Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

38 εβδομάδων και δυσκινητικότητα η μπέμπα μου

Recommended Posts

Κορίτσια γεια σας!

Εχω μπει στην 38η και μετά από ένα τυπικό Nst που έκανα προέκυψε πως η μπέμπα δεν κινείται συχνά. Το είχα παρατηρήσει, αλλά το θεωρούσα φυσιολογικό λόγω του ότι μεγαλώνοντας το έμβρυο, μικραίνει ο χώρος που έχει να κινηθεί. Ο γιατρός μου όμως είχε άλλη αποψη....

Μου είπε να παρακολουθώ την κινητικότητα της μικρής και αν συνεχίσει έτσι θα μου κάνει... πρόκληση τοκετού και θα μου την πάρει μέσα στην εβδομάδα...

Εχει καμία σας παρόμοια εμπειρία? Εχω γεννήσει ήδη μία φορά και μπορώ να πω πως το απόλαυσα (χωρίς πόνους λόγω της επισκληριδίου), γέννησα εύκολα και γρήγορα. Τώρα προκύπτει προβληματάκι και ανησυχώ λίγο...

Διαφημίσεις

Κορίτσια γεια σας!

Εχω μπει στην 38η και μετά από ένα τυπικό Nst που έκανα προέκυψε πως η μπέμπα δεν κινείται συχνά. Το είχα παρατηρήσει, αλλά το θεωρούσα φυσιολογικό λόγω του ότι μεγαλώνοντας το έμβρυο, μικραίνει ο χώρος που έχει να κινηθεί. Ο γιατρός μου όμως είχε άλλη αποψη....

Μου είπε να παρακολουθώ την κινητικότητα της μικρής και αν συνεχίσει έτσι θα μου κάνει... πρόκληση τοκετού και θα μου την πάρει μέσα στην εβδομάδα...

Εχει καμία σας παρόμοια εμπειρία? Εχω γεννήσει ήδη μία φορά και μπορώ να πω πως το απόλαυσα (χωρίς πόνους λόγω της επισκληριδίου), γέννησα εύκολα και γρήγορα. Τώρα προκύπτει προβληματάκι και ανησυχώ λίγο...

γεια σου,εγω παρατηρησα μειωμενη κηνιτικοτητα στην 33 εβδομαδα κ ανακαλυψαμε οτι ειναι λογω μειωμενου υγρου κ απο τοτε καθε βδομαδα κανουμε υπερηχο κ βλεπουμε αν ειναι ολα καλα κ προχωραμε αναλογα!εμενα λογικα θα μου την παρει αφου μπω 37 σε μια βδομαδα δηλαδη....δεν ξερω αν εχει σχεση η δικη μου περιπτωση με τη δικη σου,,,,σου ειπε που οφειλεται η μειωμενη κηνιτικοτητα???.....παντως εισαι σε μια πολυ καλη εβδομαδα κ να σου κανει προκληση μια χαρα θα ειναι η μπεμπα σου!εμενα εχει αρχισει να κινειται πιο πολυ κ ετσι καταλαβαινω οτι ολα οκ,,κ εμενα μου ειπε οτι αν μειωθουν παλι οι κηνισεις παμε κατευθειαν αλλα πιο πολυ λογω του αμνιακου!