Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γυαλινο προστατευτικο τραπεζιου!

marsolan

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους.

Ενδιαφερομαι να φτιαξω ενα γυαλινο προστατευτικο για το ξυλινο τραπεζακι μεσης στο σαλονι μου.Μηπως ξερετε πως μπορω να το στερεωσω ωστε να μην μπορει να το μετακινησει η 4χρονη κορη μου και εχουμε κανενα ατυχημα??Μου ειπαν για αυτοκολλητο αλλα δεν ξερω αν θα αφησει σημαδια στην επιφανεια του τραπεζιου.Επισης εχω ακουσει για βεντουζακια αλλα και παλι δεν ξερω αν ισχυει κατι τετοιο.Ρωτησα για γυαλι ασφαλειας και μου ειπαν οτι ειναι δυσκολο να βγει σε στρογγυλο μιας και το τραπεζι μου δεν εχει γωνιες.

Παρακαλω οποιον εχει αποψη,ας με ξεμπερδεψει.

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Διαφημίσεις

Μια χαρα βγαινει σε στρογγυλο ή με στρογγυλεμενες ακρες το γυαλι ασφαλειας. Εγω τετοιο εβαλα στην τραπεζαρια μου και ειναι σαν καινουριο το ξυλο μετα απο 15 χρονια. Σε χρωματοπωλειο ή σιδηροπωλειο τα φτιαχνουν και ειναι οικονομικα

Δε θυμαμαι να σου πω την αληθεια, μεταξυ 20 και 40 ευρω νομιζω ομως, αλλα αξιζει τον κοπο! σκεψου το σαν επενδυση για τα επιπλα σου. Θα μεινει ολοκαινουριο και δεν θα κινδυνευεις να τραυματιστει κανεις αν σπασει μεγαλο κομματι γιατι θα θριμματιστει.

Εμας το πρωτο το εσπασε ο μικρος με κουταλι! Μια ωραια πρωια του ηρθε κι αρχισε να βαραει με πολλη δυναμη το κουταλι το μεταλλικο πανω στο κρυσταλλο κι εφυγε ενα μικρο κομματακι. Το εκανε μερικες φορες κι εφυγαν λιγο ακομη, πολυ μικρα, αλλα το υπολοιπο κρυσταλλο αθικτο. Τελικα αγορασαμε καινουριο το οποιο δεν εχει παθει τιποτα γιατι μεγαλωσε το παιδι. Προσοχη, να ζητησεις να σου κανουν την ειδικη επεξεργασια κρυσταλλου ασφαλειας, χαρασσουν σε μια γωνια και καποια ονομασια τυπου securit οταν στο επιστρεφουν.

Επισης αν σου χυθει κατι υγρο πρεπει να καθαριζεις απο κατω να μην μεινει υγρασια στο ξυλο. Γενικα ειναι πολυ βολικο παντως στη χρηση, το ξεχνας. Αν φοβασαι για το παιδι, μπορεις να βαζεις και τραπεζομαντηλο, αλλα εγω δεν μπορουσα, γιατι ειχε μανια ολα να τα τραβαει!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...