Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θα ήθελα τη γνώμη σας!!!! (φυσημα και καμπυλη ανάπτυξης)

Recommended Posts

Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ τη γνώμη σας για την ανάπτυξη του γιού μου

Γεννήθηκε 2,500

5 μηνών 5,600

10 μηνών 7,500

14 μηνών 8,070

18 μηνών 9,100

Η παιδίατρος μας τρέχει απο 6 μηνών για εξετάσεις και τι δεν έχουμε κάνει και δεν βρίσκαμε τίποτα η τελευταία εξέταση που μας έιχε ζητήσει ήταν triplex καρδιάς το κάναμε και αυτό και βγήκε μια τριπούλα στην καρδιά 3χιλ πρίν της πάω τις εξετάσεις πήγα σε παιδοκαρδιολόγο να μου πεί τι γίνετε και αφού μου είπε οτί δεν επηρεάζετε απο αυτό η αναπτυξη του,είπα δεν πάω και σε έναν ενδοκρινολόγο να τελειώνουμε και κάναμε όλες τις υπόλοιπες εξετάσεις και βγήκαν καθαρές όλες και μου είπε η ενδοκρινολόγος η γιατρος που τον παρακολουθει να του δώσει κάτι να τον βοηθήσει (Βιταμίνες).

Λοιπόν πήγα στην γιατρό και ισχυριζόταν στην αρχή οτι επιρεάζετε απο την τρύπα στην καρδιά .........της έδψσα την γνωμάτευση του παιδοκαρδιολόγου και μετα μου τα μάσαγε ........τοτε λεει να δούμε την καμπύλη αλλά να έρθεισ στο ιατρείο μου..... εκέινη την ώρα τις δίνω τα χαρτια απο την ενδοκρινολόγο και πάλι αντί επιτέλους να αφήσουμε το παιδι να υσηχασει τόσους μήνες εξετάσεις να του δώσει κάτι μου έδωσε πάλι υ/γ και και και ΕΛΕΟΣ !!!!!! Τί άλλο να κάνω σκεφτομαι να αλλάξω παιδίατρο (Δεν έχω την άνεση να πάω ιδιωτικά πλέον, έχω δώσει τα μαλλια της κεφαλής μου που λένε για εξετάσεις).Εσείς τι θα κάνατε;

CpRXp3.pngO4JWp3.png

Διαφημίσεις

Νομιζω οτι θα πρεπει να παρεις την γνωμη και ενος αλλου παιδιατρου ετσι για να ξερεις οτι δεν ταλαιπωρεις τσαμπα το παιδι. Εγω στη θεση σου αυτο θα εκενα ειδικα αν μου τα μασαγε.

........ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ!!

εφόσον όλες οι εξετάσεις είναι οκ ασε να περάσει λίγος καιρός να χαλαρώσετε κι οι 2 και ύστερα να πας το παιδί σε δημόσιο νοσοκομείο Παίδων. Εκεί έχουν και την εμπερία και την υπευθυνότητα για μια συνολική εικόνα...

eNeap2.pngNziDp2.png

Καταλαβαίνω το άγχος σου. Να πρότεινα να έκανες μια επίσκεψη στο παίδων; Νομίζω ότι εκει μέσα θα μπορέσεις να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα του τι συμβαίνει (που κατά πάσα πιθανότητα δεν συμβαινει τίποτα).

Να πάνε όλα καλά εύχομαι και να μην χρειαστεί να ταλαιπωρήσετε άλλο το παιδάκι σας!

kr3fp2.png

Διαφημίσεις

oita3e kalytera na pareis gnwmh kai apo enan allo paoidiatro,gia mia deyterh gnwmh poy leme...Emena o mpempoylhs moy einai 3 mhnwn kai 6.300kg...Alla paidi me paidi exei diafora...8hlazeis? Posa ml trwei? Koita3te to stomaxaki toy...

Κι εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα τη γνώμη και δεύτερου και τρίτου παιδιάτρου. Το παιδάκι τρώει καλά; Μοιάζει δραστήριο και υγιές κατά τα άλλα;

Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι πάντως, γιατί αυτό επηρεάζει και την ψυχολογία του παιδιού. Εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό.

Και εγω θα ελεγα να πας σε 2ο παιδιατρο!Εδω οι αποψεις τους διαφερουν για τα γαλατα και για τα γιαουρτακια ποσο μαλλον για τετοια θεματα.Πανε να δεις ποιας θεωριας ειναι και ενας αλλο παιδιατρος και μετα αναλογα θα κρινει και οπως λενε τα κοριτσια πας και στο Παίδων γιατι οι γιατροι εκει μεσα εχουν δει και δεκααααδες παιδακια!Γενιακ πιστευω η εμπειρια ειδιακ σε παιδιατρο ειναι σημαντικη!

Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ τη γνώμη σας για την ανάπτυξη του γιού μου

Γεννήθηκε 2,500

5 μηνών 5,600

10 μηνών 7,500

14 μηνών 8,070

18 μηνών 9,100

Η παιδίατρος μας τρέχει απο 6 μηνών για εξετάσεις και τι δεν έχουμε κάνει και δεν βρίσκαμε τίποτα η τελευταία εξέταση που μας έιχε ζητήσει ήταν triplex καρδιάς το κάναμε και αυτό και βγήκε μια τριπούλα στην καρδιά 3χιλ πρίν της πάω τις εξετάσεις πήγα σε παιδοκαρδιολόγο να μου πεί τι γίνετε και αφού μου είπε οτί δεν επηρεάζετε απο αυτό η αναπτυξη του,είπα δεν πάω και σε έναν ενδοκρινολόγο να τελειώνουμε και κάναμε όλες τις υπόλοιπες εξετάσεις και βγήκαν καθαρές όλες και μου είπε η ενδοκρινολόγος η γιατρος που τον παρακολουθει να του δώσει κάτι να τον βοηθήσει (Βιταμίνες).

Λοιπόν πήγα στην γιατρό και ισχυριζόταν στην αρχή οτι επιρεάζετε απο την τρύπα στην καρδιά .........της έδψσα την γνωμάτευση του παιδοκαρδιολόγου και μετα μου τα μάσαγε ........τοτε λεει να δούμε την καμπύλη αλλά να έρθεισ στο ιατρείο μου..... εκέινη την ώρα τις δίνω τα χαρτια απο την ενδοκρινολόγο και πάλι αντί επιτέλους να αφήσουμε το παιδι να υσηχασει τόσους μήνες εξετάσεις να του δώσει κάτι μου έδωσε πάλι υ/γ και και και ΕΛΕΟΣ !!!!!! Τί άλλο να κάνω σκεφτομαι να αλλάξω παιδίατρο (Δεν έχω την άνεση να πάω ιδιωτικά πλέον, έχω δώσει τα μαλλια της κεφαλής μου που λένε για εξετάσεις).Εσείς τι θα κάνατε;

γεια σου και απο εμενα. προσπαθησε να κλεισεις ενα ραντεβου στο ωνασιο εκει θα σου πουν σιγουρα τι εχει το μικρο. ρωτα σε ποιο νοσοκομειο δουλευει τωρα ο Παπαγιαννης ειναι παιδοκαρδιολογος και εχει τεραστια φημη στο ωνασιο.

εγω ειμαι ασθενης εκει. θα σε βοηθησουν σιγουρα. καλα αποτελεσματα :wink: