Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

φοβος μετα απο πτωση σκυλου πανω μοθ

Recommended Posts

καλημερα και συγνωμη απλα ειμαι αναστατωμενη....εχουμε ενα σκυλι 1.5 κιλο και σημερα καθομουν στο καναπε και επεσε με λιγο δυναμη πανω στη κοιλια μου...ειμαι 8.5 εβδομαδων...δεν πονεσα ιδιαιτερα...υπαρχει περιπτωση να απεβαλλα ;;

Διαφημίσεις

καλημερα και συγνωμη απλα ειμαι αναστατωμενη....εχουμε ενα σκυλι 1.5 κιλο και σημερα καθομουν στο καναπε και επεσε με λιγο δυναμη πανω στη κοιλια μου...ειμαι 8.5 εβδομαδων...δεν πονεσα ιδιαιτερα...υπαρχει περιπτωση να απεβαλλα ;;

καλημερα! οχι δεν υπαρχει περιπτωση να απεβαλες... εχω εναν γιο 1,5 χρονων (και περιπου 11 κιλα) που πεφτει συνεχως πανω μου.. και ειμαι εγκυος στην 16η εβδομ, οταν δε ημουν στην εβδομ που εισαι εκανε ντεϊ-ντεϊ στην κοιλια μου.. το μωρακι σου ακομα ειναι πολυ χαμηλα και βαθια, δεν εχει αρχισει καν να ανεβαινει προς τον αφαλο.. ειναι πολυ πιο χαμηλα απο τη γραμμη του εσωρουχου σου και προς τα πισω. Φιλια και με το καλο!

Οι άντρες της ζωής μου...

ευχαριστω για την απαντηση...επεσε πιο χαμηλα και εμενα...αλλα τι να πω μαλλον ειναι μικρο και δεν πειραζει ε ; συγνωμη που γινομαι κουραστικη τρομαξα παρα πολυ γιατι ημουν χαλαρη και εσκασε στη κοιλια μου....ευχαριστω πολυ πολυ

ευχαριστω για την απαντηση...επεσε πιο χαμηλα και εμενα...αλλα τι να πω μαλλον ειναι μικρο και δεν πειραζει ε ; συγνωμη που γινομαι κουραστικη τρομαξα παρα πολυ γιατι ημουν χαλαρη και εσκασε στη κοιλια μου....ευχαριστω πολυ πολυ

ναι βρε ειναι μια σταλιτσα και ειναι βαθια μεσα στη λεκανη, οσο χαμηλα και αν επεσε στην κοιλια σου δεν εχει καμια σχεση. Μετα την 11η εβδομ ειναι αρκετα πιο ψηλα, βγαινει απο την πυελο που λεμε! σου βαζω link μερικων εικονων για να καταλαβεις στο περιπου!! http://www.reamaternity.gr/calendar.aspx#

ευχαριστω παρα πολυ για την εγκαιρη απαντηση ηταν πολυτιμη...ειχα μια αποβολη στη 5 εβδομαδα περυσι εντωμεταξυ ειμαι πολυ μικρη 25 ετων εκανα ολες τις εξετασεις θρομβοφιλια και μπλα μπλα ολα καλα και εχω καταντησει αηδια με το φοβο

Διαφημίσεις

ευχαριστω παρα πολυ για την εγκαιρη απαντηση ηταν πολυτιμη...ειχα μια αποβολη στη 5 εβδομαδα περυσι εντωμεταξυ ειμαι πολυ μικρη 25 ετων εκανα ολες τις εξετασεις θρομβοφιλια και μπλα μπλα ολα καλα και εχω καταντησει αηδια με το φοβο

εχουμε πολλα κοινα.. κι εγω 25 ειμαι, ειχα μια παλινδρομη τον Αυγουστο, ηταν η δευτερη εγκυμοσυνη και δεν εκανα καμια εξεταση.. στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα κι εγω αγχος μεχρι την αυχενικη. Μην ανησυχεις και απολαυσε την εγκυμοσυνη σου, ερχεται το μωρακι σου και ολα καλα θα πανε! Η παλινδρομη ειναι πολυ συνηθης, εγω την επαθα ενω ειχα ηδη ενα παιδακι που ειχα πιασει με την πρωτη, συμβαινουν αυτα!!! Μη το σκεφτεσαι, παει περασε!!!!!

μεχρι να περασει το πρωτο τριμηνο να ερθει και η αυχενικη τρεμω....ολο κατι νομιζω ...τωρα λεω ξεπρηστηκε το στηθος μου λιγο...δεν εκανα εμετο οσο εκανα....και τρεμω...και γινομαι φορτικη...απλα με καταλαβαινεις εσυ.....

μεχρι να περασει το πρωτο τριμηνο να ερθει και η αυχενικη τρεμω....ολο κατι νομιζω ...τωρα λεω ξεπρηστηκε το στηθος μου λιγο...δεν εκανα εμετο οσο εκανα....και τρεμω...και γινομαι φορτικη...απλα με καταλαβαινεις εσυ.....

