Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Η κόρη μου εδώ και 2μιση εβδομάδες περίπου έχει συνάχι και πότε μόνο πρωί ή μόνο απόγευμα της τρέχει η μύτη. Αλλά μόνο αυτό. Ούτε πυρετούς, ούτε βήχα, και παρόλ' αυτά τα βράδια και τα μεσημέρια κοιμάται μια χαρά χωρίς βουλωμένη μύτη. Γιατί όμως δεν φεύγει, και αυτή τη φορά διαρκεί τόσο πολύ? Είναι κάτι συνηθισμένο..? :roll:

Διαφημίσεις

O παιδιατρος σου τι σου εχει πει?

Εμενα η κορη μου ολο τον χειμωνα εχει συναχι και ειναι μπουκωμενη

Φετος αρχισε περιπου πριν 3 βδομαδες και ακομα ετσι ειναι. Το παλευουμε με Ξοζαλ γινεται λιγο καλα αλλα μετα ξαναγυριζει. Υπομονη ........

Nantia ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Μωρέ τον παιδίατρο δεν τον παίρνω για ένα απλό συνάχι.

Της βάζω μπόλικο φυσιολογικό ορό μόνο, και βοηθάει πολύ, γιατί κατα τ' άλλα είναι μια χαρούλα!

• 3 weeks later...

Αγαπητή Αντιγόνη, μπορεί να είναι ένα απλό κρυωματάκι, το οποίο να μη συνοδεύεται από πυρετό ή κάτι άλλο. Αν το δεις να επιμένει και να αλλάζει μορφή πχ μύξα, βήχας κτλ, δες σίγουρα παιδίατρο και όχι μόνο.

Εμείς για παράδειγμα εκτός απο κάτι ιώσεις και κρυωματάκια που άρπαξε απο τον παιδικό σταθμό, είχε καταρροή, βήχα και μυξα για μεγάλο χρονικό διάστημα (απο Οκτώβριο). Οχι απαραίτητα όλα μαζί ταυτόχρονα τα συμπτώματα. Ο παιδίατρος δεν της έβρισκε τίποτα (την πηγαίναμε καθε 1 εβδομάδα με 10 ημέρες). Την πήγα τελικά σε αλλεργιολόγο η οποία μου ειπε ότι είναι ιογενής ρινίτιδα, αρρωσταίνει δηλαδή απο τα άλλα παιδάκια και της βγαίνει έτσι. Πρέπει όμως να αντιμετωπιστεί με φαρμακευτική αγωγή γιατί μπορει να δημιουργήσει άσθμα. Κάτι δεν μου πήγαινε "καλά" όταν μου έλεγε ο παιδίατρος ότι δεν βρίσκει τίποτα και το παιδί να είναι έτσι. Δεν είναι φυσιολογικό. Τέλος πάντων. Το περιστατικό το αναφέρω για "γνώση και συμμόρφωση" που λένε.

Διαφημίσεις