Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μικροπονακια...

Recommended Posts

Κατα διαστηματα με πιανουν μικρα πονακια δεξια 'η αριστερα στην κοιλια... το αριστερα και το "σφιξιμο-τυμπανισμο" που νιωθω ξερω οτι ειναι λογω δυσκοιλιοτητας που δεν ειχα ποτε παρεπιμπτωντως! γκρρρρ! ποναει αυτο! το να ειμαι ξαπλωμενη ομως 'η καθισμενη και οταν παω να σηκω8ω να βαρανε μικρες βουβλιες χαμηλα στην κοιλιτσα τι ειναι? σαν κραμπες ειναι ωρες ωρες... η ακτινολογος οταν εκανα τον υπερηχο μου ειπε οτι ειναι λογω της προσαρμογης των εσωτερικων οργανων στο καινουργιο περιβαλλον! το εχει παθει καμια απο εσας? παρολο που ειναι η 2η εγκυμοσυνη, κανω σαν πρωταρα! :roll:

me and my men...

Διαφημίσεις

Κραμπες ειναι Μαργαριτα τις εχω κι εγω και θα τις εχουμε.... Μεγαλωνει η μητρα βλεπεις. Τουλαχιστον προσεχε οταν σηκωνεσαι να μην το κανεις αποτομα γιατι ποναει πολυ :?

Καλά αυτές τις κράμπες τις έχω από 2 μηνών και τώρα είμαι 5+, δεν τις αντέχω άλλο, μου είπε ο γιατρό ότι επειδή είναι δίδυμα η μήτρα μεγαλώνει πολύ γρηγορότερα από ότι στον πρώτο μου γιο, άρα σωστά είπε η mariapap να σηκώνεσαι αργά.... εγώ παντως το ξεχνάω και το θυμάμαι όταν με πιάνει ο πόνος :?

κραμπες... και εγω τις εχω ειδικα αν κανω αποτομες κινησεις.. προσοχη στις κινησεις λοιπον .. και εγω στους πρωτους μηνες εκανα αποτομες κινησεις και με εποιαναν.

dev364pp___.png

uiphp3.png

Διαφημίσεις

τα πονακια αυτα ειναι συνηθως κραμπες και αν ειναι σαν τσιμπιες η επαναλαμβανομενες σουβλιες (εμενα κρατουσαν και 24ωρο καμια φορα και οπου και να στεκομουν η να καθομουν δεν περνουσαν) ειναι απο το εντερο μικροκολικοι καμια φορα και απο τα νεφρα επειδη μεγαλωνει η μητρα και πιεζει την περιοχη..ο γιατρος μου για αυτες τις πειρπτωσεις επεμενε παντοτε στην καταναλωση πολλων υγρων, αναπαυση,υπομονη και σε μεγαλα γλεντια αντε κανενα buscopan υποθετο η χαπι..(μια φορα μου χρειαστηκε μονο και δεν εκανε και πολλα απλα περασε μονο του..)..σε νορμαλ ομως συνθηκες ειναι φυσιολογικοτατο φαινομενο..οι πονοι περιοδου και τυχον αλλαγη στο χρωμα των υγρων η στη θεα αιματος να ανησυχεις..(ευχομαι να μη χρειαστει ποτε και οχι πριν την ωρα του!!)

εγω εχω αλλο πονο!οταν ειμαι ξαπλωμενη,παντα θελω ενα μαξιλαρι αναμεσα στα ποδια για να με στηριζει....οταν ομως αλλαξω πλευρο,και πρεπει να σηκωσω το ποδι για να βαλω το μαξιλαρι,ποναει η κοιλια χαμηλα ,σε ενοχλητικο σημειο.ειναι σαν να εισαι ξαπλωμενη στο πλαι ,και να πρεπει να σηκωσεις το ποδι,το εχει καποια αλλη αυτο?

ol4hp2.png

Vp1tp2.png

Κατα διαστηματα με πιανουν μικρα πονακια δεξια 'η αριστερα στην κοιλια... το αριστερα και το "σφιξιμο-τυμπανισμο" που νιωθω ξερω οτι ειναι λογω δυσκοιλιοτητας που δεν ειχα ποτε παρεπιμπτωντως! γκρρρρ! ποναει αυτο! το να ειμαι ξαπλωμενη ομως 'η καθισμενη και οταν παω να σηκω8ω να βαρανε μικρες βουβλιες χαμηλα στην κοιλιτσα τι ειναι? σαν κραμπες ειναι ωρες ωρες... η ακτινολογος οταν εκανα τον υπερηχο μου ειπε οτι ειναι λογω της προσαρμογης των εσωτερικων οργανων στο καινουργιο περιβαλλον! το εχει παθει καμια απο εσας? παρολο που ειναι η 2η εγκυμοσυνη, κανω σαν πρωταρα! :roll:

τα ίδια ακριβώς όπως τα περιγράφεις τα νιώθω και εγώ, και ας είναι και εμένα η δεύτερη εγκυμοσύνη. Στην πρώτη εγω δεν είχα τετοια προβλήματα. Όποτε το λέω στον γιατρό μου, μου λέει δεν είναι τίποτα σοβαρό και μεγαλώνει η μήτρα και ξεκούραση ξεκούραση ξεκούραση.

πόση ξεκούραση μπορείς να έχεις με ένα παιδάκι 2 ετών να τριγυρνάει στα πόδια σου και να έχει την ανάγκη σου?

Kiki + George = Panagiotis + Maria

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...