Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αποθήκευση μπιμπερό (μη αποστειρωμένων)

Recommended Posts

Έφτασε και για εμάς η ώρα και κόψαμε την αποστείρωση :cool:

Έχω μπερδευτεί όμως με το που και πως να φυλάω τα μπιμπερό αφού τα πλύνω. Πριν απ'τον αποστειρωτή τα έβαζα στο ψυγείο. Τώρα τι θα τα κάνω? Αν τα κλείσω και τ'αφήσω έτσι δεν θα μυρίσουν? Να τα αφήνω στον στεγνωτήρα και να τα συναρμολογώ όταν θα είναι να φάει? Τα φώτα σας! :D

DoUwp3.png

Διαφημίσεις

arma μου εγω τα αφηνα στον στεγνωτηρα μεχρι να στεγνωσουν πολυ καλα και μετα αφου τα συναρμολογουσα τα εβαζα σε ενα καθαρο ντουλαπι που ειχα μονο πραγματα του μωρου.

rQGhp3.png

Καταρχήν αφου σταματήσατε να αποστειρώνετε δεν χρειάζεσαι τοσο πολλά μπιμπερό ... πολυ σημαντικο για μένα αυτό ... συμμαζεύται το πράγμα σιγά σιγά :lol::lol::lol: ...

Αυτό που έκανα συνήθως ήταν να πλένω τα μπιμπερό αμέσως μετά τη χρήση τους και να τα αφήνω να στραγγίζουν όλη την μέρα στον στενγωτήρα μέχρι να τον ξαναχρησιμοποιήσω, απλά φρόντιζα οι θηλές να μην ειναι εκτεθειμένες αλλα σκεπασμένες ελαφρως με τα καπάκια τους. Το θεωρώ καλύτερο να ειναι ανοικτα και να αερίζονται γενικώς ... Επίσης μια αλλη λύση που με βολεψε πολύ ένα διάστημα ήταν ένα ανοξείδωτο σουρωτηρι ψηλο απο το ικεα και τα έβαζα εκει μέσα πλυμένα ολα τα μπιμπερο πιπιλες ανοιχτά και απο πανω το σκέπαζα με ένα βαμβακερο πανάκι ....

1aLup3.png

BtUIp3.png

Κορίτσια μου ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Καταρχήν αφου σταματήσατε να αποστειρώνετε δεν χρειάζεσαι τοσο πολλά μπιμπερό ... πολυ σημαντικο για μένα αυτό ... συμμαζεύται το πράγμα σιγά σιγά Laughing Laughing Laughing

Σήμερα το κατάλαβα αυτό :lol:

Πάντως είναι πολύ περίεργο απ'τη μια μέρα στην άλλη εκεί που έβγαζες απ'τον αποστειρωτή προσεχτικά τα μπιμπερό και τα συναρμολογούσες με ευλάβεια ξαφνικά αυτό να σταματάει. Είναι όμως και πολύ πιο ξεκούραστα τώρα :D

DoUwp3.png

Διαφημίσεις

• 9 months later...