ τίποτα. Τελευταία φορα μιλήσαμε το καλοκαίρι που μου είχε στειλει για χρονια πολλά και αφου τον ευχαρίστησα τον ρώτησα τι κανει και δεν μου απάντησε ποτε. Μετα από καιρο είπα να στειλω εγω ένα μνμ (μιας και αυτος μου εστελνε παντα) αλλα ουτε τοτε απαντησε. Από ότι εμαθα εχει κοπελα τους τελευταίους μηνες αλλα και παλι μου φαινεται κάπως περίεργο να μην μου απαντάει καθόλου. Την προηγουμένη εβδομάδα έψαχνε στο προφίλ μου και έκανε λάικ σε κατι παλιες μου φωτο αφήνοντας με ετσι να το καταλαβω. Η αληθεια είναι ότι παντα μου αρεσε και δεν ειχα τα κοτσια να βγω από μια ηδη κατεστραμενη σχεση και να προχωρήσω παρακατω. Τωρα όμως εχω αναθεωρησει πολλα πραγματα και είναι πραγματικα η πρωτη φορα που εχω φαει τετοιο κόλλημα με καποιον. Δεν ξερω τι να κανω. Να στειλω ? Να περιμενω να χωρίσει ? Τι να κανω? Τον σκέφτομαι συνεχεια εδώ και πολλους μηνες... Δεν θελω να το συζητησω με την μητερα μου και γι αυτό απευθύνομαι σε εσας. Συγγνώμη για την εκταση του μηνύματος αλλα δυσκολα συμπυκνώνονται 3 χρονια σε μια παραγραφο.

Διαφημίσεις