Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

3 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΥΟΣΜΟΥ

Recommended Posts

Καλημέρα,

σαν νέα μαμά με παιδάκι που θα πάει 1η δημοτικού από Σεπτέμβρη,

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γονέας έχει στείλει το παιδάκι του στο 3ο Δημοτικό Πειραματικό Ευόσμου? τι γνώμη έχετε είναι καλό? τι ώρες λειτουργεί? έχει ολοήμερο?(πολύ σημαντικό γιατί εργαζομαι) κάνουν κατι διαφορετικό απο τα άλλα δημοτικά?

Ο Βασιλάκης μου είναι γενημένος το 2008 και από Σεπτέμβριο θα πάμε 1η Δημοτικού.

να κάνω την αίτηση για το πειραματικό (αν μας πάρουν φυσικά γιατί είναι με κλήρωση), τί διαφορά έχει το πειραματικό από το απλό Δημοτικό? Δεν έχω κάποιον που να πηγε το παιδί του στο 3ο πειραματικό, αν μπορείτε να με βοηθήσετε?

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω :

1. αν κάνω αίτηση στο πειραματικό (που είναι μεχρι 31-3-14) τον Ιούνιο μπορώ να κάνω και εγγραφή στο δημόσιο δημοτικό της γειτονιάς (σε περιπτωση που δεν κληρωθούμε στο πειραματικό).

2. αν κληρωθουμε (λέμε τώρα ανννννν) και τελικά αποφασήσουμε να μην το στείλουμε στο πειραματικό τι γίνεται?

3. διαβάζω οτι στα πειραματικά πληρώνεις. ισχύει και για το 3ο πειραματικο ευόσμού?

4. κάποιοι γονείς που πάμε τα παιδιά μας στο ιδιο νηπιαγωγείο κάνανε αίτηση για το πειραματικό, άλλοι πάλι λενε ποτε δεν θα το εστελναν σε πειραματικό. γιατί τέτοια αντιπαράθεση τελικά είναι καλά τα πειραματικά ή οχι?

ελπίζω να μην σας κούρασα αλλά δεν ξέρω τι να κάνω.

aPUip3.pngJF0dp3.png

Διαφημίσεις