Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!!!!τον Αυγουστο πρωτα ο Θεος επιστρεφω στη δουλεια και τοτε το μωρο μου θα ειναι 8,5 μηνων....εχω βρει μια κυρια να προσεχει το μωρο η οποια μενει ακριβως διπλα στο σπιτι μου,δηλαδη δεν θα εχει μεταφορικα...με το να δουλευω 8ωρο και με το πηγαινε ελα να λειπω συνολικα 10 ωρες περιπου και 4ημερο ποσο θα ζητουσατε?εν τω μεταξυ ο συζυγος δεν εχει στανταρ ωραριο και μπορει οταν ειναι σπιτι να βλεπει τον μικρο...και εδω ειναι ενα αλλο ερωτημα με τι τροπο να την πληρωνω?με την ωρα η με τον μηνα?και ποσο θα ζητουσατε?τι απαιτησεις θα ειχατε απο την κυρια?

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!!τον Αυγουστο πρωτα ο Θεος επιστρεφω στη δουλεια και τοτε το μωρο μου θα ειναι 8,5 μηνων....εχω βρει μια κυρια να προσεχει το μωρο η οποια μενει ακριβως διπλα στο σπιτι μου,δηλαδη δεν θα εχει μεταφορικα...με το να δουλευω 8ωρο και με το πηγαινε ελα να λειπω συνολικα 10 ωρες περιπου και 4ημερο ποσο θα ζητουσατε?εν τω μεταξυ ο συζυγος δεν εχει στανταρ ωραριο και μπορει οταν ειναι σπιτι να βλεπει τον μικρο...και εδω ειναι ενα αλλο ερωτημα με τι τροπο να την πληρωνω?με την ωρα η με τον μηνα?και ποσο θα ζητουσατε?τι απαιτησεις θα ειχατε απο την κυρια?

καλησπερα φουλα!εγω γυρναω για δουλεια τον ιουλιο και εχω ηδη βρει και ξεκινησει με μια γυναικα τρεις φορες την εβδομαδα απο τρεις ωρες για να τη μαθει η μικρη.εγω εβαλα αγγελια και εξαρχης εδινα 3 ευρω την ωρα.βεβαια εγω θα την απασχολω 3-4 φορες την εβδομαδα 5 περιπου ωρες οταν γυρισω στη δουλεια.μιλαμε δηλαδη για περιπου 20 ωρες την εβδομαδα.εσενα σου βγαινει 40 ωρες που ειναι πληρη απασχοληση.θα ηταν καλυτερα να της δινει μισθο μηνιαιο.το ποσο που θα της δωσεις εξαρταται απο το ποσο που παιρνεις εσυ.εγω απο ερευνα που εκανα πριν βαλω την αγγελια,ειδα οτι δινουν απο 400-600 ευρω σε full time απασχοληση.ελπιζω να βοηθησα!

αα!!εμεις συμφωνησαμε οταν κοιμαται το μωρο να κανει μερικες ελαφριες δουλιτσες.επισης της ζητησα μια φορα την εβδομαδα,σε ενα ρεπο μου,να ερχεται να κανει μονο δουλειες στο σπιτι με 4 ευρω την ωρα!