Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μουζάλας Γυναικολόγος αμοιβή;

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια...!:P:p:p:p

Θα ήθελα να μάθω κάποιες πληροφορίες για τον γιατρό Γιάννη Μουζάλα. Έχω κλείσει ραντεβού για να τον επισκευτώ, όμως δεν ξέρω τιποτα για την αμοιβή του.

Οταν ρώτησα την γραμματέα του ποσο θα κοστήσει η επισκεψη δεν μου απάντησε.., μου είπε αναλόγα ποιά σας συστησε... αυτό δεν μου αρεσε πολυ βέβαια....

Μπορείτε να με βοηθήσετε;;;::?::?::?::?::?:

(Έχω εδω και πολλά χρόνια γυναικολόγο ο οποιος είναι μια χαρά σαν γιατρός...αλλα γενικά είναι πολύ της καισαρικής και δεν μου αρεσει αυτό τώρα που σκέφτομαι να γίνω μανούλα!)

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια...!:P:p:p:p

Θα ήθελα να μάθω κάποιες πληροφορίες για τον γιατρό Γιάννη Μουζάλα. Έχω κλείσει ραντεβού για να τον επισκευτώ, όμως δεν ξέρω τιποτα για την αμοιβή του.

Οταν ρώτησα την γραμματέα του ποσο θα κοστήσει η επισκεψη δεν μου απάντησε.., μου είπε αναλόγα ποιά σας συστησε... αυτό δεν μου αρεσε πολυ βέβαια....

Μπορείτε να με βοηθήσετε;;;::?::?::?::?::?:

(Έχω εδω και πολλά χρόνια γυναικολόγο ο οποιος είναι μια χαρά σαν γιατρός...αλλα γενικά είναι πολύ της καισαρικής και δεν μου αρεσει αυτό τώρα που σκέφτομαι να γίνω μανούλα!)

Γεια σου, marantonio.

Να σου πω την αλήθεια, δεν γνωρίζω ούτε είχα ακούσει ποτέ για το συγκεκριμένο γιατρό που λες, αλλά από περιέργεια τον γκούγκλισα και διάβασα γι' αυτόν.

Εσύ θες να κάνεις φυσικό ή φυσιολογικό τοκετό; (έχουν διαφορά)

Ως προς τον φυσικό τοκετό δεν έχω άποψη, αλλά δεν θα τον προτιμούσα. Είμαι όμως πολύ υπέρ του φυσιολογικού τοκετού, αλλά αυτόν τον κάνουν και πολλοί γιατροί στα δημόσια νοσοκομεία. Γιατί να δώσεις τόσα χρήματα (υποθέτω ότι θα σου ζητήσουν μεγάλο ποσό) εάν μπορείς να έχεις το ίδιο πράγμα δωρεάν;

M7X9p2.png OvOqp2.png

Θα ηθελα να μάθω γενικά για το πόσο κοστίζει η επίσκεψη στο συγκεκριμένο γιατρό, και όχι ο τοκετός (αυτο θα με απασχολίσει στο μέλλον, εξάλλου δεν είμαι ακόμα έγκυος!!):P

Rosali σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά άλλο με ενδιαφέρει τώρα.

Help από κάποια άλλη κοπέλα που να τον ξέρει;;;;

:confused::confused::confused::confused::confused:

• 3 weeks later...

Μέχρι πριν ένα μήνα που πήγα εγώ η επίσκεψη είχε 50 ευρώ. Είναι εξαιρετικός γιατρός πάντως και όντως δεν κάνει καισαρική αν δεν είναι απολύτως απαραίτητο.

S02fp3.png

LnVyp3.png

Διαφημίσεις

50-60 για τέστ παπ και υπερηχο προ τριετιας. Γεννησα το πρωτο μαζι του με καισαρικη οι αδελφες μου ομως απο 2 φυσιολογικα. εξαιρετικος γιατρος αλλα πριν 6 χρονια ειχε μεγαλη αμοιβη. κανοντας και το δευτερο με καισαρικη στο Αλεξανδρα σε εναν εκπληκτικο γιατρο λεω τη βλακεια εκανα που εσκασα τοσα πολλα στην πρωτη γεννα. Δημοσιο δαγκωτο!

Διαφημίσεις

• 4 years later...

Καλησπέρα, ειμαι έγκυος και ενδιαφέρομαι για το γυναικολογο Γιαννη Μουζαλα. Μπορει να με ενημερωσει καποια κοπελα αν ειχε θετική ή αρνητική εμπειρία μαζί του και ποια η αμοιβή του? Εχω διαβάσει τις παλιότερες αναρτήσεις που αναφέρουν υψηλο κόστος και για μένα είναι αποτρεπτικός παράγοντας κατι τέτοιο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!