Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

βοηθειααααα!!!

Recommended Posts

καλησπερα!!θελω την βοηθεια σας..λοιπον απο χθες εχω μια αισθηση οτι εχω ενα βαρος στην εξοδο της μητρας (δλδ απο κει που βγαινει το αιμα στην περιοδο) τι μπορει να ειναι????ειναι ανησυχητικοοοο?????

Διαφημίσεις

Αρχικα δεν μας εχει δωσει καθολου στοιχεια, αλλα υποθετω οτι εισαι εγκυος!!! Αν ναι, τοτε αυτη η αισθηση βαρους που νιωθεις ειναι απλα απο την αυξηση μεγεθους της μητρας. Καλο θα ηταν ομως αν συνεχισει να το γνωστοποιησεις και στον γυναικολογο σου, προκειμενου να σε δωσει τις καταλληλες συμβουλες...

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Αρχικα δεν μας εχει δωσει καθολου στοιχεια, αλλα υποθετω οτι εισαι εγκυος!!! Αν ναι, τοτε αυτη η αισθηση βαρους που νιωθεις ειναι απλα απο την αυξηση μεγεθους της μητρας. Καλο θα ηταν ομως αν συνεχισει να το γνωστοποιησεις και στον γυναικολογο σου, προκειμενου να σε δωσει τις καταλληλες συμβουλες...

ναι συγνωμη εχεις δικιο...ναι ειμαι εγκυος και μπαινω στην 11η εβδομαδα !!!!! θα τον δω την παρασκευη, να περιμενω μεχρι τοτε η να τον παρω τηλ αυριο να του το πω???

ναι συγνωμη εχεις δικιο...ναι ειμαι εγκυος και μπαινω στην 11η εβδομαδα !!!!! θα τον δω την παρασκευη, να περιμενω μεχρι τοτε η να τον παρω τηλ αυριο να του το πω???

Κατσε να ξεκουραστεις και αν δεις οτι συνεχιζει η γινεται πιο επωδυνο τοτε καλυτερα να τον καλεσεις, απλα για να το γνωριζει, και ισως σου δωσει φαρμακευτικη αγωγη (παραπανω μαγνησιο κλπ...).

Με το καλο!!!

Διαφημίσεις

telika pira til ton giatro kai mou eipe oti einai fisiologiko giati megalonei i mitra kai stin arxi tis egkimosinis exeis panda kati enoxliseis ...:P tin paraskevi tha pao gia afxeniki diafaneia k ekei tha doume.....

Εφοσον στο επιβεβαιωσε και ο γιατρος σου δεν εχει να ανησυχεις για τιποτα!!! Ευχομαι μια τελειομηνη και ηρεμη εγκυμοσυνη!!!

και εγώ νιώθω πόνο κάποιες φορές είμαι 7 εβδομάδων και είναι φυσιολογικό μου είπε ο γιατρός μου γιατί μεγαλώνει η μήτρα ώστε να φιλοξενήσει το έμβρυο σιγά σιγά

έχω πρήξιμο στο στήθος και η χοριακή διπλασιάζεται κάθε δύο ημέρες που έκανα έως τώρα οπότε μια χαρά πάμε

άντε κορίτσια να έιμαστε όλες τυχερες με καλές εγκυμοσύνες και να κρατήσουμε τα νινάκια μας αγκαλίτσα

και εγώ νιώθω πόνο κάποιες φορές είμαι 7 εβδομάδων και είναι φυσιολογικό μου είπε ο γιατρός μου γιατί μεγαλώνει η μήτρα ώστε να φιλοξενήσει το έμβρυο σιγά σιγά

έχω πρήξιμο στο στήθος και η χοριακή διπλασιάζεται κάθε δύο ημέρες που έκανα έως τώρα οπότε μια χαρά πάμε

άντε κορίτσια να έιμαστε όλες τυχερες με καλές εγκυμοσύνες και να κρατήσουμε τα νινάκια μας αγκαλίτσα

και εγώ έχω πονακια "περιόδου" αλλα ο γιατρός μου είπε οτι είναι φυσιολογικό! Οταν έχω ενοχλήσεις ξαπλώνω λίγο και είμαι οκ ! Ειιμαι στην 6 εβδομάδα

eNortjKzUjIyNDI0tlCyBlwwFV8Czg,,91.png[/url]