Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

σας χαλασαν τα δοντια στην εγκυμοσυνη?

Recommended Posts

γεια σας

αν και ποτε δεν ειχα καλες σχεσεις με τα δοντια μου, εχω την εντυπωση οτι χαλασαν κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης. θα παω μεσα στην βδομαδα στον οδοντιατρο για να βγαλει το πορισμα.

σας εχει συμβει εσας αυτο η ειμαι η μονη που τρωω σαν το κουνελι :lol: (μονο απο μπροστα μπορω να μασησω) εδω και 2 μηνες?

by the way, ειναι ενας πολυ χαλια τροπος να χασεις τα κιλα της εγκυμοσυνης. βλεπω πουρε και κιμαδες και αλλαζω δρομο. αν και κιλα δεν εχασα ιδιαιτερα :cry:

ακουω γνωμες

Διαφημίσεις

εγώ έτσι και αλλιώς είχα χάλια ποιότητα δοντιών αλλά ειδικά με την εγκυμοσύνη το κακό παράγινε! από την πρώτη μέρα τα ούλα μου πρίστηκαν και είχαν πολύ άσχημη εικόνα! για να φανταστείς η οδοντίατρός μου το υποψιάστηκε ότι ήμουν έγκυος πριν το ανακαλύψω εγώ από την εικόνα που είχαν τα ούλα μου! μην ανησυχείς όμως γιατί μετά τη γέννα επανέρχονται όλα όπως πριν... απλά πρόσεχε γιατί δεν επιτρέπεται να πάρεις τίποτα άλλο εκτός από depon και αυτό με ρέγουλα, όπως και να κάνεις ενέσεις για αναισθησία... αν σε πονάνε λοιπόν τα δόντια σου ρίξτο στο ούζο όπως έκανα εγώ και κάπως ηρεμούσα (μην το καταπιείς).

xH00.jpgZKiNp2.png

To deftero mikrouli sokolatoloukoumadaki mou gennh8hke stis 15/01/10

Έχασα δύο δόντια. Το ένα άρχισε κάποια στιγμή να σπάει λίγο λίγο, έτσι από μόνο του. Προσπαθώ να γλυτώσω την απονεύρωση αλλά κάτι μου λέει ότι θα την υποστώ τελικά. Πάντως ο οδοντίατρός μου μου είπε κάτι που λέγανε (λέει) οι παλιές: "κάθε παιδί και δόντι". Εγώ που έχασα δύο στο πρώτο παιδί, τί να περιμένω απ'το επόμενο;;;;;;

Εγω δοντια δεν εχασα αλλα εχω παθει ουλιτιδα!!Προσπαθησα να την καταπολεμησω με ειδικες οδοντοκρεμες και στομστικα διαλυματα αλλα τιποτα.Μετα απο ενα χρονο αυτης της διαδικασιας,τωρα περνω αντιβιωση!!!!Αντε ν α δουμε.Και να φανταστειτε εχω τρελα με τα δοντια.Τον μικρο μου τον εχω τρελανει :D:D:D:D:D

Εμένα αιμοραγούν πάρα πολύ στο πλύσιμο αλλα ακόμα ειναι ολα στη θέση τους...προς το παρόν! Της μητέρας μου της χαλάσαν και ήταν και 20 χρονών τοτε.

Διαφημίσεις