στην πρωτη μου εγκυμοσυνη το στηθος μου πρηστηκε απο πριν την καθυστερηση.. σε αυτη την εγκυμοσυνη μου πρηστηκε μετα την 9η εβδομ!! Κι εμενα οι ανακατωσουρες σταματησαν αμεσως μετα την 9η εβδομ τωρα, ειναι λογικο! αν ακουσατε καρδουλα μην ανησυχεις για τιποτα!!!!! ολα θα πανε υπεροχα, οπως ειπες εισαι μικρη, μη φοβασαι και απολαυσε την εγκυμοσυνη σου γιατι δε θα τη ζησεις για πολλες φορες. Οταν εμεινα εγκυος στο πρωτο ειχα εναν πανικο απιστευτο μεχρι που με χαλαρωσε ο γιατρος που τελικα διαλεξα και ειχα μια απιθανη εγκυμοσυνη, καλυτερη δε γινοταν! Παρολο που και αιματακι ειχα 2 φορες δεν πτοηθηκα!

και εγω ειχα αιματακι στην αρχη πηρα utrogestan για λιγο...τωρα τα σταματησα...καρδουλα ακουσαμε ...αλλα ...μια εστω αυτο με το σκυλι μια διαφορες ιδεες μου...ξερεις.....πφφφ πρεπει οσο μπορω να ειμαι ησυχη....εχω ραντεβου σε 1.5 εβδομαδα και δεν περναει....υπαρχει περιπτωση να ειναι παλινδρομη; πως το καταλαβες εσυ ;

και εγω ειχα αιματακι στην αρχη πηρα utrogestan για λιγο...τωρα τα σταματησα...καρδουλα ακουσαμε ...αλλα ...μια εστω αυτο με το σκυλι μια διαφορες ιδεες μου...ξερεις.....πφφφ πρεπει οσο μπορω να ειμαι ησυχη....εχω ραντεβου σε 1.5 εβδομαδα και δεν περναει....υπαρχει περιπτωση να ειναι παλινδρομη; πως το καταλαβες εσυ ;

απο τη στιγμη που ακουσες καρδουλα ειναι δυσκολο να παλινδρομησει. Εγω δε το καταλαβα οτι ηταν παλινδρομη, δεν ειχα καποιο συμπτωμα περα απο το οτι ξεκινησα με παρα πολυ χαμηλη χοριακη σε σχεση με την καθυστερηση που ειχα. Δεν ακουσα ποτε καρδουλα. Σου λεω χαλαρωσε και αρχισε να σκεφτεσαι μονο ομορφα πραγματα, παρε ενα βιβλιο εγκυμοσυνης και θηλασμου να διαβαζεις, να βλεπεις σε τι φαση βρισκεται το σωμα σου και το μωρακι σου ανα εβδομαδα. Που γεννας?

Διαφημίσεις

δουλευω σε κλινικη....θεσσαλονικη ειμαι στο διοικητικο ...οποτε μαλλον σε κατι του ομιλου γενεσις η γενικη κλινικη...αε ευχαριστω πολυ πολυ πολυ ....ας ευχομαστε ολοι μαζι να πανε καλα για ολες τις υποψηφιες μανουλες....

δουλευω σε κλινικη....θεσσαλονικη ειμαι στο διοικητικο ...οποτε μαλλον σε κατι του ομιλου γενεσις η γενικη κλινικη...αε ευχαριστω πολυ πολυ πολυ ....ας ευχομαστε ολοι μαζι να πανε καλα για ολες τις υποψηφιες μανουλες....

να 'σαι καλα και μην αγχωνεσαι πολυ, στα πλαισια του φυσιολογικου τοσο οσο να προσεχεις τον εαυτο σου και το εμβρυακι σου χωρις να χανεις στιγμες απο την εγκυμοσυνη σου!!!! φιλακια και με το καλο, να προχωρησει η εγκυμοσυνη σου τελεια!

δουλευω σε ιδιωτικη κλινικη θεσσαλονικη στο διοικητικο οποτε σε κατι του ομιλου γενεσις η γενικη κλινικη....ας ευχομαστε ολοι για ολες τις υποψηφιες μανουλες

Άλο!

Έχω ενα μπόμπιρα 14 κιλά που χορεύει πάνω μου (δεν τολμάω να του πω οχι!!) και είμαι σχεδόν 8 βδομαδες!!

Μην φοβάσαι, και εγω έχω δυο αποβολες αλλά αυτά συμβαίνουν απο άλλα αιτια

Ολα να σου πανε καλα!

καλημερα κ απο μενα. οχι δεν νομιζω να συντρεχει ιδιαιτερος λογος!

να σαι προσεκτικη ομως γιατι μεχρι τις 12 εβδομαδες, ο κινδυνος αποβολης ειναι μεγαλυτερος σε σχεση με την υπολοιπη διαρκεια της κυησης.

9Kmap2.png

lupip2.png

Διαφημίσεις